18 Mayıs 2012, Cuma 11:49:03

THY'DEN BİR ORTAKLIK DAHA...

Türk Hava Yolları, Almanya’nın dünyaca ünlü fuarcılık şirketi NürnbergMesse ile işbirliği anlaşması imzaladı…
  • eskiden THY almanyada charter sirket gibi algilanirdi. simdi almanlar THY mudurleri ile hizaya gecmis. tebrikler
  • Ne güzel bir poz.
  • Nedense Thy hep zarar eden şirketlere el atıyor
  • 2002 yılına kadar milli hava yolu olan thy .2002 den sonra hükümet şirketi elinden çıkartmak için elinden geleni yapıyor sadece thy değil.türkiyede diğer kurumlarda nasibini alıyor.diğer ülkeler şirketleri kamulaştırmak için çabalarken.akp yönetimi satışların peşinde .
  • Maliye Bakani Soder gelecegin Almanya Basbakani olmaya aday. THY dogru adama oynamis. bu gidiste LH dan sonra en buyuk havayolu THY olur Almanyada.
  • Antenne Bayern adli Radyoda yapilan bir yayinda Nürnberg Havalimanin Mali krize girmek üzere oldugu ve Air Berlinin artik Nürnbergden cekilmek üzere oldugu Konusuluyor THY nin Yaptigi Anlasma neye göre Yapilmistir.
  • thyde otel rezervasyoncusu,simdi baskan,temelin yaninda,hepsi boyle ya,hepsi akilli musluman cocuklar,kalanlar dinsiz,ise yaramaz .
  • THY torpilli insanlar tarafından yönetilen ve milyarlık zararları olan,herşeyin şov ve gösterişten ibaret olduğu sadece adı olan ama gerçekte içi bomboş olan hikayeden bir şirkettir.....
  • elin adamıyla anlaşma imzalıyorsun iyi de tis i niye imzalamayıp da geciktiriyorsun? bu kadar çalışanın ahıyla,bedduasıyla mı başarılı olacak bu şirket? ayrıca almanya ile önce şu lanet vize işini halledin ondan sonra anlaşma yapın...bir sürü işadamı vize alamıyor alırken de anası ağlıyor..konsolosluklar ve vize aracı kurumlarıyla uğraşmaktan bıktı bu millet ama kimsenin umur değil gözüken o...bunları da konuşuyor musunuz alman dostlarınızla ey bademler????

Türk Hava Yolları, Nürnberg Havalimanı’nın da dahil olduğu NürnbergMesse ile tercihli havayolu anlaşması imzaladı.

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen imza törenine Türk Hava Yolları Genel Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Hava Yolları Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Mehmet Akif Konar, Bavyera Maliye Bakanı ve NürnbergMesse’nin Denetim Kurulu Başkan Vekili olmasının yanısıra Nürnberg Havalimanı Denetim Kurulu Üyeliği’ni de yapan Markus Söder, NürnbergMesse Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Peter Ottmann ile Nürnberg Havalimanı Genel Müdürü Karl-Heinz Krüger katıldı.

Pazarlama ve işbirliği ortaklığının önümüzdeki haftalarda görüşülerek açıklanacağı ifade edilen işbirliği anlaşması,Türk Hava Yolları’nın Nürnberg için  ‘tercihli havayolu’ olmasını öngörüyor.

Bavyera Maliye Bakanı Söder işbirliği adına yaptığı açıklamada: “Bu işbirliği ortaklığıyla ekonomik merkezi olarak Nürnberg için ideal bir işbirliği oluşturmayı başardık. NürnbergMesse fuarcılık şirketi Nürnberg’de ve tüm dünyada gerçekleştirdiği başarılı ihtisas fuarlarıyla başarılı işler yapmak için gereken profesyonel platformları sunmaktadır. Türk Hava Yolları hızlı ve güvenli uçuş bağlantıları sağlamakta ve Nürnberg Havalimanı da iş için seyahat edenlere etkin hizmetler sunmaktadır” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise; “Çok önemli bir anlaşmayı gerçekleştiriyoruz. Nürnberg Avrupa için önemli bir şehir ve biz bu şehire olan sefer sayımızı 2’den 5’ çıkarmayı hedefliyoruz. Ümitlerimiz çok faydalı işlerin olacağı yönünde. Çünkü Türk ve Alman ortaklıkları her geçen gün artıyor” şeklinde konuştu.

Dünyanın en büyük 20, Avrupa’da ise ilk 10’da yer alan, bağlı şirketleri aracılığıyla Çin, Kuzey Amerika, Brezilya ve İtalya’da da varlık gösteren, her yıl 30 bin katılımcı ile 975 bin dolayında ziyaretçi ağırlayan Nürnberg Messe Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Peter Ottmann; “Türk Hava Yolları Avrupa’ın en iyi havayolu olmuş durumda. Çok önemli bağlantıları ve çok büyük yatırımları var. Biz de yaptığımız anlaşma çerçevesinde tercihli havayolu olarak THY’yi seçtik. Bu noktada Sayın Osman Nuri Hasırcı’ya çok teşekkür ederiz. Çünkü böyle bir taleple bize gelerek bizi çok mutlu etti. Ayrıca İstanbul transit yolcular için mükemmel bir geçiş noktası. Bunların hepsi bizim için büyük avantaj. Hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Yılda yaklaşık 4 milyon yolcu ağırlayan Nürnberg Havalimanı Genel Müdür Krl-Heinz Krüger anlaşmadan duyduğu memnuniyeti “bu girişim tüm taraflar için çok sayıda imkân sağlayacaktır” sözleriyle ifade etti.

Taraflar imzaların atılmasının ardından el sıkışarak birbirlerine maket uçak ve hediyenin yanısıra plaket takdim ettiler.

 

THY'DEN BİR ORTAKLIK DAHA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

almanci ~ 12 yıl önce
eskiden THY almanyada charter sirket gibi algilanirdi. simdi almanlar THY mudurleri ile hizaya gecmis. tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poz ~ 12 yıl önce
Ne güzel bir poz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıtkı Babacan ~ 12 yıl önce
Nedense Thy hep zarar eden şirketlere el atıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
2002 yılına kadar milli hava yolu olan thy .2002 den sonra hükümet şirketi elinden çıkartmak için elinden geleni yapıyor sadece thy değil.türkiyede diğer kurumlarda nasibini alıyor.diğer ülkeler şirketleri kamulaştırmak için çabalarken.akp yönetimi satışların peşinde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
analizci ~ 12 yıl önce
Maliye Bakani Soder gelecegin Almanya Basbakani olmaya aday. THY dogru adama oynamis. bu gidiste LH dan sonra en buyuk havayolu THY olur Almanyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Antenne Bayern adli Radyoda yapilan bir yayinda Nürnberg Havalimanin Mali krize girmek üzere oldugu ve Air Berlinin artik Nürnbergden cekilmek üzere oldugu Konusuluyor THY nin Yaptigi Anlasma neye göre Yapilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezervasyon ~ 12 yıl önce
thyde otel rezervasyoncusu,simdi baskan,temelin yaninda,hepsi boyle ya,hepsi akilli musluman cocuklar,kalanlar dinsiz,ise yaramaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
THY torpilli insanlar tarafından yönetilen ve milyarlık zararları olan,herşeyin şov ve gösterişten ibaret olduğu sadece adı olan ama gerçekte içi bomboş olan hikayeden bir şirkettir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de... ~ 12 yıl önce
elin adamıyla anlaşma imzalıyorsun iyi de tis i niye imzalamayıp da geciktiriyorsun? bu kadar çalışanın ahıyla,bedduasıyla mı başarılı olacak bu şirket? ayrıca almanya ile önce şu lanet vize işini halledin ondan sonra anlaşma yapın...bir sürü işadamı vize alamıyor alırken de anası ağlıyor..konsolosluklar ve vize aracı kurumlarıyla uğraşmaktan bıktı bu millet ama kimsenin umur değil gözüken o...bunları da konuşuyor musunuz alman dostlarınızla ey bademler????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000