24 Şubat 2010, Çarşamba 09:27:01

THY'DEN BEDAVA UÇUŞ İMKANI!

Türk Hava Yolları (THY) Pakistan'da, hazır gıda zinciri KFC ile yaptığı işbirliği anlaşması çerçevesinde her ay üç kişiye dünyanın istediği bir ülkesine ücretsiz uçuş imkanı sunacak.
  • barcelonaya madrid e paralari ver sponsor diye, ucak biletleri gayet fahis fiyatta zaten, birde bedavaya yolcu ha :)) bedava ucurmayin, indirimli ucurun herkesii, benimde havayolu sirketim pahali bilet satsa bende kar ederim bende dunyada buyurum..
  • l avukcu hehehe
  • THY pakistandaki KFC lere kadar düştü galiba. Yakında bakkallarla da sponsorluk anlaşması imzalar. Nasıl bir halkla ilişkilerse ?
  • Arkadasa katiliyorum. Pakistanli kardeslerimiz kriket sporunu cok severler. Eger THY bir takima hatta milli takimlarina sponsor olmus olsaydi daha guzel ve basarili olurlardi tanitimda.
  • Pakiler Kriket hastasi. Gidin orda bir takimin sponsoru olun.
  • yakında pakistanda tk seferleri dolup taşar herhalde...ama sanmam. Sırf reklam yapmış olmak için anlamsız, sektöre geri dönüşümü olmayan alanlara harcama yapılıyor...tavukçu ile THY yi yanyana getirmenin THY imajına katkısı olmaz bence...
  • Emek vermisler, bir pazarlama egzersizi yapmislar. Iyi guzel de, merak ediyorum Pakistan pazarindan cok buyuk bir beklenti mi var yoksa hedef kitle 9-24 yas arasi KFC musterisi genc kitle mi? PIA da kendine gore iyi bir havayolu, mutlaka benzer bir calismayi kendi ic pazarlarinda yapiyorlardir da THY'nin buradaki beklentisini merak ettim dogrusu.
  • Pakistanlilari "obez" yapmaya calisan KFC ve THY'ye tesekkurler.

THY Pakistan müdürü Utku Yazan ile KFC Pakistan distribütörü Rafik Rangonvala arasında imzalanan anlaşmaya göre, Pakistan'da 63 şubesi bulunan KFC müşterilerine, çekiliş için numara verecek. Her ay Pakistan'ın farklı kentlerinde yapılacak çekilişte 3 kişi, THY ile dünyanın istediği ülkesine ücretsiz uçmaya hak kazanacak.

Analaşma gereği KFC de THY'nin uçuş kartını gösteren kişilere yüzde 10 indirim uygulayacak.

Yazan yaptığı açıklamada, iki şirket arasında Mart ayında başlayacak ve Haziran ayında sona erecek anlaşmayla en az 20 milyon Pakistanlıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Pakistan Milli Kültür ve Sanat Konseyi tarafından geçen yıl ''kültür ödülüne'' layık görülen THY'nin 30 yıldır Pakistan'da bürosu bulunuyor.

(Zaman)

THY'DEN BEDAVA UÇUŞ İMKANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
barcelonaya madrid e paralari ver sponsor diye, ucak biletleri gayet fahis fiyatta zaten, birde bedavaya yolcu ha :)) bedava ucurmayin, indirimli ucurun herkesii, benimde havayolu sirketim pahali bilet satsa bende kar ederim bende dunyada buyurum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
l avukcu hehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY pakistandaki KFC lere kadar düştü galiba. Yakında bakkallarla da sponsorluk anlaşması imzalar. Nasıl bir halkla ilişkilerse ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasa katiliyorum. Pakistanli kardeslerimiz kriket sporunu cok severler. Eger THY bir takima hatta milli takimlarina sponsor olmus olsaydi daha guzel ve basarili olurlardi tanitimda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pakiler Kriket hastasi. Gidin orda bir takimin sponsoru olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakında pakistanda tk seferleri dolup taşar herhalde...ama sanmam. Sırf reklam yapmış olmak için anlamsız, sektöre geri dönüşümü olmayan alanlara harcama yapılıyor...tavukçu ile THY yi yanyana getirmenin THY imajına katkısı olmaz bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emek vermisler, bir pazarlama egzersizi yapmislar. Iyi guzel de, merak ediyorum Pakistan pazarindan cok buyuk bir beklenti mi var yoksa hedef kitle 9-24 yas arasi KFC musterisi genc kitle mi? PIA da kendine gore iyi bir havayolu, mutlaka benzer bir calismayi kendi ic pazarlarinda yapiyorlardir da THY'nin buradaki beklentisini merak ettim dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pakistanlilari "obez" yapmaya calisan KFC ve THY'ye tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000