26 Şubat 2013, Salı 14:02:17

THY'DEN BOSNA-HERSEK ATAĞI

Türk Hava Yolları (THY) Saraybosna Müdürlüğü, Bosna-Hersek'te faaliyet gösteren Bristol Otel, Shaza Otel Grubu ve Güney Avrupa Yatırım Şirketi (SEIC) ortak girişimiyle, Körfez ülkelerinde Bosna-Hersek için tanıtım atağı başlattı.
  • torpilli müdürler bosna da toplanmışlar demek....
  • 3 hafta once bosna hersekte idim, heryerde pegasus hersey dahil 49 euro reklamlari vardi,pegasus posterleri duvarlarda ,billboardlarda .. 2009a kadar bosna ve hirvatistanda calisiyordum,thy bilet fiyatlarin son 5,6 senede 2 katina geldigini gordum,(250tl den, 500 tlye ) simdi rekabet kosullari ile normal eski durumuna iner . (thy hirvatistan ucuslari ,mart 2013 itibari ile tekrar vize konulmasi ile hirvatistan trafiginin azalacagini,aksayacagini dusunuyorum,hirvatistan vizesiz avrupadaki gidilebilecek en uc nokta idi,oda 1 hafta icinde kapanacak,turlar dogal olarak bosnaya agirlik verecek, bu acidan bosnaya seferlerin arttirilmasi gayet dogru bir karar)

Bosna-Hersek'e daha fazla turist çekmek amacıyla başlatılan çalışma kapsamında, geçtiğimiz günlerde, Körfez ülkelerinin önemli merkezleri Cidde, Riyad, Kuveyt, Doha, Abu Dabi ve Dubai'de yapılan görüşmelerle alternatif turizm destinasyonu olarak Bosna-Hersek bütün yönleriyle tanıtıldı.

THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, haftalık uçuş sayısını 2013 yaz tarifesinde 18 sefere çıkaracaklarını bildirdi.

 

Kansu, gerek Türkiye'de gerek Körfez ülkelerinde Bosna-Hersek'e yönelik artan ilgi dolayısıyla perşembe, cuma, pazar ve pazartesi günleri sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde üç sefer koyduklarını, böylelikle hem Türkiye'den hem de Körfez ülkelerinden Bosna-Hersek'e gelmek isteyenlerin geliş ve dönüşte THY ile uygun bağlantılı uçuş bulmalarına imkan tanıdıklarını söyledi.

Ahmet Salih Kansu, Körfez ülkelerinden Kuveyt ve Katar vatandaşlarının Bosna-Hersek'e vizesiz gelebildiğini, vizeye tabi diğer Körfez ülkelerinin vatandaşlarınınsa bölgedeki Bosna-Hersek büyükelçiliklerinden vize alabileceklerini vurguladı.

Körfez Arap ülkelerindeki en büyük tur operatörleri ve medya temsilcilerinin katıldığı Bosna-Hersek tanıtımlarında, THY Cidde Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, THY Riyad Müdürü Ersen Engin, THY Kuveyt Müdürü Adem Ceylan, THY Doha Müdürü Kürşat Caymaz, THY Abu Dabi Müdürü Şamil Karakaş ve THY Duabi Müdürü Ayşe Mısırlı Mirza, THY'nin Körfez ülkelerinden Saraybosna'ya en iyi bağlantıları veren havayolu olduğunu yaptıkları sunumlarla katılımcılara anlattı.

Saraybosna'daki Bristol Otel Genel Müdürü Kai Behrens de sunumunda, otellerinin birçok açıdan kentin en profesyonel oteli olduğunu ve Körfez ülkelerinden gelecek konukları memnun edeceklerinden emin olduklarını söyledi.

Güney Avrupa Yatırım Şirketi üst düzey yöneticisi Enes Kazaziç ise her mevsim bir başka güzel olan, harika doğası ve zengin tarihiyle, rafting, kayak, dağcılık gibi doğa sporları ve kültür turizmini içinde barındıran birçok alternatif sunabilen Bosna-Hersek'e, Körfez ülkelerinden gelecek turistlere ve tur operatörlerine vize, transfer, otel rezervasyonu, araç temini, başta Arapça olmak üzere farklı dillerde rehberlik hizmeti sunduklarını belirtti.

Shaza Otel Grubu Pazarlama Müdürü Sazi Ebu Salih de dünyanın en eski otelcilik şirketlerinden Kempinski ile işbirliği yapan Shaza otellerinin Medine Shaza ve Saraybosna'daki Bristol Oteli'nin, klasikle moderni sentezleyen konseptiyle bir marka haline dönüştüğünü ve böylelikle büyük bir başarıya imza attığını kaydetti. Sazi Ebu Salih, 2013'te Kerbela'da, 2014'te ise Saraybosna'da yeni birer otel açacaklarını kaydetti.

THY'DEN BOSNA-HERSEK ATAĞI

Yorumlar

demek ~ 11 yıl önce
torpilli müdürler bosna da toplanmışlar demek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
3 hafta once bosna hersekte idim, heryerde pegasus hersey dahil 49 euro reklamlari vardi,pegasus posterleri duvarlarda ,billboardlarda .. 2009a kadar bosna ve hirvatistanda calisiyordum,thy bilet fiyatlarin son 5,6 senede 2 katina geldigini gordum,(250tl den, 500 tlye ) simdi rekabet kosullari ile normal eski durumuna iner . (thy hirvatistan ucuslari ,mart 2013 itibari ile tekrar vize konulmasi ile hirvatistan trafiginin azalacagini,aksayacagini dusunuyorum,hirvatistan vizesiz avrupadaki gidilebilecek en uc nokta idi,oda 1 hafta icinde kapanacak,turlar dogal olarak bosnaya agirlik verecek, bu acidan bosnaya seferlerin arttirilmasi gayet dogru bir karar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000