26 Kasım 2010, Cuma 16:25:35

THY'DEN ÇİN AÇILIMI

Türk Hava Yolları (THY), Pekin’e haftada beş kez düzenlediği uçak seferlerini yediye çıkarıyor. THY, Ocak 2011’de Çin’deki üçüncü noktası olacak olan Guangzhou’ya da uçuş başlatıyor.
  • pek yakinda Cinli sirketler de Istanbul ucuslarina baslayacak, boylece dunyanin yukselen iki gucu Turkiye ve Cin arasinda hava koprusu kurulacak...
  • Guangdong turk isadamlari dernegi GUTIAD bu gelismeden memnuniyet duymustur,hayirli olmasini temmeni eder.THY'nin bundan sonraki attigi adimlarda basarilar diler. Murat Kilic www.gutiad.com
  • Çok doğru kara türkiye den Çin'e giden bir uçapın yolcularının zaten yüzde 40 ı GZ'ya gidiyor.Ayrıca Avrupadan da bağlantılı seferler baülarsalar direkt guanzhou doluluk oranı çok yükselebilir.
  • hayirli olsun yeni kuslar buralara dolu dolu ucsun
  • Esas gelecek burada, Cin de. Birakin ABD'yi.
Çin’in başkenti Pekin’e haftada 5 sefer düzenleyen THY, sefer sayısını artırma kararı aldı. Uçuş programı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SGHM) tarafından onaylanan THY, 22 Aralık 2010 tarihinden itibaren Pekin’e haftanın tüm günleri karşılıklı sefer düzenleyecek.
 
THY, Ocak ayı sonunda da Çin’de üçüncü noktası olan Guangzhou’ya uçuş başlatacak. Türkiye ve Çin arasında 14 Nisan 2010 tarihinde imzalanan ikili hava ulaştırma anlaşmasında belirlenen yeni uçuş noktası sefer düzenlemek için SHGM’ye yapılan başvuru onaylandı.
 
Bu çerçevede THY, İstanbul-Guangzhou hattında Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı sefer düzenleyecek. İstanbul’dan 21.05’te kalkan uçak ertesi gün 06:50’de Guangzhou’da olacak ve Guangzhou’dan 15:05’te kalkan uçak ertesi gün 03:05 İstanbul’da olacak.
 
Halen Çin’in Şangay kentine de haftada beş seferi bulunan THY’nin Pekin sefer artışı ve Guangzhou seferlerinin başlaması ile birlikte Çin’e gerçekleştirdiği haftalık sefer sayısı 15’e ulaşacak.
THY'DEN ÇİN AÇILIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
pek yakinda Cinli sirketler de Istanbul ucuslarina baslayacak, boylece dunyanin yukselen iki gucu Turkiye ve Cin arasinda hava koprusu kurulacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guangdong turk isadamlari dernegi GUTIAD bu gelismeden memnuniyet duymustur,hayirli olmasini temmeni eder.THY'nin bundan sonraki attigi adimlarda basarilar diler. Murat Kilic www.gutiad.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok doğru kara türkiye den Çin'e giden bir uçapın yolcularının zaten yüzde 40 ı GZ'ya gidiyor.Ayrıca Avrupadan da bağlantılı seferler baülarsalar direkt guanzhou doluluk oranı çok yükselebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayirli olsun yeni kuslar buralara dolu dolu ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Esas gelecek burada, Cin de. Birakin ABD'yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000