09 Kasım 2017, Perşembe 09:45:13

THY'den Beşiktaş'a tokat gibi misilleme

Bir süredir UEFA ile Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olmak üzere görüşmeler yapan Türk Hava Yolları, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden siyah beyazlı kulübe bu sezon da sponsorluk yapmaktan vazgeçti.
  • THY gitsin cimbomun dört yediği takımlara sponsor olmaya devam etsin
  • İşin içine tutulan takımlar girince böyle olur.Attığınız başlıkta çok ağır.Sizde site olarak renginizi belli ettiniz.Bir daha bu tarz manşet atarsanız Beşiktaş hakkında bu sayfayı asla takip etmem.Kendinize gelin.Güya Türk hava yollarının tutumunu destekleyen arkadaşlarda tuttukları takım,taraftarlık duygusuyla yazmışlar.
  • hem para yok derler calisanlara dogru duzgun zam vermezler hem de dunya para sacip sampiyonlar ligine bilmem kime sponsor olurlar ! allah buyuk kulun hakkini yiyen bu dunyada iflah olmaz !
  • Beşiktaş kırk yılda bir elde ettiği başarıyı fazla abarttı. THY o vizyonu beşiktaşta göremediği için sponsor olmamış olabilir, ayrıca mantıklı bir karar bu aşamadan sonra beşiktaşın bu hızda bu denli başarıyla devam edeceğini düşünmüyorum.
  • TARAF OLAN BERTARAF OLUR
  • Çok gereksiz bir tepki olmuş bence. Beşiktaş Şampiyonlar Liginde ülkemizi gururla temsil eden yegane takımımız. THY almış olduğu yanlış kararı gözden geçirilmeli.Yöneticilerin hırsla sarfettikleri yanlış sözlere takımlara ve taraftarlara mal edilmemeli. Neticede BJK Türk bayrağımızı taşıyor ve ülkemizi başarı ile temsil ediyor Şampiyonlar Liginde...
  • Fiko kendi ayağına kurşun sıktı... sen thy 'nin en büyük sponsorluğunu kötülersen cevabı tabi ki bu olurdu....
  • Çok yazık.. anlamsız manasız bir tepki olmuş
  • benden duymuş olmayın, atlas global diyim siz anlayın
  • KLM Royal Dutch Airlines olacak BJK nın sponsoru. Bilginize

Bir süredir UEFA ile Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olmak üzere görüşmeler yapan Türk Hava Yolları, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden siyah beyazlı kulübe bu sezon da sponsorluk yapmaktan vazgeçti. Basketbolun dev organizasyonu Euroleague’in ana sponsoru olan THY’nin bu kararına gerekçe olarak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Euroleague ile ilgili yaptığı eleştiriler gösteriliyor.

Bu sezon Avrupa’da Türkiye’nin gururu olan Beşiktaş’a ulaşım şirketi aranıyor. Geçtiğimiz sezon THY ile anlaşan ve Avrupa maçlarına AnadoluJet’in tasarladığı uçakla giden Beşiktaş’ın THY ile sözleşmesi sezon başında yenilenmedi.

Bunun nedeni olarak Başkan Fikret Orman’ın Euroleague organizasyonu ile ilgili açıklamaları gösteriliyor. THY’nin ana sponsorluğunda düzenlenen Euroleague için Orman, “Hırsızlık organizasyonu” demişti. Bu açıklama üzerine Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Konya, Başakşehir ve G.Saray’a sponsor olan Türk Hava Yolları bir tek Beşiktaş ile anlaşma tazelemedi.

2020’YE KADAR SPONSOR

Hürriyet’in tüm çabalarına rağmen THY konuyla ilgili açıklama yapmazken, Beşiktaş tarafı sadece sponsorluk anlaşmasının yenilenmediğini belirtti. Ancak THY yönetiminin Orman’ın Euroleague ile ilgili açıklamalarından rahatsız olduğu öğrenildi. 2020’ye kadar Euroleague’in ana sponsoru olan THY geçtiğimiz yıl Final Four  maçlarının İstanbul’da oynanmasında etkili oldu. Turnuvayla ilgili Orman’ın açıklamaları THY yönetimini rahatsız ettiği için şirketin bu sezon Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden takımlar arasında bir tek Beşiktaş’a sponsorluk yapmadığı belirtiliyor.

QATAR VE EMİRATES

HAVACILIK alanında yatırımlar yapan Gözen Grubu’na ait Freebird Airlines ile henüz bir sponsorluk anlaşması imzalamadığı öğrenilen Beşiktaş’ın, rotayı diğer havayolu şirketlerine çevirdiği öğrenildi. Bu alanda da futbola yatırımları ile bilinen Qatar Airways ve Emirates’in öne çıktığı belirtiliyor. Ancak konuyla ilgili olarak Beşiktaş ve diğer şirketlerden henüz bir açıklama yapılmadı.

UEFA İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

THY, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NİN ANA SPONSORU MU OLUYOR?

Geçtiğimiz yıl 62.8 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları’nın (THY) gelecek sezondan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsorları arasına katılması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak UEFA ile görüşmelerin sürdüğü ve henüz anlaşma imzalanmadığı belirtilirken, uzun süredir yeni bir sponsorluk açıklamayan THY’nin bu anlaşma ile gündeme gelmesi bekleniyor. 

ORMAN NE DEMİŞTİ?

EUROLEAGUE, HIRSIZLIK ORGANİZASYONU

“BEN Euroleague’e karşıyım. Hırsızlık organizasyonu. Takım gönderilmesine karşıyım. İspanyol şirket kurmuş kulüplere yüzde vermiş. Büyük sponsorlar var. Fazla para vereni alıyorlar. O kadar para harcayacağım, hepsi İspanyol şirkete gidecek. Maçları yöneten de şirketin para verdiği hakem. R.Madrid, CSKA para harcıyor oraya ama bence gerizekalılık. F.Bahçe’nin şampiyonluğu çok değerli ama kulüp olarak zarar ediyorsunuz.”

THY'den Beşiktaş'a tokat gibi misilleme

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

b.j.k ~ 6 yıl önce
THY gitsin cimbomun dört yediği takımlara sponsor olmaya devam etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Togi ~ 6 yıl önce
İşin içine tutulan takımlar girince böyle olur.Attığınız başlıkta çok ağır.Sizde site olarak renginizi belli ettiniz.Bir daha bu tarz manşet atarsanız Beşiktaş hakkında bu sayfayı asla takip etmem.Kendinize gelin.Güya Türk hava yollarının tutumunu destekleyen arkadaşlarda tuttukları takım,taraftarlık duygusuyla yazmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlines !!! ~ 6 yıl önce
hem para yok derler calisanlara dogru duzgun zam vermezler hem de dunya para sacip sampiyonlar ligine bilmem kime sponsor olurlar ! allah buyuk kulun hakkini yiyen bu dunyada iflah olmaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muro ~ 6 yıl önce
Beşiktaş kırk yılda bir elde ettiği başarıyı fazla abarttı. THY o vizyonu beşiktaşta göremediği için sponsor olmamış olabilir, ayrıca mantıklı bir karar bu aşamadan sonra beşiktaşın bu hızda bu denli başarıyla devam edeceğini düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 6 yıl önce
gerçekten senin gibi zeka özürlüler nasıl hayatta kalıyor?
Beşiktaş ~ 6 yıl önce
TARAF OLAN BERTARAF OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubilay Doğan ~ 6 yıl önce
Çok gereksiz bir tepki olmuş bence. Beşiktaş Şampiyonlar Liginde ülkemizi gururla temsil eden yegane takımımız. THY almış olduğu yanlış kararı gözden geçirilmeli.Yöneticilerin hırsla sarfettikleri yanlış sözlere takımlara ve taraftarlara mal edilmemeli. Neticede BJK Türk bayrağımızı taşıyor ve ülkemizi başarı ile temsil ediyor Şampiyonlar Liginde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Profesyonel hayatta buna müsaade edilmez hocam. THY'nin en değerli sponsorluğu Euroleague. Buna hakaret eden bir takıma sponsor olmak hiç bir akla sığmaz.
Kıll for you ~ 6 yıl önce
Fiko kendi ayağına kurşun sıktı... sen thy 'nin en büyük sponsorluğunu kötülersen cevabı tabi ki bu olurdu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şampiyonlar Ligi ~ 6 yıl önce
Çok yazık.. anlamsız manasız bir tepki olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pist ~ 6 yıl önce
benden duymuş olmayın, atlas global diyim siz anlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KLM CEO ~ 6 yıl önce
KLM Royal Dutch Airlines olacak BJK nın sponsoru. Bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klm... ~ 6 yıl önce
Grapjas

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000