11 Haziran 2010, Cuma 18:15:16

THY'DEN EĞLENCELİ PİKNİK

Türk Hava Yolları’nın geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yaza Merhaba” pikniği THY Genel Müdürlük bahçesinde yapıldı.
  • peşekeş cekilecek diyen bir cahilimizde var. KTHY her yıl ana yurt Türkiyeden finanse edilen batmıi bir şirkettir biliyormusunuz. bilmeyen araştırısın. tıpkı kıbrıs gibi finanse edilen bir yerdir. strajik konumunu gözden geciririlip bir an once ululslaraası tanınmışlığı halledilip bağımsız bir ülke haline gelmeili ve Türkiyenin kamburlarının arasından cıkarılmalıdır diye düşünürüm
  • bir devlet şirketinde calışıtğının farkında olmayan ciddiyetsiz kişiler var aramızda demekki. siz memur veya mamur ne farkeder.2011 secimlerinden size ne her kes oyunu kullanır. sanki burası chp linin veya akp hariçlerin arka bahcesi gibi konuşuyorsunuz. TGS taşeron değil bizzat THY tarafından kurulmuş ve hızla büyüyen şirkettir. beüğenmediğiniz TGS ye cocuklarınızı sokmak için can atıyorsunuz. Siz cocuğunuz ve torununuz üç kuşak calışıyorsunuz. THY ne zaman KPSS ile eleman aldı. siz nasıl girdiniz. ayıptır. insanları şu parti cemaat diye ayırmak ayıptır. dünyanın en iyi si olma yolundaki THY personeline yakışmıyor. sizin partibize oy vermeyene bu ne kin. hem nerden biliyorsunuz kime oy verdiğini. cehalet heyaht cehalet.
  • TGS,2010,DE GELDİ 2011,DEDE GİDECEKTİR GELDİĞİ GİBİDE GİDERLER BİLMEM ANLATABİLDİKMİ ! ŞU GENEL SEÇİMLER BİR OLSUNDA HAYIRLISIYLA NE CEMAAT KALIR NE TGS KALIR - THY GROUND OPERATION A.O
  • tgs tk eskisi keyif duskunu md lerden kurtulması lazım tgsnin
  • yaa böyle şeyler size göre gavur icadı değilmiydi :))
  • abi senin bahadır bey ile nasıl bir ilişkin var merak ettim :))) Bahadır ı neresinden görsen tanıyorsun :)))
  • TGS ve Itemsan taşeron şirketler. Bu THY pikniği değil miydi? Kızmayın ama dünyada kimse taşeronları bu kadar yüceltmez. Onlar masraf kısma kalemleridir, senin çalışanın değil... Burdaki diğer yalakalara da diyeceğim 2011'de görüşelim ve ayrıca THY'de müdür olmak için lütfen IQ sınavı açılsın, cemaat öğretileri sınavı değil... Ne kadar pis işlerin döndüğünü biz biliyoruz!!
  • Piknikte gülsuyu dağıtıldı mı ? Bir şeyi de becerin allah rızası için....
  • tgs yarın var ama ya siz??
  • bizlerde türkhavayollarına hizmet veriyoruz ha konu siz ayrı dünyadansanız eger başka ozaman sınıf ayrımı yapmaksızın herkez insan bence yalandanda olsa davet edebilirdiniz

Piknikte şarkıcı Sinan Özen, Ateş Böceği Ercan ve birçok ünlü isim THY personeline moral dağıttı. Şarkılarla eğlenen çalışanlara köfte ve sucuk ziyafetinin ardından mısır, lokma tatlısı, pasta ve Türk kahvesi ikram edildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu çalışanlarla iç içe eğlenirken, Sinan Özen şarkılarına keyifle eşlik etti.

Pikniğin akşam saatlerine kadar süreceği belirtilirken, her sene düzenlenen geleneksel pikniğe bu yıl yeni kurulan Turkish Ground Services (TGS) çalışanlarının katılmasıyla bahçede yer bulmak nerede imkansızlaştı.

En çok, personel çocuklarının mutlu olduğu piknikte langırt, penaltı atışları, rodeo ve sumo güreşi gibi oyunlarla çocuklar gönüllerince eğlendi.

İşte THY pikniğinden manzaralar...














THY'DEN EĞLENCELİ PİKNİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
peşekeş cekilecek diyen bir cahilimizde var. KTHY her yıl ana yurt Türkiyeden finanse edilen batmıi bir şirkettir biliyormusunuz. bilmeyen araştırısın. tıpkı kıbrıs gibi finanse edilen bir yerdir. strajik konumunu gözden geciririlip bir an once ululslaraası tanınmışlığı halledilip bağımsız bir ülke haline gelmeili ve Türkiyenin kamburlarının arasından cıkarılmalıdır diye düşünürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir devlet şirketinde calışıtğının farkında olmayan ciddiyetsiz kişiler var aramızda demekki. siz memur veya mamur ne farkeder.2011 secimlerinden size ne her kes oyunu kullanır. sanki burası chp linin veya akp hariçlerin arka bahcesi gibi konuşuyorsunuz. TGS taşeron değil bizzat THY tarafından kurulmuş ve hızla büyüyen şirkettir. beüğenmediğiniz TGS ye cocuklarınızı sokmak için can atıyorsunuz. Siz cocuğunuz ve torununuz üç kuşak calışıyorsunuz. THY ne zaman KPSS ile eleman aldı. siz nasıl girdiniz. ayıptır. insanları şu parti cemaat diye ayırmak ayıptır. dünyanın en iyi si olma yolundaki THY personeline yakışmıyor. sizin partibize oy vermeyene bu ne kin. hem nerden biliyorsunuz kime oy verdiğini. cehalet heyaht cehalet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS,2010,DE GELDİ 2011,DEDE GİDECEKTİR GELDİĞİ GİBİDE GİDERLER BİLMEM ANLATABİLDİKMİ ! ŞU GENEL SEÇİMLER BİR OLSUNDA HAYIRLISIYLA NE CEMAAT KALIR NE TGS KALIR - THY GROUND OPERATION A.O

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs tk eskisi keyif duskunu md lerden kurtulması lazım tgsnin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaa böyle şeyler size göre gavur icadı değilmiydi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
abi senin bahadır bey ile nasıl bir ilişkin var merak ettim :))) Bahadır ı neresinden görsen tanıyorsun :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS ve Itemsan taşeron şirketler. Bu THY pikniği değil miydi? Kızmayın ama dünyada kimse taşeronları bu kadar yüceltmez. Onlar masraf kısma kalemleridir, senin çalışanın değil... Burdaki diğer yalakalara da diyeceğim 2011'de görüşelim ve ayrıca THY'de müdür olmak için lütfen IQ sınavı açılsın, cemaat öğretileri sınavı değil... Ne kadar pis işlerin döndüğünü biz biliyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Piknikte gülsuyu dağıtıldı mı ? Bir şeyi de becerin allah rızası için....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs yarın var ama ya siz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizlerde türkhavayollarına hizmet veriyoruz ha konu siz ayrı dünyadansanız eger başka ozaman sınıf ayrımı yapmaksızın herkez insan bence yalandanda olsa davet edebilirdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000