29 Kasım 2014, Cumartesi 13:33:52

THY'DEN CHELSEA'YE SERVET!

Türk Hava Yolları ile Chelsea arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıktı.
  • Vatandaştan alıyorlar havaya harcıyorlar kolaylarına geliyor beleş para bilet fiyatları yarıya düşürseniz ya,Her bilet fiyatı uçağı satın alır gibi pahalı
  • Habom Gariban
  • Chelsea büyük ihtimalle messiyi transfer edecek ve thy bi tasla iki kus vurmuş olacak.
  • Yakışır
  • Midnight in chelsea:)
  • Bmx arkadaşım... Kusura bakmada elalalim futbol takımına sponsor olarak ticari durum ölçülmez. Dünya markası olmak için zaten şirketimizin yeteri kadar karizması var. Ama maalesef şirketimizi belli başlı insanları ve kurumları zengin etmek için kullanıyorlar.
  • Calisana hic birsey yok zaten.. Anca sponsorlara ve reklamlara para ödeyiniz. Tamam reklamda onemli ama reklamlar kendi basina birşey yapamiyor malesef. Kurumsal imaj önce calisandan başlar. (Tgs/İşci)
  • En iyi reklamı bir şirketin çalışanları yapar... Senin çalışanların huzurlu olursa en iyi reklamı yolcuya onlar yaparlar. Forma reklamı tv reklamı 2. Sırada olur bence. Ama maalesef ne hava ne kara ne teknik için kıymet bilen yok.. Herkes koltuğunu düşünüyor ve gözbebeğimiz kalitesini kaybediyor.
  • Yorumlara bakınca gülüyorum.Türk insanının gerçekten ufku çok küçük ticaretten anlamıyorlar. Bu nedenlede dünya markası çıkmıyor. Personele zam yapmak her hangi bir reklam değeri yok.personelin ne kadar aldığı elin hansını ilgilendirmiyor.nasıl emirates reklam veriyor kimse personeli ne kadar alıyor diye bakmıyor. Buda böyle bir şey ha thy reklamla büyür herkesin maaşı artar gününde alır yoksa thy küçülür işçi çıkarır yada maaşlar ödenmez
  • Saga sola servet yatririlacagina oncelikle teknik hizmetin duzgun verilmesi saglanmali. Suan yine bir 737-800 frasae seferindeyim ve teknik ariza anonunsu yapildi. Kenara cektik bekliyoruz. Rezillik. Bu teknisyenlerle bu isi yapamiyorsan ucaklari cikar elinden ve yenisini al eeey THY. Eey thy, gosterisi birak gercege gel...

Türk Hava Yolları ile Chelsea arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları ortaya çıktı. Dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramovic'in sahibi olduğu İngiliz devine yılda yaklaşık 86 milyon TL ödenecek.

İngiliz devi Chelsea, 2005'ten bu yana Samsung ile yürüttüğü ve yılda 18 milyon pound kazandığı sponsorluk anlaşmasını devam ettirmeyeceğini açıklamasının ardından THY ile anlaşması İngiltere'de büyük yankı uyandırdı.

Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Chelsea ve THY arasında yapılan anlaşmanın rakamları ise adeta dudak uçuklatıyor. Daha önce Manchester United, Barcelona, Borrusia Dortmund gibi kulüplerle anlaşma imzalayarak ismini tüm dünyaya duyuran  Türk Hava Yolları'nın yıllık 25 milyon pound (86 milyon Türk lirası) gibi bir rakam karşılığında Chelsea'ye sponsor olacağı ve imzaların yılbaşında atılması bekleniyor.

Anlaşma içinde forma reklamının yanında Chelsea'nin maçlarını oynadığı Stramford Bridge Stadyumu'nun isim hakkının da bulunduğu kulislerde konuşulan bir diğer konu.

Chelsea Kulübü'nün sahibi olan Rus işadamı Roman Abramovich'in servetinin 20 milyar doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor. (Hürriyet)

THY'DEN CHELSEA'YE SERVET!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Hamdi ~ 8 yıl önce
Vatandaştan alıyorlar havaya harcıyorlar kolaylarına geliyor beleş para bilet fiyatları yarıya düşürseniz ya,Her bilet fiyatı uçağı satın alır gibi pahalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Habom Gariban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Chelsea büyük ihtimalle messiyi transfer edecek ve thy bi tasla iki kus vurmuş olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 9 yıl önce
Yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madame ~ 9 yıl önce
Midnight in chelsea:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bmx arkadaşım... Kusura bakmada elalalim futbol takımına sponsor olarak ticari durum ölçülmez. Dünya markası olmak için zaten şirketimizin yeteri kadar karizması var. Ama maalesef şirketimizi belli başlı insanları ve kurumları zengin etmek için kullanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Calisana hic birsey yok zaten.. Anca sponsorlara ve reklamlara para ödeyiniz. Tamam reklamda onemli ama reklamlar kendi basina birşey yapamiyor malesef. Kurumsal imaj önce calisandan başlar. (Tgs/İşci)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
En iyi reklamı bir şirketin çalışanları yapar... Senin çalışanların huzurlu olursa en iyi reklamı yolcuya onlar yaparlar. Forma reklamı tv reklamı 2. Sırada olur bence. Ama maalesef ne hava ne kara ne teknik için kıymet bilen yok.. Herkes koltuğunu düşünüyor ve gözbebeğimiz kalitesini kaybediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 9 yıl önce
Yorumlara bakınca gülüyorum.Türk insanının gerçekten ufku çok küçük ticaretten anlamıyorlar. Bu nedenlede dünya markası çıkmıyor. Personele zam yapmak her hangi bir reklam değeri yok.personelin ne kadar aldığı elin hansını ilgilendirmiyor.nasıl emirates reklam veriyor kimse personeli ne kadar alıyor diye bakmıyor. Buda böyle bir şey ha thy reklamla büyür herkesin maaşı artar gününde alır yoksa thy küçülür işçi çıkarır yada maaşlar ödenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ucaklari ~ 9 yıl önce
Saga sola servet yatririlacagina oncelikle teknik hizmetin duzgun verilmesi saglanmali. Suan yine bir 737-800 frasae seferindeyim ve teknik ariza anonunsu yapildi. Kenara cektik bekliyoruz. Rezillik. Bu teknisyenlerle bu isi yapamiyorsan ucaklari cikar elinden ve yenisini al eeey THY. Eey thy, gosterisi birak gercege gel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000