05 Nisan 2018, Perşembe 17:51:41

THY'den bir frekans artışı daha

Türk Hava Yolları (THY) bir hatta daha frekans artışı yaptığını duyurdu.
  • Kemal abi neler oluyor kapat şurayı artık
  • Turkish Doco Çalışanları olarak size bir mesajımız var. Yaklaşık 1000 çalışanı etkileyen maaş problemi hala çözülemedi. çok yoğun yaz sezonu başladı. Bizler hala 2016-2017 enflasyon zammını, 2017 Bonuslarını, 2016 enflasyondan oluşan farkları alamadık. Herkes merak etmeyin verilecek diyor. Buna siz de dahilsiniz. Cumhurbaşkanlığı uçuşunda arkadaşlarımıza merak etmeyin halledeceğiz o konuyu demişsiniz. 1000 aile perişan durumda, herkes ödemesi gereken taksitleri geciktirdi. krediler çektik. Artık kredi çekecek halimiz de kalmadı. Şimdi de hiç utanmadan sıkılmadan ikram başkanlığındaki adamlarınız Doco daki personele iş teklifleri yapıyor. Yani zamanlamaya bakın... Önce insanları mağdur edin sonra da gelin bizde çalışın deyin. Bu nasıl dürüstlük. Bu mu personeli koruma politikanız. yazıklar olsun. Erkek adam sözünün eri olur. Sizden verdiğiniz sözün arkasında durmanızı bekliyoruz. Yoksa ne siz ne de gelen firma ikramda çalışacak adam bulamayacak. Hepimiz perişan olduk.
  • Assada biz olmasak gorurduk
  • Ali bey kolay gelsin:)
  • Arttırın bakalım, batıcaksınız sonunda, gittikçe kötüye gidiyor THY'nin durumu. Nereye kadar hazırdan yiceksiniz göreceğiz.

Türk Hava Yolları (THY) bir hatta daha frekans artışı yaptığını duyurdu.

Haftada 4 frekans olarak düzenlenen İstanbul-Rostov uçuşlarının 7 frekans olarak icra edileceği belirtildi. 

THY Üretim Planlama Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada İstanbul-Rostov-İstanbul uçuşları 4 Haziran tarihinden itibaren haftada 7 uçuş olarak gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

THY'den bir frekans artışı daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Vko ~ 6 yıl önce
Kemal abi neler oluyor kapat şurayı artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn İlker Aycı ~ 6 yıl önce
Turkish Doco Çalışanları olarak size bir mesajımız var. Yaklaşık 1000 çalışanı etkileyen maaş problemi hala çözülemedi. çok yoğun yaz sezonu başladı. Bizler hala 2016-2017 enflasyon zammını, 2017 Bonuslarını, 2016 enflasyondan oluşan farkları alamadık. Herkes merak etmeyin verilecek diyor. Buna siz de dahilsiniz. Cumhurbaşkanlığı uçuşunda arkadaşlarımıza merak etmeyin halledeceğiz o konuyu demişsiniz. 1000 aile perişan durumda, herkes ödemesi gereken taksitleri geciktirdi. krediler çektik. Artık kredi çekecek halimiz de kalmadı. Şimdi de hiç utanmadan sıkılmadan ikram başkanlığındaki adamlarınız Doco daki personele iş teklifleri yapıyor. Yani zamanlamaya bakın... Önce insanları mağdur edin sonra da gelin bizde çalışın deyin. Bu nasıl dürüstlük. Bu mu personeli koruma politikanız. yazıklar olsun. Erkek adam sözünün eri olur. Sizden verdiğiniz sözün arkasında durmanızı bekliyoruz. Yoksa ne siz ne de gelen firma ikramda çalışacak adam bulamayacak. Hepimiz perişan olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Assada biz olmasak gorurduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 6 yıl önce
Ali bey kolay gelsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonu ~ 6 yıl önce
Arttırın bakalım, batıcaksınız sonunda, gittikçe kötüye gidiyor THY'nin durumu. Nereye kadar hazırdan yiceksiniz göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000