10 Mart 2015, Salı 14:00:23

THY'DEN EN İYİ FİLME ÖDÜL

Art By Chance’in global sponsoru olan Türk Hava Yolları, festival filmleri arasından gerçekleştirilen halk oylamasıyla seçilen filmin sahibine istediği şehre gidiş-dönüş uçak bileti hediye etti.
  • böyle saçma işlerle uğraşacağına globall fosss,katmanduda toprağa inmek nasıl olur onun filmini yapsa gişe rekorları kırar valla
  • Katmanduda yasananlarla ilgili de uzun film yarismasi yapsinlar. bos isler bunlar bos...
  • Haberi okudukça sıkıldım ama inatla editorleres söylene söylene okudum. Yahu sanki her paragrafı tekrar tekrar okumuş gibi hissettim kendimi! Şu haberi daha sadeleştirmediniz mi!?
  • Resimlerin tümünde, Kazananların ismi haricinde türkçe bir kelime yok, çok dikkatimi çekti. Aslında üzüldüm.

Art By Chance’in global sponsoru olan Türk Hava Yolları, festival filmleri arasından gerçekleştirilen halk oylamasıyla seçilen filmin sahibine istediği şehre gidiş-dönüş uçak bileti hediye etti.

10 Mart 2015’te Swissotel’de düzenlenen basın toplantısıyla Türk Hava Yolları İnteraktif Pazarlama İletişimi Müdürü Neşet Dereli, global sponsoru oldukları dünyanın en büyük kamusal sanat etkinliklerinden biri olan Art By Chance kapsamında www.discoverartbychance.com üzerinden gerçekleşen yarışmayı kazanan film sahibine ödülünü verdi.

Bu yıl beşinci kez düzenlenen ve Türk Hava Yolları’nın global sponsoru olduğu Art By Chance Ultra Short Film Festival, filmleri sinema salonlarından sokaklara taşıyarak kamusal alanlardaki dijital ekranlarla, sanatı günlük yaşamımızın içine sokuyor. 15 Ocak - 15 Şubat tarihleri arasında 25 ülkede, 354 şehirde eş zamanlı gerçekleşen Art By Chance bu yıl 12 farklı ülkeden 25 kişinin filmini tüm dünyada binlerce ekranda milyonlarca sanatseverle buluşturdu!

Festival kapsamında Türk Hava Yolları’nın www.discoverartbychance.com üzerinden gerçekleştirdiği yarışma sonucunda halk oylamasıyla en çok beğeni toplayan kısa filmin yaratıcısına dünyada istediği şehre gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.

Art By Chance Ultra Short Film Festival’daki filmler arasından, halk oylamasında en çok beğeni toplayan filmin sahipleri Deniz Tarsus ve Ethem Onur Bilgiç ise: “Art By Chance'in ilginç ve yenilikçi film konseptiyle az sürede istenilen sözleri doğru bir biçimde söylemenin yollarını aradık. Halk oylamasıyla, çalışmamızın birinci seçilmesi bizi çok mutlu etti. Yeni bir dünya keşfetmemizi sağladıkları ve dünyanın birbirinden farklı noktalarında bizi izleyicilerle buluşturdukları için hem festivale hem Türk Hava Yolları’na teşekkür ediyoruz” dedi.













THY'DEN EN İYİ FİLME ÖDÜL

Yorumlar

jatm ~ 9 yıl önce
böyle saçma işlerle uğraşacağına globall fosss,katmanduda toprağa inmek nasıl olur onun filmini yapsa gişe rekorları kırar valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzun ~ 9 yıl önce
Katmanduda yasananlarla ilgili de uzun film yarismasi yapsinlar. bos isler bunlar bos...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberi okudukça sıkıldım ama inatla editorleres söylene söylene okudum. Yahu sanki her paragrafı tekrar tekrar okumuş gibi hissettim kendimi! Şu haberi daha sadeleştirmediniz mi!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Resimlerin tümünde, Kazananların ismi haricinde türkçe bir kelime yok, çok dikkatimi çekti. Aslında üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000