06 Mart 2012, Salı 12:02:12

THY'DEN ÇALIŞANLARINA JEST...

Türk Hava Yolları çalışanlarının resmini uçağa kazıyacak...
  • bir ucagi badem resimleri' diger ucagi gercek THYli personel ile resmetsinler' insanlar farki gorsunler hamdi kendisine ait resimlerinden ayri bir ucak boyar
  • kötü örnek örnek midir ey kıskanç kendini bilmezler??? yıllarca siz ağalar,krallar gibi yaşarken bu toplumu şükür ile az ile yetin ile kandırdığınız yetmedi mi???
  • Şirketi eleştirenler hemen kötü insanlar oluyor değil mi? Mutlaka o eleştirilerin içinde de Allah kelimesi geçmeli. Burada atamalar düzgün yapılsın yönetici olmak için ön şartlar ve tarafsız değerlendirme yapılabilsin ondan sonra şirketi eleştirenleri kötüleyin bir nebze anlarım. Şu şirkette takiye ve yalakalık dizboyu ve sizin inancınızda büyük bir günah sayılan kul hakkı her gün çiğneniyorsa zerre kadar laf etmeye hakkınız yok. Çalışanların duyduğu kin yöntemlere karşı, maaşlar az diye değil. Zaten bir sürü cahil doğru dürüst universite bitirmemiş dil bilmeyen adamları müdür yaptınız artık bırakın biraz hak adalet ve eşitlik olsun. Ama tabi siz kindar gençliksiniz ve hacı hocalarınızın verdiği vaazlerle koyun olarak yaşarsınız.
  • NİYE HEP KÖTÜYÜ ÖRNEK VERİYORSUNUZ EY SIĞ İNSANLAR?? NİYE BİR KERE DE İYİYİ ÖRNEK VERMİYORSUNUZ?? YOK ŞÜKÜRMÜŞ YOK DAHA KÖTÜLERİ VARMIŞ..VAR..KİMSE YOK DEMİYOR AMA İYİSİDE VAR..THY İŞİNE GELDİ Mİ LH Yİ BA YI ÖRNEK VERİYOR..ÇALIŞANLAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR ORDA VE SOSYAL HAKLARI NELER BİLEN VAR MI? ONLARI DA ÖRNEK VERSENİZE..İNSANA İYİYİ,GÜZELİ,DOĞRUYU ÖRNEK VERİN KISKANMAYIN,ÇEKEMEMEZLİK ETMEYİN..
  • boyamaya vereceğin paraya yazık. gitte zararını kapat azıcık da olsa. Gerçi o zarar neyle kapanır bilemiyorum ama ,, neyse...yine birilerinin çıkarı vardır bu işte... Adamlar reklam la kafayı yemişler. Reklam ok gereklide her şeyin bir ölçüsü var kardeşim.
  • baskanimizin resmi yeter.
  • BU PARA PARA DİYENLERİN HİÇBİRİ THY PERSONELİ OLAMAZ. ORTALIĞI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. AYIPTIR AYIIIIIP.
  • işi olmayan insanlardan bahsediliyor..Türkiyede insanlara iş begendirmek zaten cok zor. bizler bu şirkete gireblmek için onca eleme eğitim sınavlardan gecıyorz tabiki herkes işini ve şirketini seven özel insanlar, bu işi yapmayan zaten sevilmeden yapılacak bir iş oldugunu bilemez. Ama sunu derimki hani dediginz paralar varya gelin bu işi 1 gün yapabilin bünyeniz dayansın ben 2 maaşımı veririm:) kimsenin nankörlük yaptıgı yok herkes hakkını savunuyor ..basınclı ortamda çalışmak masa başında çalışmaya benzemez.
  • sahibini sesi,papaganlar gene konusmaya baslamis,gelecek artisi almassiniz olur biter.birakin baskalarini siz keyfinize bakin,hamdinin adamlari,musluman gencler
  • arkadaş cidden bu yorumları yazanlar thy de çalışıyorsa nankör dolu demektir kaç tane zam isteruk başka ihsan istemez yazısı okudum bedavamı çalışıyorsunuz sendikanızın kopardığı size yetmiyormu bu ülkede sizin aldığınız paraları 3 4 ayda alan adamlar var onlar ne yapsın dünyayı mı kurtarıyosunuzda gözünüz doymadı sonrada niye işten çıkarıyosunuz bizi dersiniz ne olacak her kes 4 5 bin tl maaş alınca şirket 1 miyon zarar edecek :D şirketiniz gayet iyi yönetiliyo emin olun buna aç gözlü olmak zarar getirir tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın :d
Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları, 16 bin çalışanın resmini Boeing 737-800 tipi yolcu uçağına giydirecek. Bu işlemi THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür Temel Kotil tanıtacak.

Çalışanların THY'nin büyümesinde büyük katkısı olduğunu ifade eden yetkililer bu jestle 16 bin çalışanına büyük bir jestle teşekkür edecek. Boyama işlemi 15 Mart Perşembe günü basına tanıtılacak.
THY'DEN ÇALIŞANLARINA JEST...

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 12 yıl önce
bir ucagi badem resimleri' diger ucagi gercek THYli personel ile resmetsinler' insanlar farki gorsunler hamdi kendisine ait resimlerinden ayri bir ucak boyar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kötü örnek örnek midir ey kıskanç kendini bilmezler??? yıllarca siz ağalar,krallar gibi yaşarken bu toplumu şükür ile az ile yetin ile kandırdığınız yetmedi mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şirketi eleştirenler hemen kötü insanlar oluyor değil mi? Mutlaka o eleştirilerin içinde de Allah kelimesi geçmeli. Burada atamalar düzgün yapılsın yönetici olmak için ön şartlar ve tarafsız değerlendirme yapılabilsin ondan sonra şirketi eleştirenleri kötüleyin bir nebze anlarım. Şu şirkette takiye ve yalakalık dizboyu ve sizin inancınızda büyük bir günah sayılan kul hakkı her gün çiğneniyorsa zerre kadar laf etmeye hakkınız yok. Çalışanların duyduğu kin yöntemlere karşı, maaşlar az diye değil. Zaten bir sürü cahil doğru dürüst universite bitirmemiş dil bilmeyen adamları müdür yaptınız artık bırakın biraz hak adalet ve eşitlik olsun. Ama tabi siz kindar gençliksiniz ve hacı hocalarınızın verdiği vaazlerle koyun olarak yaşarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
NİYE HEP KÖTÜYÜ ÖRNEK VERİYORSUNUZ EY SIĞ İNSANLAR?? NİYE BİR KERE DE İYİYİ ÖRNEK VERMİYORSUNUZ?? YOK ŞÜKÜRMÜŞ YOK DAHA KÖTÜLERİ VARMIŞ..VAR..KİMSE YOK DEMİYOR AMA İYİSİDE VAR..THY İŞİNE GELDİ Mİ LH Yİ BA YI ÖRNEK VERİYOR..ÇALIŞANLAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR ORDA VE SOSYAL HAKLARI NELER BİLEN VAR MI? ONLARI DA ÖRNEK VERSENİZE..İNSANA İYİYİ,GÜZELİ,DOĞRUYU ÖRNEK VERİN KISKANMAYIN,ÇEKEMEMEZLİK ETMEYİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boyamaya vereceğin paraya yazık. gitte zararını kapat azıcık da olsa. Gerçi o zarar neyle kapanır bilemiyorum ama ,, neyse...yine birilerinin çıkarı vardır bu işte... Adamlar reklam la kafayı yemişler. Reklam ok gereklide her şeyin bir ölçüsü var kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
baskanimizin resmi yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU PARA PARA DİYENLERİN HİÇBİRİ THY PERSONELİ OLAMAZ. ORTALIĞI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. AYIPTIR AYIIIIIP.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işi olmayan insanlardan bahsediliyor..Türkiyede insanlara iş begendirmek zaten cok zor. bizler bu şirkete gireblmek için onca eleme eğitim sınavlardan gecıyorz tabiki herkes işini ve şirketini seven özel insanlar, bu işi yapmayan zaten sevilmeden yapılacak bir iş oldugunu bilemez. Ama sunu derimki hani dediginz paralar varya gelin bu işi 1 gün yapabilin bünyeniz dayansın ben 2 maaşımı veririm:) kimsenin nankörlük yaptıgı yok herkes hakkını savunuyor ..basınclı ortamda çalışmak masa başında çalışmaya benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sahibini sesi,papaganlar gene konusmaya baslamis,gelecek artisi almassiniz olur biter.birakin baskalarini siz keyfinize bakin,hamdinin adamlari,musluman gencler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaş cidden bu yorumları yazanlar thy de çalışıyorsa nankör dolu demektir kaç tane zam isteruk başka ihsan istemez yazısı okudum bedavamı çalışıyorsunuz sendikanızın kopardığı size yetmiyormu bu ülkede sizin aldığınız paraları 3 4 ayda alan adamlar var onlar ne yapsın dünyayı mı kurtarıyosunuzda gözünüz doymadı sonrada niye işten çıkarıyosunuz bizi dersiniz ne olacak her kes 4 5 bin tl maaş alınca şirket 1 miyon zarar edecek :D şirketiniz gayet iyi yönetiliyo emin olun buna aç gözlü olmak zarar getirir tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000