26 Haziran 2010, Cumartesi 11:34:40

THY'DEN DEĞİŞİM AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, yolcularına önemli bir duyuruda bulundu. THY'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan kontuarların yerinin değiştirileceği belirtildi. Peki, THY kontuarları nereye taşınacak?
  • Yılardır inlerken sesi duymayan yöneticiler. acsin kulaklarını dinlesin eğer planlanan gibi yurute bilecek ekip kaldı ise yolcunun cekmiş olduğu izdırap dinecektir. Düşünün meydanı kullanan en büyük havayaolu ama limanin en sonunda Şut un da küçük olanı almış yesin kendini bitirsin yukarda çalışan yöneticilerin yeri cok güzel. her şeye yakınlar. ama yolcuya uzaklar.
  • TAV'ın umurunda değil, yıllardır yazıyorum. Bu değişiklikle birlikte taksi ve özel araç ile gelen yolcular için bu giriş kapılarına uzaktan görünecek büyüklükte ışıklı levhalar koysanız. Bir başta inip öteki başa kadar geriye ellinde valizlerle yürümek böyle ödüller aldığını iddia eden bir hava alanı işletmesi için hiç de güzel değil. Daha bir levha koymayı bile beceremiyorlar. İsterlerse bedava öğretirim nasıl yapılacağını.
  • süper kendi evinde en dipte olmaktan kurtulmus olduk

İşte Türk Hava Yolları tarafından yapılan o açıklama:

29.06.2010 tarihi itibariyle, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşecek dış hat uçuşlarımızın check-in hizmetleri, ekonomi yolcularımız için A-B ve C1-16 (Kanada B29-32, ABD, İngiltere ve İsrail C-1-16), First Class, Business Class, Elit Plus, Elit yolcularımız için ise E17-32 numaralı kontuarlardan verilecektir. Bilet satış işlemleri A check-in adası karşısında bulunan satış bankolarından yapılacaktır.

Taşınmaya paralel olarak, terminal girişlerinde ekonomi yolcularımız B ve C giriş kapılarını kullanacak olup, CIP yolcularımız E giriş kapısını kullanmaya devam edeceklerdir.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi uçuşlar dileriz.

THY'DEN DEĞİŞİM AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yılardır inlerken sesi duymayan yöneticiler. acsin kulaklarını dinlesin eğer planlanan gibi yurute bilecek ekip kaldı ise yolcunun cekmiş olduğu izdırap dinecektir. Düşünün meydanı kullanan en büyük havayaolu ama limanin en sonunda Şut un da küçük olanı almış yesin kendini bitirsin yukarda çalışan yöneticilerin yeri cok güzel. her şeye yakınlar. ama yolcuya uzaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV'ın umurunda değil, yıllardır yazıyorum. Bu değişiklikle birlikte taksi ve özel araç ile gelen yolcular için bu giriş kapılarına uzaktan görünecek büyüklükte ışıklı levhalar koysanız. Bir başta inip öteki başa kadar geriye ellinde valizlerle yürümek böyle ödüller aldığını iddia eden bir hava alanı işletmesi için hiç de güzel değil. Daha bir levha koymayı bile beceremiyorlar. İsterlerse bedava öğretirim nasıl yapılacağını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
süper kendi evinde en dipte olmaktan kurtulmus olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000