19 Mart 2017, Pazar 20:19:23

THY'den çıkartılan 7 kişiye 'ByLock'tan gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile, Türk Hava Yolları'nda (THY) ByLock kullandıkları iddiası ile işlerine son verilen 7 kişi gözaltına alındı.
  • İnsanları kandırmayın ey gn mdler birtane feto cu atmadınız atamazsınız ancak paris md u soya ya sofya md parise atarsınız zaten at diyende yok. Hep berabersiniz bir anda suleymancı oldunuz nöbeddesiniz aferin sizee. Reis i anlamıyorum oylesine bağırıyor o da şovda olmalı yoksa iki küçük reis i gn md yaptı isterse on bin fetocuyu atar zaten. Devam edin haram yemeye. Birgün hesabinı ödiceksiniz. Hiç unutmayın.
  • GEÇTİ O GÜNLER GERİ KALDI AZINLIGIN ÇOĞUNLUGU SÜRÜNDÜRDÜĞÜ GÜNLER.BİR DAHA GELMEYECEK
  • Halamı bylock halamı fetö? Ya kimse demiyormu aga bu bylock nedir. Açıklasınlar bylock neye yarıyor gizem algısı yapıp vicdanları köreltmesinler.Thy battıkca batmış 30 uçak hangara çekilmiş hala fetö hala fetö..
  • Menderese de öğrencileri kıyma makinasından geçiriyor diye abuk suçlamalar yapmışlardı. Fazla yumuşak mizaçlıydı rahmetli. Oysa haine hiç acınmaz. Şu an yapıldığı gibi devlete sızmış hainlere hepsi atılmalı ve yargılanmalıdır. Kamu kurumlarındaki sayıları elbette fazla. Çünkü öncelikli amaçları devlet kurumlarını ele geçirmekti. Bunca haşere temizliğine rağmen bir çoğunun hala görevde olduğuna eminim. Büyük başlara da sıra gelecektir. Ne kadar çirkin ve yüzsüz insanlar oldukları yorumlarından belli bu "hoşgörü erleri" nin. Kendilerini çok zeki sanan bu kurnaz tiplerin kökünün kazıması için tabii ki de EVET.
  • Yıllardır tanıdığı bildiği iş arkadaşını bir liste ile öğrenen insan ya insan sarrafı değil ya da ortamın gazına çok gelmiş. Atılanların hiçbirisinde terör örgütü üyesi olmak potansiyeli yok. Aklımızla alay etmesin kimse. Adam kadro almış ya da müdür olmuş her yerden otoritenin ekmeğini yiyor bir de millete iftira atarak hakkı temsil ediyorum havası veriyor. Seni öbür tarafta göreceğiz daha
  • Birgün göreceksiniz bu işin en mağdurları ülkenin başına geçecek. O zaman utanma duygusu olan utanacak.
  • Bence metro turizim den farkları yok ha otobüste cay tasısınlar ha boeing 777 farketmiyor benim için kızım çay getirirmisin den ibaretler çok abartmısınıx bunları,
  • KABİN MEMURLARINA HOSTES DESEN LİNÇ EDERLER BURDA. TEKNİSYENE TEKNİKER DİYEMEZSİN SAYIN AIRPORTHABER
  • Peki tekniker dedikleri nerden neci kim hangi birimde HAT bkm cı mı?
  • koskoca thy'de şimdiye kadar tespit edilip,işten atılan bu kadar az sayıda fetocu olması ve sadece 7'sinin bylock kullanması inanılır bir şey mi ? 211 kişinin çoğunun fetocu olmadığını herkes biliyor. hala thy'de binlerce kripto fetocu var,çoğu da uzman,şef ve müdür, buralarda kaç kere bölümleri,isimleri yazıldı ve hala temizlenemiyorlar. demek ki yönetim de kripto akıllara başka bir şey gelmiyor maalesef.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile, Türk Hava Yolları'nda (THY) ByLock kullandıkları iddiası ile işlerine son verilen 7 kişi gözaltına alındı.

İki gündür süren operasyonda gözatına alınanlar arasında mühendis ve teknisyenlerin bulunduğu kaydedildi.

 
THY'den çıkartılan 7 kişiye 'ByLock'tan gözaltı

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Yarasa ~ 7 yıl önce
İnsanları kandırmayın ey gn mdler birtane feto cu atmadınız atamazsınız ancak paris md u soya ya sofya md parise atarsınız zaten at diyende yok. Hep berabersiniz bir anda suleymancı oldunuz nöbeddesiniz aferin sizee. Reis i anlamıyorum oylesine bağırıyor o da şovda olmalı yoksa iki küçük reis i gn md yaptı isterse on bin fetocuyu atar zaten. Devam edin haram yemeye. Birgün hesabinı ödiceksiniz. Hiç unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARADOX ~ 7 yıl önce
GEÇTİ O GÜNLER GERİ KALDI AZINLIGIN ÇOĞUNLUGU SÜRÜNDÜRDÜĞÜ GÜNLER.BİR DAHA GELMEYECEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobody ~ 7 yıl önce
Halamı bylock halamı fetö? Ya kimse demiyormu aga bu bylock nedir. Açıklasınlar bylock neye yarıyor gizem algısı yapıp vicdanları köreltmesinler.Thy battıkca batmış 30 uçak hangara çekilmiş hala fetö hala fetö..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulan şerefsiz ~ 7 yıl önce
Fetö nün yaptıklarını küçültmeye önemli değilmiş gibi göstermeye kalkma bu vatan hainleri yuzlerce insanı onca polisimizi gözlerini kırpmadan kalleşçe arkadan vurdular. Sen ki bu vatan hainlerine hala mı fetö diyerek destek veriyorsun sen de fetöcüsün.hepinizin sonu ömür boyu çürümek hapislerde. Bylock ne mi? Bu salakların kendilerine vurdukları damga. Sıbnavlarda bile yalanla geçmiş aptallar sürüsü ancak bu kadar salak olup başkalarını da kendilerinden salak zannedip güya şifreli iletişim programı yaratmışlar. ama görüldüğü gibi şifreler çözülüyor.
haşere ilaçlama ~ 7 yıl önce
Menderese de öğrencileri kıyma makinasından geçiriyor diye abuk suçlamalar yapmışlardı. Fazla yumuşak mizaçlıydı rahmetli. Oysa haine hiç acınmaz. Şu an yapıldığı gibi devlete sızmış hainlere hepsi atılmalı ve yargılanmalıdır. Kamu kurumlarındaki sayıları elbette fazla. Çünkü öncelikli amaçları devlet kurumlarını ele geçirmekti. Bunca haşere temizliğine rağmen bir çoğunun hala görevde olduğuna eminim. Büyük başlara da sıra gelecektir. Ne kadar çirkin ve yüzsüz insanlar oldukları yorumlarından belli bu "hoşgörü erleri" nin. Kendilerini çok zeki sanan bu kurnaz tiplerin kökünün kazıması için tabii ki de EVET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mışmış ~ 7 yıl önce
Yıllardır tanıdığı bildiği iş arkadaşını bir liste ile öğrenen insan ya insan sarrafı değil ya da ortamın gazına çok gelmiş. Atılanların hiçbirisinde terör örgütü üyesi olmak potansiyeli yok. Aklımızla alay etmesin kimse. Adam kadro almış ya da müdür olmuş her yerden otoritenin ekmeğini yiyor bir de millete iftira atarak hakkı temsil ediyorum havası veriyor. Seni öbür tarafta göreceğiz daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 7 yıl önce
çok iyi yazmışsın! Gülerek Günah işleyenler, Ağlayarak Cehenneme giderler!!!!
Birgün ~ 7 yıl önce
Birgün göreceksiniz bu işin en mağdurları ülkenin başına geçecek. O zaman utanma duygusu olan utanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimse yok mu :,(( ~ 7 yıl önce
Çok duygulandım. himmetleri nereye atıyoruz?...... Bu kadar yüzsüzlük olmaz arkadaş. 15 temmuzda millete karşı aslan kesiliyordunuz. Noldu şimdi mağdur mu oldunuz fetö uşakları. Dilenci ruhlu olduğunuz için ağlamasını, duygu istismarını çok iyi bilirsiniz. Ama o günler geçti artık. Ne mal olduğunuz ortaya çıktı. Yaptığınız ihanetin bedelini ödeyeceksiniz ilk önce.
Nasıl İş? ~ 7 yıl önce
Sırf meraktan indiresim var nasıl bir program diye ama , hapse girmekten korkuyorum yemin ederim. Ülkemde kendimi güvende hissedemiyorsam ne anladım ben?
Kenan ~ 7 yıl önce
Program kullanılmayalı 1.5 yıla yaklasıyor;) okudugunu anlamada dunyada sonuncu ulkelerden oldugumuzdan bunu da anlayamadı 'halkımız'.. program ocak16'dan beri kullanılmıyor;)
Yolcu ~ 7 yıl önce
Bence metro turizim den farkları yok ha otobüste cay tasısınlar ha boeing 777 farketmiyor benim için kızım çay getirirmisin den ibaretler çok abartmısınıx bunları,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇAK TEKNİSYENİ ~ 7 yıl önce
KABİN MEMURLARINA HOSTES DESEN LİNÇ EDERLER BURDA. TEKNİSYENE TEKNİKER DİYEMEZSİN SAYIN AIRPORTHABER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekniker ~ 7 yıl önce
Peki tekniker dedikleri nerden neci kim hangi birimde HAT bkm cı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
koskoca thy'de şimdiye kadar tespit edilip,işten atılan bu kadar az sayıda fetocu olması ve sadece 7'sinin bylock kullanması inanılır bir şey mi ? 211 kişinin çoğunun fetocu olmadığını herkes biliyor. hala thy'de binlerce kripto fetocu var,çoğu da uzman,şef ve müdür, buralarda kaç kere bölümleri,isimleri yazıldı ve hala temizlenemiyorlar. demek ki yönetim de kripto akıllara başka bir şey gelmiyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000