16 Mart 2009, Pazartesi 15:04:06

THY'DEN DOMUZ ETİ AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, Varşova-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan bir yolcunun "Bize domuz eti yedirdiler" iddiasında bulunmasının ardından yazılı bir açıklama yayınladı.
  • dünyanın yarısı domuz eti yiyor. sonunda ölüm yok ya... pisikolojisi bozulan adama bir dua okumasını söyleyin beceremez.. becerse bile manasını bilmez.. bu yazıyı okuyanlar kaç taneniz Kur'anı okudu? Bir dini domuz eti ve şaraba indirgemek çok kolay.. domuz yeme şarap içme ama ne herze yersen ye.. bu mudur?
  • Hayatta ne kaybettiysek hep bu yüzden kaybettik. Bir kere idiot diye hakaret etme hakkın yok. İkinci olarak da hayatta kaç defa uçağa bindin de bu konu da fikir üretiyorsun? Tekrar ediyorum bir gecikme olmuş, sen neden gecikme olmuş diye sormuyorsun da domuz yedim mi diye soruyorsun. Yeme arkadaş veya git orada satılan bir şey al onu ye veya onu onu da mı bulamadın garanti olsun git wc.de becer onu ye onda domuz yok. Ama orada insanlara ikram yapanları karalama. Bu ayıp.... Yurtdışında yaşıyorum ben de domuz yemiyorum. İkram edilirse sormuyorum da... sadece teşekkür ediyorum ve de almıyorum. Anladın mı idiot olmayan kardeşim.
  • Siz THY ne yapsin diyen arkadas ile face to face konusmak yerine kendi kaba ve medeni olmayan davranisinizi duzeltmeye bakiniz. Siz orumcek kafalilar ne derse desin, ne yaparsa yapsin, THY dunyanin en iyi havayolu sirketlerinden birisi olma unvanini tasimaya devam edecektir.
  • Seni yetiştirememiş insanlar için üzülüyorum.Hatta senin le bu konuyu face to face görüşüp ! anlatmak geldi içimden.Bir tespit etsem seni acaba yüzüme karşıda o yazdığın gibi konuşabilirmisin. Camiamız kusura bakmayın bu tipteki idiotlara acayip takıntım varda.
  • Arkadaş thy için yapmıştır yada yapmamıştır demek kesinlikle yanlış olur ama bu şikayetçi olan arkadaşım yıllardır en büyük marketlerden bir tanesi bu domuz etini zaten bizlere yediriyormuştu o zaman aklın nerdeydi...
  • Uçak gecikmesinden dolayı yolculara sandwich ikram edilmiş. Thy ne yapsın yani. O anda ikram edilen şeyleri aman bu domuz mu diye inceleyecek ve bakacak hali yok ya. Eğer yemiyorsa sen de yeme. Ama kimseye de pislik atma. Polonya şirketinin kabahati....
  • iddia yi ortaya atan raporu göstersin!! gören oldumu??
  • Bu sandwichlerden biri İstanbula getirilmiş ve tahlil edilmiş. Medyada tahlili yapan kurum domuz etidir diye açıklama yaptı.Mutlaka raporda verilmiştir.Buna itiraz etmek THY gibi bir kuruluşa yakışmıyor. Yolcular güvendikleri için yediler ve domuz çıktı.
  • Varşovada yükleme esnasında, istasyon müdürünüz/sorumlunuz yokmuydu ? Varsa uçak başına gitmezlermi ?
  • bak şu thy nın yaptıgına masraftan kactı boyle oldu. domuzun yagsız tarafından verırsın sıparısı kı arkadaslar beyensın bıde ıyı pısmıs olsun.

İşte THY A.O tarafından yapılan o açıklama:

Türk Hava Yolları Varşova- İstanbul seferinde meydana gelen gecikme esnasında havalimanı terminalinde yolculara ikram edilen sandviçlerde domuz eti bulunduğuna ilişkin bazı görsel ve yazılı basın organlarında yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türk Hava Yolları’nın gerek uçak içi gerekse diğer ikramlarının hiçbirinde domuz eti  sunulmamaktadır. Varşova seferi gibi kısa mesafeli uçuşlarda uçağın gidiş ve dönüş ikramı İstanbul’dan yüklenmektedir. Uzun uçuşlarda ise hizmet alınan tedarikçi firmaların ikramlarında bu hususa özellikle dikkat edilmektedir.

Sözkonusu gecikmenin yaşandığı tarihte havalimanında yolculara ikram edilmek üzere SSP Poland şirketinden sandviç sipariş edilmiş ve içeriğinde domuz eti ve ürünleri bulunmaması istenmiştir. Tedarikçi firma da yolcularımız için hazırlanan sandviçlerde domuz eti bulunmadığını teyit etmektedir.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Hava Yolları
Basın Müşavirliği

THY'DEN DOMUZ ETİ AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
dünyanın yarısı domuz eti yiyor. sonunda ölüm yok ya... pisikolojisi bozulan adama bir dua okumasını söyleyin beceremez.. becerse bile manasını bilmez.. bu yazıyı okuyanlar kaç taneniz Kur'anı okudu? Bir dini domuz eti ve şaraba indirgemek çok kolay.. domuz yeme şarap içme ama ne herze yersen ye.. bu mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayatta ne kaybettiysek hep bu yüzden kaybettik. Bir kere idiot diye hakaret etme hakkın yok. İkinci olarak da hayatta kaç defa uçağa bindin de bu konu da fikir üretiyorsun? Tekrar ediyorum bir gecikme olmuş, sen neden gecikme olmuş diye sormuyorsun da domuz yedim mi diye soruyorsun. Yeme arkadaş veya git orada satılan bir şey al onu ye veya onu onu da mı bulamadın garanti olsun git wc.de becer onu ye onda domuz yok. Ama orada insanlara ikram yapanları karalama. Bu ayıp.... Yurtdışında yaşıyorum ben de domuz yemiyorum. İkram edilirse sormuyorum da... sadece teşekkür ediyorum ve de almıyorum. Anladın mı idiot olmayan kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Siz THY ne yapsin diyen arkadas ile face to face konusmak yerine kendi kaba ve medeni olmayan davranisinizi duzeltmeye bakiniz. Siz orumcek kafalilar ne derse desin, ne yaparsa yapsin, THY dunyanin en iyi havayolu sirketlerinden birisi olma unvanini tasimaya devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seni yetiştirememiş insanlar için üzülüyorum.Hatta senin le bu konuyu face to face görüşüp ! anlatmak geldi içimden.Bir tespit etsem seni acaba yüzüme karşıda o yazdığın gibi konuşabilirmisin. Camiamız kusura bakmayın bu tipteki idiotlara acayip takıntım varda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaş thy için yapmıştır yada yapmamıştır demek kesinlikle yanlış olur ama bu şikayetçi olan arkadaşım yıllardır en büyük marketlerden bir tanesi bu domuz etini zaten bizlere yediriyormuştu o zaman aklın nerdeydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçak gecikmesinden dolayı yolculara sandwich ikram edilmiş. Thy ne yapsın yani. O anda ikram edilen şeyleri aman bu domuz mu diye inceleyecek ve bakacak hali yok ya. Eğer yemiyorsa sen de yeme. Ama kimseye de pislik atma. Polonya şirketinin kabahati....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iddia yi ortaya atan raporu göstersin!! gören oldumu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu sandwichlerden biri İstanbula getirilmiş ve tahlil edilmiş. Medyada tahlili yapan kurum domuz etidir diye açıklama yaptı.Mutlaka raporda verilmiştir.Buna itiraz etmek THY gibi bir kuruluşa yakışmıyor. Yolcular güvendikleri için yediler ve domuz çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Varşovada yükleme esnasında, istasyon müdürünüz/sorumlunuz yokmuydu ? Varsa uçak başına gitmezlermi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bak şu thy nın yaptıgına masraftan kactı boyle oldu. domuzun yagsız tarafından verırsın sıparısı kı arkadaslar beyensın bıde ıyı pısmıs olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000