21 Mart 2013, Perşembe 13:05:31

THY'DEN DOKTORLARA ÖZEL UYGULAMA

Türk Hava Yolları sağlık sorunu yaşayan yolculara müdahalede bulunan doktor yolculara jest yapma kararı aldı...
  • Engüzeli kadrolu doktorlar alın ve ekibe dahil edip uçuşlarda kullanın.Madem insan sağlığına değer veriyosunuz,kalite kalite diyosunuz.alın size kalite alın size dünyada daha fazla ilgi duyma olanağı.her uçuşa 1 doktor.tabi bulabilrseniz.
  • Program calisiyor. Ben basvurdum. Amac gonulluluk. 5000 mil sembolik zaten. Uygulama guzel hayırlı olsun.
  • senin paran var herhalde, ama belliki kendin beş para etmezsin. sen ve senin gibi düşünen yozlar ülkenin oksijenini bitirdiniz. defolun gidin. kendilerine yapılan haksızlıklara, aldıkları üç kuruşa, hastanelerde yedikleri dayaklara, görev başında öldürülen meslektaşlarına rağmen, hala bu ülke insanının haketmediği halde "insan" gibi yaşaması için senelerce eğitim gören, gecesini gündüzüne katan, herkese ÜCRETSİZ, eşit ve kapsamlı sağlık hizmeti vermek için uğraşan hekimlerimize az bile bu.
  • uygulama zaten calısmıyor hata veriyor kayıt olamıyorsunuz baska bir kandırmaca sanırım buda
  • Bir uçuşta;Doktor var mı aramız da diye anons yapıldı.Yanımdaki dahil hemen hemen herkes kalktı:)
  • Beleşçiler doluşmuş buraya..parasını verin ucun ,amma bedavacı var bu ülkede...pes
  • 5000 bonus mille nereye uçacaklar hiç olmaz ise yurtdışı uçuş için yeterli mil verselerdi.sakın yanlış anlamayın ben doktor değilim :)
  • devletin yeni yasalarla köpek yerine koyduğu doktorlarımıza yapılan bu küçük jest takdire şayan. elbette doktorlarımız gönüllü olarak da hiçbir yardımı esirgemezler, ama yine de hatırlanmak, mesleklerine saygı duyulması güzel. tebrikler thy...
  • cok guzel bir jest,keske 10.000 bonus verseler, sonucta yurtdisina en yakin yere 20 bin,26 bin ile uculuyor, bu arada ben uluslararasi financial analyst im, ucakta finans konusunda acil yardima ihtiyaci olana hemen yardim ederim, finans sektoru olarak bizde bonus isteriz :) ayrimcilik yapmayin lutfen :)
  • yahu bu adamlar bunu gönüllü olarak, insaniyet namına zaten yapıyorlar.. boyle uygulamalara ne gerek var,.. bu işin teşviğe, teşekküre ihtiyacı var mı ki? mil filan versinler de; uygulamanın amacını tam anlayamadım..

Türk Hava Yolları havadayken sağlık problemi yaşayan yolculara müdahalede bulunarak yardım eden doktorlara teşekkür edip, yeni bir uygulama başlatma kararı aldı. Bu uygulama kapsamında, kaydını yaptıran doktorlardan havadayken yaşanan acil durumlara müdahale edilmesi ve kabin ekibine yardım etmesi isteniyor.

THY, söz konusu uygulamaya dahil olan doktorlara 5000 bonus mil vereğini duyurdu.

THY'den yapılan açıklamada:

Gökyüzünde de yanımızda olan doktorlarımıza sonsuz teşekkürler.

Uygulamamıza katılan tüm doktorlarımıza 5000 Bonus mil hediyemiz.

Türk Hava Yolları olarak gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda yolcularımızdan veya ekibimizden sağlık problemi yaşayanlar olabilmektedir. Bu tür durumlarda ilkyardım eğitimi almış olan Kabin Memurlarımız ilk müdahaleyi yapmakta ancak bazı durumlarda tıp doktoru yolcularımızın desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bugüne kadar yüzlerce uçuşumuzda bu tür durumlarla karşılaşılmış ve değerli doktorlarımız tarafından tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak uçakta acil tıbbi müdahaleler gerçekleştirilmiştir. Bizlere destek olan, yolcularımızın sağlığı için çaba gösteren tüm doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve Smiling Doctors Programı ile onlara küçücük bir hediye vermek istiyoruz.

Programla birlikte, acil tıbbi durumlarda doktor anonsu yapılmasına gerek kalmadan kabin görevlilerimiz tarafından programa dahil olmayı kabul eden doktor yolcumuzdan yardım istenecek, hızlı ve etkin tıbbi müdahale imkanı sağlanabilecektir.

Uçakta tıp doktorlarının yaptığı tüm müdahaleler ile hastadan gelebilecek tüm itirazlar Türk Hava Yolları tarafından yaptırılmış olan sigorta güvencesi kapsamındadır.

Uçaklarımızda uluslararası sivil havacılık kuralları gereği bulundurulması gereken tüm tıbbi malzeme ve ekipman eksiksiz olarak mevcuttur.  Bunun yanı sıra uçakta meydana gelebilecek acil hastalıklarla ilgili algoritmalar da doktorlarımıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Smiling Doctors’a kaydolmak için lütfen üye girişi yaptıktan sonra "diğer uygulamalar" başlığı altında yer alan Smiling Doctors tabını tıklayınız.

Smiling  Doctors Kural ve Koşulları:

Kampanyadan faydalanabilmek için Miles&Smiles üyesi olma zorunluluğu bulunmaktadır.

Başvuru,  Miles&Smiles üye hesabından  yapılmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Tıp Doktorlarımız başvuru formlarını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak diplomalarını ve/veya uzmanlık belgelerini (Tıp Doktoru olduklarını gösteren resmi belgelerini) ekleyip göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi ve belgeler kontrol edilip onaylandıktan sonra yapılan ilk Türk Hava Yolları uçuş aktivitesinin gerçekleşmesiyle 5.000 bonus mil hesabına yansıtılacaktır.

5.000 bonus mil bir kereye mahsus olarak verilecektir.

Rezervasyon ve check-in esnasında girilecek İsim-Soyisim Miles&Smiles üyeliğinizde yer alan İsim-Soyisim’ le birebir aynı olmalıdır.

Uçuş esnasında uçuş personeli tarafından tıbbi destek istenmesi durumunda Tıp Doktoru üyemizin yardımcı olması beklenmektedir.

Uçakta tıp doktorlarının yaptığı tüm müdahaleler ile hastadan gelebilecek tüm itirazlar tam sigorta güvencesi kapsamındadır.

THY'DEN DOKTORLARA ÖZEL UYGULAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

JET YORUMCU ~ 11 yıl önce
Engüzeli kadrolu doktorlar alın ve ekibe dahil edip uçuşlarda kullanın.Madem insan sağlığına değer veriyosunuz,kalite kalite diyosunuz.alın size kalite alın size dünyada daha fazla ilgi duyma olanağı.her uçuşa 1 doktor.tabi bulabilrseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 11 yıl önce
Program calisiyor. Ben basvurdum. Amac gonulluluk. 5000 mil sembolik zaten. Uygulama guzel hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beleş yazan ~ 11 yıl önce
senin paran var herhalde, ama belliki kendin beş para etmezsin. sen ve senin gibi düşünen yozlar ülkenin oksijenini bitirdiniz. defolun gidin. kendilerine yapılan haksızlıklara, aldıkları üç kuruşa, hastanelerde yedikleri dayaklara, görev başında öldürülen meslektaşlarına rağmen, hala bu ülke insanının haketmediği halde "insan" gibi yaşaması için senelerce eğitim gören, gecesini gündüzüne katan, herkese ÜCRETSİZ, eşit ve kapsamlı sağlık hizmeti vermek için uğraşan hekimlerimize az bile bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
uygulama zaten calısmıyor hata veriyor kayıt olamıyorsunuz baska bir kandırmaca sanırım buda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barbaros ~ 11 yıl önce
Bir uçuşta;Doktor var mı aramız da diye anons yapıldı.Yanımdaki dahil hemen hemen herkes kalktı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asadasdsd ~ 11 yıl önce
kongreye mi gidiyordunuz?
beleş ~ 11 yıl önce
Beleşçiler doluşmuş buraya..parasını verin ucun ,amma bedavacı var bu ülkede...pes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sığ insan ~ 11 yıl önce
Sağlık da ücretsiz olsun diye ağlarsın ama
5000 bonus mil ~ 11 yıl önce
5000 bonus mille nereye uçacaklar hiç olmaz ise yurtdışı uçuş için yeterli mil verselerdi.sakın yanlış anlamayın ben doktor değilim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam gün ~ 11 yıl önce
devletin yeni yasalarla köpek yerine koyduğu doktorlarımıza yapılan bu küçük jest takdire şayan. elbette doktorlarımız gönüllü olarak da hiçbir yardımı esirgemezler, ama yine de hatırlanmak, mesleklerine saygı duyulması güzel. tebrikler thy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
cok guzel bir jest,keske 10.000 bonus verseler, sonucta yurtdisina en yakin yere 20 bin,26 bin ile uculuyor, bu arada ben uluslararasi financial analyst im, ucakta finans konusunda acil yardima ihtiyaci olana hemen yardim ederim, finans sektoru olarak bizde bonus isteriz :) ayrimcilik yapmayin lutfen :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
yahu bu adamlar bunu gönüllü olarak, insaniyet namına zaten yapıyorlar.. boyle uygulamalara ne gerek var,.. bu işin teşviğe, teşekküre ihtiyacı var mı ki? mil filan versinler de; uygulamanın amacını tam anlayamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Bir müdahaleden sonra, Doktorun, seyahatin sonuna kadar hasta ile beraber yolculuk yapma zorunluluğu olduğunu! biliyormuydunuz ?
! ~ 11 yıl önce
bu uygulamanın amacı da "insanlığa insanca minnet" zaten. bunu anlayamamışsın. kimse babasının hayrına 10 sene okul okuyup da hastane köşelerinde dayak yemez. nasılki öğretmenlerimize minnettarsak, doktorlarımıza da aynı minneti göstermeliyiz. kime anlatıyorumki gerçi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000