22 Ekim 2015, Perşembe 08:25:33

THY'den Diyarbakır açıklaması

Türk Hava Yolları (THY), Diyarbakır'da tüm yolcu ve uçak hizmetlerini yeni terminal binası ile apronda yapacağını duyurdu.
  • yaşa amed
  • en ufak olayda ortalığı birbirine katan o yolculara artık daha fazlası destek olacak anlaşılan
  • Şifai değil şifahi. Koskoca THY böyle hatalar yapmamalı.

Terminal binası ile apronun yetersizliğine bağlı olarak yıllardır yurt dışı seferleri gerçekleştirilemeyen Diyarbakır'ın hava ulaşımındaki sıkıntısı, yeni terminal binasının açılmasıyla sona eriyor. Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan 300 milyon lira tutarındaki Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binası tamamlandı. THY de Diyarbakır Havalimanı’ndan yapılacak olan tüm hizmetlerin yeni binada gerçekleşeceğini duyurdu. THY’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bağlı bulunduğumuz Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Genel Müdürlüğümüzün havalimanımıza vermiş olduğu şifai talimat üzerine 23.10.2015 tarihi itibari ile havalimanımızdan yapılacak tüm yolcu ve uçak hizmetleri yeni terminal binası ile apronda yapılacaktır.”

Yılda ortalama 1 milyon 800 bin yolcu ağırlayan Diyarbakır Havalimanı'nın yapımı tamamlanan tesisin hizmete girmesiyle yıllık 5 milyon yolcu kapasitesine ulaşması bekleniyor.

THY'den Diyarbakır açıklaması

Yorumlar

2121 ~ 8 yıl önce
yaşa amed

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzey ~ 8 yıl önce
en ufak olayda ortalığı birbirine katan o yolculara artık daha fazlası destek olacak anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 8 yıl önce
Şifai değil şifahi. Koskoca THY böyle hatalar yapmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000