01 Şubat 2010, Pazartesi 13:40:58

THY'DEN DIŞ HAT AÇILIMI

Türk Hava Yolları uzun süredir planlanan 6 yeni dış hat noktasına uçma kararını resmen açıkladı. Türk Hava Yolları’nın yeni rotalarının ikisi Amerika’da, ikisi de komşu ülkelerde...
  • ankaralı arkadaşımı doğru söylemiş.her gün ankaradan los angelese bir b777 dolusu insan gitmek için acılar çekiyor ve duyan yok onları.yaw arkadaşım istanbuldaki araba sayısı kadar nufusunuzla kalkmış bizi de görün diyorsunuz.thy direkt almanya seferi koydu,uçakta 30 kişi yoktu ben oradaydım.geçiniz.
  • LA-de cok fazla Rus ve eski Sovyetler Birliginin ulkelerinden olan vatandaslar yasiyor. Gerci Aeroflot direk Moskova`ya ucuyor, fakat bir cok kisi IST uzerinden ucmayi tercih edecektir.
  • ne saçma bir yorum bu böyle.oranın yolcusu hata affetmezmiş.Zaten hatayı affedebileceğin zamanında havada pek olmaz gibi.Bir de LAX uçanların alayı havacıymış gibi konuşuyorsun.NYC uçanlardan ne farkı var merak ettim.
  • LOS ANGELES ÇOK İSABETLİ BİR KARAR BİR AN ÖNCE BAŞLANMASI DİLEĞİYLE
  • lax thy için süper bir açılım ..doluluk oranı %85 ve üzeri olur....en isabetli hatlardan biri olacagı kesin...ama o duragın yolcuları hata kabul etmez... çok dikkatli ve tecrübeli uçuş personli ister yeni alınan elemanları o hatta verirlerse başları çok agrır
  • Amerika'da yeni açılan noktalar çok isabetli olmuş. Hatta Amerika hattında daha eklenmesi gereken noktalar var, bunlarla yeterli kalınamaz. Gelecekte bunları da bekliyoruz. Ve de önemli bir uçuş noktası olan SYDNEY'i de unutmamak lazım. Bu denli başarıyı yakalayan milli havayolumuzun buraya direkt uçuşlar sağlaması kalitesi, imajı ve yolcu memnuniyeti için önemlidir...
  • Toronto ucuslari su anda haftada 3 gun ve ucaklar %90 uzerinde dolulukla su gunlerde ucuyor, yaz icin yer bulmak simdiden cok zor, bir cok kisi bekleme listesinde, umarim yaza kadar Toronto ucuslari da hergun olur.
  • LA UCAGININ YUZDE 80 IRANLILAR DOLDURUR IRANLI COK NUFUS VAR ORALARDA VE GELIRKEN COK ZORLUKLAR CEKIYORLAR BENCE COK ISABET OLMUS
  • THY nin su dönemde yaptigini bazilari rüyalarinda gerceklestiremez!!!
  • bizden kucuk ulkeler in hava yollari bizden cok ucuyor.bizde ucmamiz lazim her yerde bize musteri var kolay gelsin

Yurtdışında 119 noktaya uçan Türk Hava Yolları, uzun süredir merakla beklenen yeni uçuş noktalarını açıkladı. THY, 2010 yılı içinde iki okyanus ötesi, üçü komşu ülkelere, biri de Afrika olmak üzere 6 yeni noktaya uçma kararı aldı.

Türk Hava Yolları’nın en dikkat çekici kararlarından birisi Amerika Birleşik Devletleri’nde New York ve Şikago’dan sonra iki yeni hat daha açılacak olması… Bunlardan birisi başkent Washington D.C, diğeri ise Melekler Şehri olarak bilinen Los Angeles…

Henüz bu iki hattın açılış tarihine ilişkin kesin bir tarih verilmese de uçak gövde büyüklüklerine bağlı olarak İstanbul-Washington ve İstanbul-Los Angeles hatlarında seferler başlatılacak.

THY’nin uçma kararı aldığı diğer nokta ise Erbil. 19 yıl aradan sonra İstanbul-Bağdat uçuşlarını başlatan THY’nin İstanbul-Erbil uçuşları, sivil havacılık otoritesine bağlı olarak açılacak. İstanbul-Erbil arasında şu anda sadece Atlasjet uçuyor.

THY’nin kuzeydeki yeni rotası ise Rusya’nın Bodrum’u olarak bilinen sahil kenti Soçi olacak. İstanbul-Soçi seferleri de 2010 yılı içerisinde hayata geçirilecek.

Türk Hava Yolları, Uganda ve Tanzanya’ya da uçacak. İstanbul’dan kalkacak uçak Uganda’nın Entebbe kentinden Tanzanya’nın Darüsselam kentine uçacak.

İranın altıncı büyük kenti şiraz da türk hava yollarının uçacağı yeni noktalar arasında.

Türk hava yolları yeni rotalar açılmasının yanı sıra istanbul lagos seferlerinin accra'ya uzatılmasına da karar verdi.

THY'DEN DIŞ HAT AÇILIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
ankaralı arkadaşımı doğru söylemiş.her gün ankaradan los angelese bir b777 dolusu insan gitmek için acılar çekiyor ve duyan yok onları.yaw arkadaşım istanbuldaki araba sayısı kadar nufusunuzla kalkmış bizi de görün diyorsunuz.thy direkt almanya seferi koydu,uçakta 30 kişi yoktu ben oradaydım.geçiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LA-de cok fazla Rus ve eski Sovyetler Birliginin ulkelerinden olan vatandaslar yasiyor. Gerci Aeroflot direk Moskova`ya ucuyor, fakat bir cok kisi IST uzerinden ucmayi tercih edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne saçma bir yorum bu böyle.oranın yolcusu hata affetmezmiş.Zaten hatayı affedebileceğin zamanında havada pek olmaz gibi.Bir de LAX uçanların alayı havacıymış gibi konuşuyorsun.NYC uçanlardan ne farkı var merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LOS ANGELES ÇOK İSABETLİ BİR KARAR BİR AN ÖNCE BAŞLANMASI DİLEĞİYLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lax thy için süper bir açılım ..doluluk oranı %85 ve üzeri olur....en isabetli hatlardan biri olacagı kesin...ama o duragın yolcuları hata kabul etmez... çok dikkatli ve tecrübeli uçuş personli ister yeni alınan elemanları o hatta verirlerse başları çok agrır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amerika'da yeni açılan noktalar çok isabetli olmuş. Hatta Amerika hattında daha eklenmesi gereken noktalar var, bunlarla yeterli kalınamaz. Gelecekte bunları da bekliyoruz. Ve de önemli bir uçuş noktası olan SYDNEY'i de unutmamak lazım. Bu denli başarıyı yakalayan milli havayolumuzun buraya direkt uçuşlar sağlaması kalitesi, imajı ve yolcu memnuniyeti için önemlidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Toronto ucuslari su anda haftada 3 gun ve ucaklar %90 uzerinde dolulukla su gunlerde ucuyor, yaz icin yer bulmak simdiden cok zor, bir cok kisi bekleme listesinde, umarim yaza kadar Toronto ucuslari da hergun olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LA UCAGININ YUZDE 80 IRANLILAR DOLDURUR IRANLI COK NUFUS VAR ORALARDA VE GELIRKEN COK ZORLUKLAR CEKIYORLAR BENCE COK ISABET OLMUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin su dönemde yaptigini bazilari rüyalarinda gerceklestiremez!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizden kucuk ulkeler in hava yollari bizden cok ucuyor.bizde ucmamiz lazim her yerde bize musteri var kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000