02 Temmuz 2013, Salı 09:51:50

THY'DEN BİR İŞBİRLİĞİ DAHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Türk Hava Yolları ülkemizin ve tarihi mirasımızın daha geniş kapsamda tanıtılması amacıyla bir protokol imzaladı.
  • yorumlar haberlere yapılır...birbirinize değil...şundan vazgeçin...adamın yorumundan sanane...
  • körler sağırlar birbirlerini ağırlar...
  • Beyinlerini baskalarına kiralayanlardan başka hangi yorum beklenir
  • Arkadaşım! Haberi okumadan mı yorum yapıyorsun? Hangi satırda meclistekilere bedava bilet veya upgrade yazısı geçiyor? Önce adam gibi oku, sonra yorum yap.
  • durmak yok meclisdekilere ve sülalerine beleş bilet ve beleş upgradelere devam!!!!

Türk Hava Yolları’nın transfer yolcuları TBMM yönetimindeki saray, kasır ve köşkleri ücretsiz ziyaret edebilecek.

İmzalanan bu protokolle Türk Hava Yolları’nın İstanbul aktarmalı yabancı uyruklu yurtdışı yolcularının transfer için beklemek zorunda oldukları sürenin ülke tanıtımı için değerlendirilmesi hedefleniyor.

Türk Hava Yolları bekleme süresi uygun olan yolcularına koordine edeceği ücretsiz turlar ile TBMM yönetiminde bulunan başta Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Çini ve Porselen Fabrikası ve Hereke Halı Fabrikası olmak üzere tarihi saray, köşk ve kasırları ücretsiz ziyaret edebilme fırsatı sunacak.

THY tarafından yapılan açıklamada, "Son üç senedir Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen, sefer yaptığı 234 nokta 103 ülkeye dünyada en fazla ülkeye uçan ve 4. büyük uçuş ağına sahip havayolu şirketi  olan Türk Hava Yolları geçtiğimiz yıl taşıdığı 39 milyon yolcu ile yolcu sayısı bakımından Avrupa’nın 3. büyük havayolu şirketi konumuna ulaştı. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak projelere destek vermeyi sürdürecektir" denildi.

THY'DEN BİR İŞBİRLİĞİ DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

:)) ~ 11 yıl önce
yorumlar haberlere yapılır...birbirinize değil...şundan vazgeçin...adamın yorumundan sanane...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne güzel ~ 11 yıl önce
körler sağırlar birbirlerini ağırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 11 yıl önce
Beyinlerini baskalarına kiralayanlardan başka hangi yorum beklenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oku ~ 11 yıl önce
Arkadaşım! Haberi okumadan mı yorum yapıyorsun? Hangi satırda meclistekilere bedava bilet veya upgrade yazısı geçiyor? Önce adam gibi oku, sonra yorum yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abisi kizma ~ 11 yıl önce
kizma abisi heyecanlanmis haberi bile okumadan yazmis idare et
size ne? ~ 11 yıl önce
yorumun haberle kısmen alakası var yani thy nin tbmm dekilere uyguladığı bilet prosedürleri vs ile ilgili tepki olarak yorum yazılmış diye tahmin ediyorum da sizler neden böylesine abuk sabuk tepkiler veriyorsunuz onu anlamıyorum..adamın yazdığı doğru yalan değil..bakanlar,vekiller,aileleri,eş dostları vs thy ile çoğunlukla ya bedava biletlerle uçarlar ya da bedava upgrade olurlar bunu havacılık sektöründeki hemen herkes bilir ve buna da tepki göstermek de vergi ödeyen,düşünceli,sorumlu her vatandaşın görevi olmalıdır !!! thy de çalışan memurlar eş dotlarına bedava bilet alamıyorken ya da upgrade hakkı yok da bu milletten onlara vekil olarak hizmet etmek için oy isteyip aldıktan sonra milletten uzak,ayrıcalıklı ve lüks yaşam hastalığından kurtulamayanların neden var???
rezalet!! ~ 11 yıl önce
durmak yok meclisdekilere ve sülalerine beleş bilet ve beleş upgradelere devam!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000