24 Ağustos 2010, Salı 09:14:29

THY'DEN BOSNA'YA BİR A319 DAHA

Türk Hava Yolları, yüzde 49 hissesini satın aldığı Bosna Havayolları'na, filosundaki A319-100 tipi uçağını kiralayacağını dün borsaya bildirdi...
  • kibrisli türk arkadasim öyle diyorsunda türkiyenin basina birsey gelse bunlarin hic birde yartim etmez neden yapirsunuz demes türk ün türkden baska dostdu yok bu kadar zaten basi dara giren müslüman ülkesi türkiye türkiye demeye basliyor isi bitincede sensimsin tanimiyorum olayi okar....
  • sayın yorumcu arkadaşlar.bazı yorumcular rahatsız edici yorumlar yapıyor.boşnak,kıbrıslı türk,azeri türkü,tüm müslüman ve türkler.bu konuları sorgulama hakkınız yok.türklük ve müslümanlık sadece sizemi aittir.lütfen dikkatli yazalım.havacılık konuşalım.saygılar.
  • TU 134 lerin sicili bilmeden yazanlara afedersiniz ama bir yerimizle gülmeye devam edelim arkadaşlar ... ramazan eğlencesi niyetine :-)))))))))
  • TC kuyruklu uçağı beğenmiyorlarsa çekilsin thy ortaklıktan da görsünler nasıl oluyor sonra işler..
  • Asagida birisi Tupolev 134 lerden bahsetmis..Sanirim bu ucaklarin zamaninda kac sene ucupta,herhangi bir olaya karismadigini bilmiyor olsa gerek..Red Wings Domodedovo'ya Istanbuldan Tupolev 204 ler ile ucuyor.Millet yeni nesil ucak uretiyor,Turkiye'de gidip Boeing'den yuzlerce ucak siparis ediyor,sonrada deniliyor.Niye issizlik,pahalilik,vergiler yuksek diye..Oysaki isin boyutunu bilen biliyor.Bilmeyende kurumlarin yalakasi olmus kendi capinca bir seyler yapiyor.Yazik.
  • Lükse düşkün olanlar Aeroflot'la uçsun. Onların TU134'leri çok konforludur... :) Ayrıca filo planlamasını FS X oynamak zannedenlerin, bir uçağın menzilini, azami kalkış/iniş ağırlıklarını, gideceği meydanların pist uzunluğunu ve o meydanlardaki yedek parça durumun bilmeden yorum yazanların, aslında bu Milletin konforunu falan düşünmediğini akılda tutmakta fayda var...
  • Boşnaklar soydaşımız değillerdir. Din kardeşimiz ve akrabamızdırlar. Ama aynı soydan değiliz.
  • benim ülkemin insanları elbette en iyisine layık. ama sen hala bosnalılara 2. sınıf muamelesi yapıyorun çok yanlış. Onlarda bizim kardeşlerimiz soydaşlarımız eğer bh uçuşlarına bakarsan 1 ile 3:30 saat uçuşları var ortalama. 319 ile Türkiye'de uçacağın max süre 2 bilemedin 2:30. sonuçta tk star alliance üyesi zaten belli standartları var ayrıca %49 hisseside tk ait bh. umarım anlamışsındır.
  • Arkadasim sen benim demek istedigimi anlamadim..4 yasinda A319 'u mu kiralarsin, yoksa 16 yasindaki Boeing 737-400 lerden birisini mi??A319 ucus saati daha az oldugundan,Thy'ne lazim.B737-400 Air Bosna'da zaten kac yere ucuyorlar ki,hem az ucar hem de arizasi muhtemel 734'lerin ariza yapma suresini azaltir.Ayrica konfor meselesi var.Sanirim ulkece konforu hak eden bizleriz Bosnalilar sirada beklesin bi bakalim.
  • arkadaşım yorumunu kendine sakla. bosnalı değilim ama onlar bizim soydaşlarımız halihazırda bizim dilimizi ve kültürümüzü Avrupa'da kullanıyorlar. Onlar sıfır uçağı hak ediyor ama sana bir merkep bile fazla. Sayın yönetici lütfen bu gibi yorum yapan insanların yorumlarını yayınlamayın ki arkadaşın kulakları fazla çınlamasın
İşte Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama;

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, Bosna Hersek Hava Yolları'na filomuzdaki MSN 3142 seri numaralı 1 adet A319-100 uçağın 3 yıllığına kiralanmasına karar verilmiş olup, söz konusu uçağın Eylül 2010 içinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Türk Hava Yolları, Bosna Havayolları'na 2008 yılında, şirketin yüzde 49'luk hissesini alarak ortak olmuştu. THY, Bosna Havayolları'na bir adet Boeing 737-400 ve bir adet de Boeing 737-700 tipi olmak üzere iki uçakla destek vermişti.
THY'DEN BOSNA'YA BİR A319 DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
kibrisli türk arkadasim öyle diyorsunda türkiyenin basina birsey gelse bunlarin hic birde yartim etmez neden yapirsunuz demes türk ün türkden baska dostdu yok bu kadar zaten basi dara giren müslüman ülkesi türkiye türkiye demeye basliyor isi bitincede sensimsin tanimiyorum olayi okar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın yorumcu arkadaşlar.bazı yorumcular rahatsız edici yorumlar yapıyor.boşnak,kıbrıslı türk,azeri türkü,tüm müslüman ve türkler.bu konuları sorgulama hakkınız yok.türklük ve müslümanlık sadece sizemi aittir.lütfen dikkatli yazalım.havacılık konuşalım.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TU 134 lerin sicili bilmeden yazanlara afedersiniz ama bir yerimizle gülmeye devam edelim arkadaşlar ... ramazan eğlencesi niyetine :-)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TC kuyruklu uçağı beğenmiyorlarsa çekilsin thy ortaklıktan da görsünler nasıl oluyor sonra işler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Asagida birisi Tupolev 134 lerden bahsetmis..Sanirim bu ucaklarin zamaninda kac sene ucupta,herhangi bir olaya karismadigini bilmiyor olsa gerek..Red Wings Domodedovo'ya Istanbuldan Tupolev 204 ler ile ucuyor.Millet yeni nesil ucak uretiyor,Turkiye'de gidip Boeing'den yuzlerce ucak siparis ediyor,sonrada deniliyor.Niye issizlik,pahalilik,vergiler yuksek diye..Oysaki isin boyutunu bilen biliyor.Bilmeyende kurumlarin yalakasi olmus kendi capinca bir seyler yapiyor.Yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lükse düşkün olanlar Aeroflot'la uçsun. Onların TU134'leri çok konforludur... :) Ayrıca filo planlamasını FS X oynamak zannedenlerin, bir uçağın menzilini, azami kalkış/iniş ağırlıklarını, gideceği meydanların pist uzunluğunu ve o meydanlardaki yedek parça durumun bilmeden yorum yazanların, aslında bu Milletin konforunu falan düşünmediğini akılda tutmakta fayda var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Boşnaklar soydaşımız değillerdir. Din kardeşimiz ve akrabamızdırlar. Ama aynı soydan değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim ülkemin insanları elbette en iyisine layık. ama sen hala bosnalılara 2. sınıf muamelesi yapıyorun çok yanlış. Onlarda bizim kardeşlerimiz soydaşlarımız eğer bh uçuşlarına bakarsan 1 ile 3:30 saat uçuşları var ortalama. 319 ile Türkiye'de uçacağın max süre 2 bilemedin 2:30. sonuçta tk star alliance üyesi zaten belli standartları var ayrıca %49 hisseside tk ait bh. umarım anlamışsındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasim sen benim demek istedigimi anlamadim..4 yasinda A319 'u mu kiralarsin, yoksa 16 yasindaki Boeing 737-400 lerden birisini mi??A319 ucus saati daha az oldugundan,Thy'ne lazim.B737-400 Air Bosna'da zaten kac yere ucuyorlar ki,hem az ucar hem de arizasi muhtemel 734'lerin ariza yapma suresini azaltir.Ayrica konfor meselesi var.Sanirim ulkece konforu hak eden bizleriz Bosnalilar sirada beklesin bi bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım yorumunu kendine sakla. bosnalı değilim ama onlar bizim soydaşlarımız halihazırda bizim dilimizi ve kültürümüzü Avrupa'da kullanıyorlar. Onlar sıfır uçağı hak ediyor ama sana bir merkep bile fazla. Sayın yönetici lütfen bu gibi yorum yapan insanların yorumlarını yayınlamayın ki arkadaşın kulakları fazla çınlamasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000