18 Şubat 2010, Perşembe 15:50:51

THY'DEN BİR SPONSORLUK DAHA

Futbol dünyasına hızlı bir şekilde adım atan Türk Hava Yolları, gözünü basketbola dikti.
  • o dediğin duyuru olsa olsa A.O içindir.teknik aş ve tec için böyle bir hak söz konusu değil.
  • THY çalışanlarını sadece kabin memuru ve pilot olarak düşünürsen doğrudur %70'inin maaşı 2000 tl üzerindedir.ama THY'YE EMEK VERENLER sadece bunlar değildir itemsan'ı TGS'Sİ ,TEKNİĞİ ıvırı zıvırı bu maaş ortalamasına katarsanız bu sayı düşer.
  • Genel müdürün açıklamasına göre thy de en en düşük maaş 1000tl civarında.çalışanların %70i 2000tl üzerinde bunun %50 side 2500 tlnin üzerinde maaş alıyor.
  • 23 01 de yazan arkadaş dün yazılı bir açıklamayla "işe giriş tarihi olmaksızın pas hakkı tüm şirkete verilecektir " diyerek bir duyuru yapıldı haberin olsun...
  • 19:41'de yazan arkadaş THY'de çalışmadığın belli.yoksa yeni girenlere PAS hakkı verilmediğini bilirdin.aynı zamanda TEC çalışanlarının da pas hakları yok artık.HABOM'un açılması ile birlikte tüm teknisyenlerin de pas hakkı olmayacak.
  • öğretmen çocuğu biri olarak öğretmenle mühendisle ıvırla zıvırla bir uçak teknisyenini karşılayan zihniyete anlam veremiyorum.şu an türkiyede bir uçağın (örnek olarak BOEING ya da AIRBUS) herhangi bir yerinde gövde hasarı meydana gelse bunun tamirini yapabilecek kaç yetişmiş eleman var biliyormusunuz?ben size söyleyeyim 150 kişiyi geçmez.İSTERSENİZ ARAŞTIRIN.bilmeden ,bilgi sahibi olmadan YORUM yapmayın.KOMİK duruma düşüyorsunuz.
  • teknisyen 4000 tl'miş.her duyduğunuza sazan gibi atlamayın lütfen.o dediğiniz maaşı alan teknisyen en az 25 sene thy'de çalışmış bir uçak teknisyenidir.özele gitse o parayla çok rahatlıkla iş bulur.biraz beyninizi kullanırsanız 3000 kişinin çalıştığı yerde kaç kişinin bu ücreti aldığını anlayabilirsiniz.işçi konusuna gelince ben THY'deyim ama şu an TAŞERONDAN başka işçi yok.THY A.O kartına sahip işçi kalmadı.TAŞERON şirketlerde çalışan emekçilerin 700 tl'sinde gözün varsa bilmem.
  • thy personelinin maaşında gözü olanın gözü çıksın inşallah
  • el insaf yaaa ..o kadar para alıyorsunuz hala sızlanıyorsunuz....ögretmen mühendis ne maaş alıyor bilmezsiniz tabi...allah sizi islah etsin yada...............
  • ne varmış thy çalışanlarının maaşlarında herkes hakkını alıyor.ortalama Pilot 12.000,Teknisyen 4.000,Hostes 3.600,Memur 3.000,İşçi 2.700 tl maaş.pas hakları var,kreş ücretlerini şirket karşılıyor,araç servisi var.memur kesimi ne yapsın.1 milyar kira versen geri kalanı bir öğretmen maaşı

İspanya'nın Barcelona ve Atletico Madrid takımları ile İngiltere'nin Manchester United takımlarına sponsor olarak tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Türk Hava Yolları'nın, şimdi de bir basketbol takımına sponsor olduğu bildirildi.

Alınan bilgilere göre Türk Hava Yolları, Yunanistan Birinci Basketbol Ligi takımlarından Maroussi'ye de sponsor oldu.

Yunanistan Basketbol Ligi'nde dün akşam Panathinaikos'un 82-68 yendiği Maroussi takımı, THY reklamlı formalarıyla sahaya çıktı.

THY'DEN BİR SPONSORLUK DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
o dediğin duyuru olsa olsa A.O içindir.teknik aş ve tec için böyle bir hak söz konusu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY çalışanlarını sadece kabin memuru ve pilot olarak düşünürsen doğrudur %70'inin maaşı 2000 tl üzerindedir.ama THY'YE EMEK VERENLER sadece bunlar değildir itemsan'ı TGS'Sİ ,TEKNİĞİ ıvırı zıvırı bu maaş ortalamasına katarsanız bu sayı düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Genel müdürün açıklamasına göre thy de en en düşük maaş 1000tl civarında.çalışanların %70i 2000tl üzerinde bunun %50 side 2500 tlnin üzerinde maaş alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
23 01 de yazan arkadaş dün yazılı bir açıklamayla "işe giriş tarihi olmaksızın pas hakkı tüm şirkete verilecektir " diyerek bir duyuru yapıldı haberin olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
19:41'de yazan arkadaş THY'de çalışmadığın belli.yoksa yeni girenlere PAS hakkı verilmediğini bilirdin.aynı zamanda TEC çalışanlarının da pas hakları yok artık.HABOM'un açılması ile birlikte tüm teknisyenlerin de pas hakkı olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öğretmen çocuğu biri olarak öğretmenle mühendisle ıvırla zıvırla bir uçak teknisyenini karşılayan zihniyete anlam veremiyorum.şu an türkiyede bir uçağın (örnek olarak BOEING ya da AIRBUS) herhangi bir yerinde gövde hasarı meydana gelse bunun tamirini yapabilecek kaç yetişmiş eleman var biliyormusunuz?ben size söyleyeyim 150 kişiyi geçmez.İSTERSENİZ ARAŞTIRIN.bilmeden ,bilgi sahibi olmadan YORUM yapmayın.KOMİK duruma düşüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknisyen 4000 tl'miş.her duyduğunuza sazan gibi atlamayın lütfen.o dediğiniz maaşı alan teknisyen en az 25 sene thy'de çalışmış bir uçak teknisyenidir.özele gitse o parayla çok rahatlıkla iş bulur.biraz beyninizi kullanırsanız 3000 kişinin çalıştığı yerde kaç kişinin bu ücreti aldığını anlayabilirsiniz.işçi konusuna gelince ben THY'deyim ama şu an TAŞERONDAN başka işçi yok.THY A.O kartına sahip işçi kalmadı.TAŞERON şirketlerde çalışan emekçilerin 700 tl'sinde gözün varsa bilmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy personelinin maaşında gözü olanın gözü çıksın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
el insaf yaaa ..o kadar para alıyorsunuz hala sızlanıyorsunuz....ögretmen mühendis ne maaş alıyor bilmezsiniz tabi...allah sizi islah etsin yada...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne varmış thy çalışanlarının maaşlarında herkes hakkını alıyor.ortalama Pilot 12.000,Teknisyen 4.000,Hostes 3.600,Memur 3.000,İşçi 2.700 tl maaş.pas hakları var,kreş ücretlerini şirket karşılıyor,araç servisi var.memur kesimi ne yapsın.1 milyar kira versen geri kalanı bir öğretmen maaşı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000