23 Haziran 2017, Cuma 11:55:44

THY'den Bükreş açıklaması

Türk Hava Yolları, Bükreş'te tadilat alanına giren uçağıyla ilgili açıklama yaptı.
  • Bir hatadir yapilmis. Arkadaslar noluyor size, Türk sirketlerindeki pilotlar bir hata yapsa da bu platformda demedigimizi birakmasak diye pusuda bekliyorsunuz. Ayiptir yaptiginiz. Kök neden arastirilir, bulunur ve tekrarlanmamasi icin daha cok özen gösterilir. Ama cogunuz ya artniyet ya kiskançlik sebebiyle hic meslege yakismayacak yorumlar yapiyorsunuz. Meslektaslarima ve TKya gecmis olsun, Allah daha buyuk olaylardan korusun. Herkese iyi bayramlar, emniyetli ucuslar.
  • LİDOdan Jeppesen'a geçiş iyi yonetilmeyince....... sorumlular görevlerine devam eder hatta terfi bile alabilirler!!!!! Jeppesen daha iyi fiyat verdi ancak bunun gibi bir kaç hadise fiyat avantajını sıfırlar eksiye götürür...... hayatında tez yapmayanları, iyi bir okuldan mezun olmayan ve olamayanları yönetici yapmayacaksın
  • Tum notam sayfalarina tek tek her satira gostermelik tick atmak yerine okumak gerekiyor.
  • Capt Türk F/O Hintli. Bizim yeteneksizler yetmezmiş gibi birde bunlara iş verin aferin...
  • Keske bende fo olabilsemde dertlerim bunlar olsa, ucak ucuruyosunuz sekiller trilyon, yok airbus yok boeing :))) yapmayin abiler / kardesler :) bu arada seneye girecegim umarim dlr |-II yi gecerimde benim tum dertlerim bunlar olur
  • Havalimanının hatası bence. Niye bitirmiyonuz kardeşim tadilatı zamanında.
  • Bu bir başlangıç ve şirkete uyarı olsun. Bu yeni mesai uygulamaları ve insanları makina gibi uçurursa böyle olayların gerisi de gelir.
  • insan hata yapar, normaldir. dersler alınır yada alınmaz ama bedel ödenir. karalama yarışına girmek yanlış, bize yakışmıyor. saygılar
  • Yabancı FO yabancı Capt. almaya devam edin siz çok şükür artık afrikalı FO larda görmeye başladık.. iki alman getirmişler DLR filan karşılarına bizi alıp alay ediyorlar... herşey bu değil Pilotluk, Aviation hiç değil... Beyinsizliğin iki yüzlüsünü yapıyorlar. Birde Pegasus'dan gelenleri beğenmezler, THY sop de raw data yok, 777 den 737 ye gelen captanlara ( adamın 737 de 500 saati yok ) yanında 4000 saatlik 737 fo varken 15 kt crosswind üstü diye captana iniş yaptıran zihniyet, ah be arkadaş bi akıllan...
  • Millet yorgun, o adamlar kim bilir kaç gündür uçuyorlar, kaptanlara diil tahsise planlamaya bakacaksın ,oturduğu koltuktan gazel okuyan, empatisi olmayan yorgunluk insanlık nedir bilmeyen delikanlılara bakıcaksın, o notamı herkes biliyor kaptanlar da ezbere biliyordur, ama yorgun adam hataya açıktır, neyse sözün kısası, sallamayın len kaptanlara :)

Türk Hava Yolları, Bükreş'te tadilat alanına giren uçağıyla ilgili açıklama yaptı.

THY'den yapılan açıklamada:

Dün akşam (22 Haziran 2017) saat 20.00’da Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan  TK1045 sefer sayılı, TC-JMH kuyruk tescilli A321 tipi yolcu uçağımız, saat 21.00 sularında Bükreş Otopeni havalimanına 176 ve 1 bebek yolcusuyla iniş yapmıştır.

İnişin ardından uçağımız meydandaki bakım çalışmalarının bulunduğu, pistin kapalı olan bölümüne geçmiştir. Yolcularımız ve uçuş ekibinin yara almadığı olayda uçakta da herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Olayın ardından meydan otoritesi tarafından inceleme başlatılmış olup süreci takip etmekteyiz.

THY'den Bükreş açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Pgs-F/o ~ 7 yıl önce
Bir hatadir yapilmis. Arkadaslar noluyor size, Türk sirketlerindeki pilotlar bir hata yapsa da bu platformda demedigimizi birakmasak diye pusuda bekliyorsunuz. Ayiptir yaptiginiz. Kök neden arastirilir, bulunur ve tekrarlanmamasi icin daha cok özen gösterilir. Ama cogunuz ya artniyet ya kiskançlik sebebiyle hic meslege yakismayacak yorumlar yapiyorsunuz. Meslektaslarima ve TKya gecmis olsun, Allah daha buyuk olaylardan korusun. Herkese iyi bayramlar, emniyetli ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jeppesen ~ 7 yıl önce
LİDOdan Jeppesen'a geçiş iyi yonetilmeyince....... sorumlular görevlerine devam eder hatta terfi bile alabilirler!!!!! Jeppesen daha iyi fiyat verdi ancak bunun gibi bir kaç hadise fiyat avantajını sıfırlar eksiye götürür...... hayatında tez yapmayanları, iyi bir okuldan mezun olmayan ve olamayanları yönetici yapmayacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 7 yıl önce
Tum notam sayfalarina tek tek her satira gostermelik tick atmak yerine okumak gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dıgıl dıgıl ~ 7 yıl önce
Capt Türk F/O Hintli. Bizim yeteneksizler yetmezmiş gibi birde bunlara iş verin aferin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzor ~ 7 yıl önce
Değerlendirmenizi doğru bulmuyorum.Ne yani Türk kaptanlar bu işi beceremiyor mu? Kaç tane Türk kaptan tanıyorsunuz bu işi yapamayan?Notam ın verildiğini bizzat biliyor musunuz?Bir çok soru işareti var aslında bu yorumunuzda ama ben de bir Türk olarak size sormak istiyorum.Acaba siz Türk müsünüz?Bu sorum için beni affedin ama Türk kaptan Hintli F/o diyerek siz zaten baştan yanlış yorum yapıyorsunuz.
Coook iyisiniz ya ~ 7 yıl önce
Keske bende fo olabilsemde dertlerim bunlar olsa, ucak ucuruyosunuz sekiller trilyon, yok airbus yok boeing :))) yapmayin abiler / kardesler :) bu arada seneye girecegim umarim dlr |-II yi gecerimde benim tum dertlerim bunlar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bucureşti ~ 7 yıl önce
Havalimanının hatası bence. Niye bitirmiyonuz kardeşim tadilatı zamanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yahu ~ 7 yıl önce
abla sen sus nolur sus
Bu bir başlangıç!! ~ 7 yıl önce
Bu bir başlangıç ve şirkete uyarı olsun. Bu yeni mesai uygulamaları ve insanları makina gibi uçurursa böyle olayların gerisi de gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tehdit ~ 7 yıl önce
Tehdit mi ediyorsun, siz böyle yaparsanız biz de böyle uçaklara zarar veririz mi diyorsun, zaten kabindeki arkadaşlarım bazen yolculara öyle muamele ediyor ki insanlar bir daha binmemeye yemin ediyor, yolcuyu azarlıyor ben güler yüz gösterince bana bile kızıyor, siz de uçaklara hasar verin el birliği ile batırın bu şirketi.
Nedeni gayet acik ~ 7 yıl önce
Limitustu ucur, limitalti istirahatle 3 gun 9 bacak ucur. Sonra da guler yuz bekle.. ekibi robot degil insan gibi gormeye baslayana dek bu boyle gider..
geçmiş olsun ~ 7 yıl önce
insan hata yapar, normaldir. dersler alınır yada alınmaz ama bedel ödenir. karalama yarışına girmek yanlış, bize yakışmıyor. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hı? ~ 7 yıl önce
karalama değil eleştiri akılsızlığını söylüyorız
Demek ki../ ~ 7 yıl önce
Yabancı FO yabancı Capt. almaya devam edin siz çok şükür artık afrikalı FO larda görmeye başladık.. iki alman getirmişler DLR filan karşılarına bizi alıp alay ediyorlar... herşey bu değil Pilotluk, Aviation hiç değil... Beyinsizliğin iki yüzlüsünü yapıyorlar. Birde Pegasus'dan gelenleri beğenmezler, THY sop de raw data yok, 777 den 737 ye gelen captanlara ( adamın 737 de 500 saati yok ) yanında 4000 saatlik 737 fo varken 15 kt crosswind üstü diye captana iniş yaptıran zihniyet, ah be arkadaş bi akıllan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 7 yıl önce
Bu uçuşta kaptan Türk.
Sen ne diyosun? ~ 7 yıl önce
Sen ne diyosun ya? Ordan burdan duyma hikayelerle sisirme. Yok 500 saati bile yokmus, yok 15 kt da inemezmis. Ne yaygaracilik yapiosun yalan yanlis hikayelerle arkadasim?? DLR i mi gecemedin sen? Ne senin derdin?
hmmm ~ 7 yıl önce
adam haklı dağılın...
Sorun yerde havada diil ~ 7 yıl önce
Millet yorgun, o adamlar kim bilir kaç gündür uçuyorlar, kaptanlara diil tahsise planlamaya bakacaksın ,oturduğu koltuktan gazel okuyan, empatisi olmayan yorgunluk insanlık nedir bilmeyen delikanlılara bakıcaksın, o notamı herkes biliyor kaptanlar da ezbere biliyordur, ama yorgun adam hataya açıktır, neyse sözün kısası, sallamayın len kaptanlara :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000