03 Ekim 2012, Çarşamba 12:40:21

THY'DEN BİR İLK!

Dünya'nın yedinci büyük uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları, Yemen'de başkent Sana'nın ardından Aden seferlerini başlattı...
  • hastaniza yer bulunmamasi oarada gorev yapan thy personelinin acizligidir.yemen en cok zara eden hattir
  • YAZILANLARI OKUYUNCA ŞAŞIRIYORUM. BU HATTA SEFER KOYANLAR BUNUN FİZİBİLİTESİNİ YAPMAZLAR MI? TEDAVİ İÇİN YEMEN'DEN GELECEK HASTAMIZA SANA ISTANBUL İÇİN EYLUL 1-16 ARASI 16 GÜN BİLET BULAMADIK. BU SİZE BİRŞEY SÖYLEMİYOR MU?
  • Sanaa zarar üzerine zarar yazarken Yemen'de ikinci noktayı hangi mantığa sığacak şekilde açarlar diyordumki, Aden'deki Fethullah Gülen'e ait bir okulun olduğunu internetten gördüm. Turkish International Schools (TIS) Aden Branch diye geçen okul 2006'da açılmış ve faaliyetlerine devam ediyor. İleride Gandimi gelir, Devletmi gelir bilemiyorum ama "Okula hizmet Hakk'a hizmet" diyerek bu hat'ları açanlar gün gelir giderse, bu memleketin savcıları "Hiç kimsenin uçuş düzenlemediği yere sen ne kapasite gördün de uçuş talimatı verdin? Hadi bu talimatı verdin, kaç zamandır zarar üstüne zarar yazıyor neden bu hattı kapatmadın? Açılan bu hat'ta Fethullah Gülen'in organizasyonuna ait olan okulunun etkisi nedir" diye tek tek soracaklardır. İşte o zaman ne cevap verecek bu abiler çok merak ediyorum. "Talimatı şu cemaatten aldım, üzerimde çok baskı vardı" filan da diyemezler. Çünkü sorarlar adama "Sen bürokratsın! Ne cemaati, ne talimatı, ne baskısı???!!! diye.. Yazık valla..
  • adene yapılan yeni hayırlı olsun yeni uçuş demek ticaretin artması demektir karşılıklı olarak yemen ülkesinin önemli körfez şehridir..

Boeing 737-800 tipi uçakla Sana Uluslararası Havalimanı'na yapılan inişin ardından, Yemen'in en stratejik limanına sahip Aden'e ilk uçuşunu gerçekleştiren THY, Aden'e sefer düzenleyen tek batılı havayolu şirketi olma özelliği kazandı.

Aden Uluslararası Havalimanı'nda yapılan törenle tanıtılan THY seferlerinin, kentte ekonomik canlılığa neden olması bekleniyor.


Açılışa Yemen Ulaştırma Bakanı Vaid Badib, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Mehmet Akif Konar, Türkiye'nin Sana Büyükelçisi Fazlı Çorman, TİKA Yemen Ofisi Başkanı Prof. Dr. Faruk Bozgöz, Yemen sivil havacılık yetkilileri ve birçok misafir katıldı.

Aden Havalimanı'na yapılan inişin ardından kurdele kesimi yapılırken, yerel halk oyunları ve çiçeklerle karşılanan THY uçağı üzerinde tüm çalışanlarının resminin olduğu özel tasarım çizgileriyle ilgi odağı oldu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Ulaştırma Bakanı Badib, Yemen'in THY gibi vizyon sahibi şirketlere ihtiyaç duyduğuna dikkati çekerken, ''Türkiye'den THY gibi ortaklarla Aden limanı hak ettiği yere kavuşacak'' dedi.

THY'DEN BİR İLK!

Yorumlar

blusky cavap ~ 11 yıl önce
hastaniza yer bulunmamasi oarada gorev yapan thy personelinin acizligidir.yemen en cok zara eden hattir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLUESKY ~ 11 yıl önce
YAZILANLARI OKUYUNCA ŞAŞIRIYORUM. BU HATTA SEFER KOYANLAR BUNUN FİZİBİLİTESİNİ YAPMAZLAR MI? TEDAVİ İÇİN YEMEN'DEN GELECEK HASTAMIZA SANA ISTANBUL İÇİN EYLUL 1-16 ARASI 16 GÜN BİLET BULAMADIK. BU SİZE BİRŞEY SÖYLEMİYOR MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Sanaa zarar üzerine zarar yazarken Yemen'de ikinci noktayı hangi mantığa sığacak şekilde açarlar diyordumki, Aden'deki Fethullah Gülen'e ait bir okulun olduğunu internetten gördüm. Turkish International Schools (TIS) Aden Branch diye geçen okul 2006'da açılmış ve faaliyetlerine devam ediyor. İleride Gandimi gelir, Devletmi gelir bilemiyorum ama "Okula hizmet Hakk'a hizmet" diyerek bu hat'ları açanlar gün gelir giderse, bu memleketin savcıları "Hiç kimsenin uçuş düzenlemediği yere sen ne kapasite gördün de uçuş talimatı verdin? Hadi bu talimatı verdin, kaç zamandır zarar üstüne zarar yazıyor neden bu hattı kapatmadın? Açılan bu hat'ta Fethullah Gülen'in organizasyonuna ait olan okulunun etkisi nedir" diye tek tek soracaklardır. İşte o zaman ne cevap verecek bu abiler çok merak ediyorum. "Talimatı şu cemaatten aldım, üzerimde çok baskı vardı" filan da diyemezler. Çünkü sorarlar adama "Sen bürokratsın! Ne cemaati, ne talimatı, ne baskısı???!!! diye.. Yazık valla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro.. ~ 11 yıl önce
adene yapılan yeni hayırlı olsun yeni uçuş demek ticaretin artması demektir karşılıklı olarak yemen ülkesinin önemli körfez şehridir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000