03 Ağustos 2010, Salı 11:50:07

THY'DEN DEV ANLAŞMA

Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları ve US Airways arasında imzalanan ortak uçuş anlaşmasıyla, her iki havayolu uçuşlarında birbirilerinin kodlarını kullanacak ve yolcularına daha fazla seçenek sunabilecek.
  • Helal olsun sizlere

US Airways yolcuları,  Frankfurt, Münih ve Zürih’den icra edilen Türk Hava Yolları uçuşlarıyla, Adana, İzmir, Antalya ve Ankara’ya İstanbul aktarmalı seyahat edebilecek, yine Türk Hava Yolları’nın gerçekleştirdiği New York ve Şikago uçuşlarıyla İstanbul’a doğrudan seyahat etme imkanı bulacaklar. 

Aynı şekilde Türk Hava Yolları yolcuları, US Airways tarafından icra edilen uçuşlar ile Charlotte, Philadelphia ve Phoenix’e, Frankfurt, Münih, Zürih, Şikago ve New York’dan seyahat edebilecekler.

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (Ticari) Orhan Sivrikaya, US Airways ile ortak uçuş icra etmeye başlanmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını, hem Türk Hava Yolları, hem de US Airways için bu anlaşmanın yolcularımıza daha fazla hizmet sunma sürecinde son derece önemli olduğunu belirtti.

US Airways Pazarlama ve Planlama Başkanı Andrew Nocella; “Amerika ve Türkiye arasında seyahati kolaylaştıran bu anlaşmayı US Airways müşterilerine sunmaktan heyecan duymaktayız. Yolcularımız ayrıca Dividend Miles millerini Türk Hava Yolları uçuşlarından kazanıp, millerini kullanabilecek ve Türk Hava Yolları yolcu salonlarından yararlanabilecek.” şeklinde konuştu.

Bu anlaşma ile US Airways’in iç hat uçuş noktaları, Türk Hava Yolları’nın 127 dış ve 39 iç hattan oluşan güçlü uçuş ağına bağlanabilecek.

Türk Hava Yolları uçuşları ile ilgili bilgiler www.thy.com sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden alınabilir.
 

THY'DEN DEV ANLAŞMA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Helal olsun sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000