07 Ekim 2014, Salı 09:48:49

THY'DEN CHELSEA'YE SERVET!

Türk Hava Yolları ve Chelsea arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıkmaya başladı.
  • Özal da öyle demişti; 1 koyar 3 alırız diye Ancak 3 ün birini aldı. Artık siz ne alırsanız
  • Topçu Hava Yolları
  • THY Yönetimi saçma sapan yerlere trilyonlar harcasın THY taşeronlarda insanları karın tokluğuna çalıştırsın. Haram olsun verdiğimiz emekler Allah çıkarsın hepsini sizden Temel Kotil.
  • Hashasılerin paralel hizmetçileri mevzuu ne oldu ses dpluk çıkmıyor adamların bır eli yağda bir eli balda maaşallah oncekinden daha fazla kadrolaşıyorlar
  • Çalışanından kısarsın. Chelsea ye saçarsın. Elbet devran dönecek birgün. Bu yönetim yaptıklarının hesabını verecek. Aslında veremeyecek.
  • Eh be thy...sanki çok konforlu uçakların varda emiratese kafa tutmaya kalkıyorsun...adamlar 53 üncü a380 inini aldı siz hala 777 lerden bahsedin...
  • Adama sormuşlar 10 liran var ne yaparsın diye 2 lirasına mal alır 8 lirasına reklam yaparım demiş.. Bravo THY , Süper adımlar atıyorsunuz. Gurur duydum bende bir havacı olarak.
  • hat bakım prim istedi adamlar devletin şirketi arkadaşlar yapmayın şirketimizi düşünelim dedi sendika başkanıda dahil..vay arkadaş..
  • Avrupada okulların tatil dönemi başlarken veya biterken geliş gidiş bilet almaya kalkarsın ateş pahası.Kontuarlarda personele birşey sormak istersin sanırsın ki turşu satıcısı. Barcelona,Manchester,Chelsea gibi kulüpler tamam güzide büyük kulüpler ama GS,FB,BJK,TS ve diğer anadolu kulüplerimiz Sibiryanın,ayın,Marsın takımları mı?Diyoruz ki bayrak taşıyıcı, şöyle büyük böyle büyük,çuval dolusu ödülsahibi(nerelerden ve nasıl)anladıkta zaten bizim takımlarımızdan daima önde olan bu takımlara birkaç tane daha iyi oyuncu alsınlar,varlıklarına varlık katsınlar demek nasıl bir mantıktır?
  • iyi düşünülmüş bir reklam,sanırım bu göğüs reklam ile her hafta en az 3 milyar kişiye ulaşılmış olacak,tebrikler THY.

BusinessInsider'da yer alan habere göre, 2005'ten bu yana Samsung'un Chelsea ile istenen yüksek reklam bedeli nedeniyle sözleşme yenilemediği ifade edildi. Samsung, ekstra ücretler ve Şampiyonlar Ligi'nden gelen gelirler hariç Chelsea kulübüne yılda 16 milyon dolar ödüyordu. İddiaya göre Güney Koreli teknoloji devi, Chelsea tarafından istenen yıllık 32 milyon dolar çok bularak anlaşma yenilemeye yanaşmadı. Chelsea'nin fiyat yükseltmesinin nedeni ise 2005'ten bu yana ligde ve Avrupa'da kazandığı kupalar ile marka değerinin yükseldiğini düşünmesi. Öte yandan Chelsea'nin aldığı yıllık 16 milyon dolarlık ücret, ezeli rakibi Arsenal'in Emirates'ten aldığı ücretin yarısının bile altında. Samsung cephesi ise konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmayacağını duyurdu.

Bunun üzerine Chelsea'nin anlaşmaya vardığı Türk Hava Yolları'nın, ifade edilen rakamların çok üzerinde bir ücret teklif ettiği öne sürüldü. Anlaşma içinde forma reklamının yanında Chelsea'nin maçlarını oynadığı Stramford Bridge Stadyumu'nun isim hakkı da bulunduğu kulislerde konuşulan bir diğer konu. Daha önce Manchester Unites, Barcelona, Borrusia Dortmund gibi kulüplerle anlaşma imzalayan Türk Hava Yolları, bu yıl Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları için forma sponsoru olmuştu.

Türk Hava Yolları, başta Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi olmak üzere çok sayıda sporcuya da sponsor olmuştu.

THY'DEN CHELSEA'YE SERVET!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Mulayım ~ 9 yıl önce
Özal da öyle demişti; 1 koyar 3 alırız diye Ancak 3 ün birini aldı. Artık siz ne alırsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 9 yıl önce
Arkadaşım yorumunuzda terbiye sınırlarını baya aşmışsınız.Ayrıca bu sponsorluk olayı ile rahmetli Özal arasında bağlantı kurmanız anlamsız.Sn.Editörüm,bu terbiye sınırını aşmış yorumu silmenizi rica ediyorum.
THY Uzman ~ 9 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
THY Yönetimi saçma sapan yerlere trilyonlar harcasın THY taşeronlarda insanları karın tokluğuna çalıştırsın. Haram olsun verdiğimiz emekler Allah çıkarsın hepsini sizden Temel Kotil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel mevzuu ~ 9 yıl önce
Hashasılerin paralel hizmetçileri mevzuu ne oldu ses dpluk çıkmıyor adamların bır eli yağda bir eli balda maaşallah oncekinden daha fazla kadrolaşıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çalışanından kısarsın. Chelsea ye saçarsın. Elbet devran dönecek birgün. Bu yönetim yaptıklarının hesabını verecek. Aslında veremeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eh be thy...sanki çok konforlu uçakların varda emiratese kafa tutmaya kalkıyorsun...adamlar 53 üncü a380 inini aldı siz hala 777 lerden bahsedin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahudiye Sormuşlar ~ 9 yıl önce
Adama sormuşlar 10 liran var ne yaparsın diye 2 lirasına mal alır 8 lirasına reklam yaparım demiş.. Bravo THY , Süper adımlar atıyorsunuz. Gurur duydum bende bir havacı olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salary ~ 9 yıl önce
hat bakım prim istedi adamlar devletin şirketi arkadaşlar yapmayın şirketimizi düşünelim dedi sendika başkanıda dahil..vay arkadaş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurtulmus ~ 9 yıl önce
Avrupada okulların tatil dönemi başlarken veya biterken geliş gidiş bilet almaya kalkarsın ateş pahası.Kontuarlarda personele birşey sormak istersin sanırsın ki turşu satıcısı. Barcelona,Manchester,Chelsea gibi kulüpler tamam güzide büyük kulüpler ama GS,FB,BJK,TS ve diğer anadolu kulüplerimiz Sibiryanın,ayın,Marsın takımları mı?Diyoruz ki bayrak taşıyıcı, şöyle büyük böyle büyük,çuval dolusu ödülsahibi(nerelerden ve nasıl)anladıkta zaten bizim takımlarımızdan daima önde olan bu takımlara birkaç tane daha iyi oyuncu alsınlar,varlıklarına varlık katsınlar demek nasıl bir mantıktır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
iyi düşünülmüş bir reklam,sanırım bu göğüs reklam ile her hafta en az 3 milyar kişiye ulaşılmış olacak,tebrikler THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000