14 Aralık 2009, Pazartesi 13:28:55

THY'DEN BASIN AÇIKLAMASI

THY, sponsoru olduğu Barselona takımını taşıyan uçakta Türk pilotun ‘Yaşasın özgür Katalonya’ şeklinde anons yaptığı bilgisini yalanladı.
  • Diyabakir ile Barcelona arasinda buyuk fark var. karsilastirma yapmak dogru degil. Barcelona Ispanya'da ozerk bir bolgedir ve kendine ait resmi silahlı gucu dahi vardir. bilmeden bos keseden atmayi ne kadar cok seviyoruz.
  • pilot eğer bunu yapmadıysa sorun yok... ama eğer bunu yaptıysa büyük terbiyesizlik, yalakalık... diyarbakırspor uçağını taşıyan bir ispanya uçağında pilot yaşasın özgür kürdistan diye bağırsa ne tepki verirsiniz...
  • THY'den Katalan açılımı bu olsa gerek. Yarın öbür gün başımıza ciddi iş açar, yalanlamak en güzeli..
  • Öncelikle THY yi kutluyorum dünya devi barcelona külübüne sponsor olmasından dolayı yalnız yaşanan gelişmelerin nasıl çözüleceği ve ispanyol sivil havacılık kurumunun bu duruma nasıl bir çözüm getireceği söz konusu tabikide ispanyolların kirli projesi thy yi ve fc.barca külübünü 1,5 saatlik bir gecikme ile abu dabi vardırdı.ve tabikide barca külübünün boeing 777 first class uçması ve diğer maçlarda alınacak tutum ne olucak ispanyollar tarafından bence bu olayada bir one minute çekilmesi gerekir.
  • Eğer bu doğruysa var ya, adamlar bizde bölücülüğün misillemesini yapmakla kalmaz, bir de THY ceza alabilir. Biz bir havayolu şirketiyiz. Siyasi şirket değiliz. Aman dikkat.

İşte THY'den gelen basın açıklaması;

Bugün Anadolu Ajansı’nın (AA) İspanyol basınına dayanarak, akabinde geçtiği haberde yeralan; Türk Hava Yolları yetkilisinin Barselona takımını taşıyan uçağımızın kalkışından önce anons yaptığına ilişkin bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Türk Hava Yolları, taşıyıcı havayolu şirketi olarak Barselona takımının seyahatini sağlamaktadır. Bunun dışındaki konular Türk Hava Yolları’nın ilgi alanına girmediği gibi bu konularda herhangi bir yorumda bulunması da sözkonusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği

THY'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Diyabakir ile Barcelona arasinda buyuk fark var. karsilastirma yapmak dogru degil. Barcelona Ispanya'da ozerk bir bolgedir ve kendine ait resmi silahlı gucu dahi vardir. bilmeden bos keseden atmayi ne kadar cok seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pilot eğer bunu yapmadıysa sorun yok... ama eğer bunu yaptıysa büyük terbiyesizlik, yalakalık... diyarbakırspor uçağını taşıyan bir ispanya uçağında pilot yaşasın özgür kürdistan diye bağırsa ne tepki verirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'den Katalan açılımı bu olsa gerek. Yarın öbür gün başımıza ciddi iş açar, yalanlamak en güzeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle THY yi kutluyorum dünya devi barcelona külübüne sponsor olmasından dolayı yalnız yaşanan gelişmelerin nasıl çözüleceği ve ispanyol sivil havacılık kurumunun bu duruma nasıl bir çözüm getireceği söz konusu tabikide ispanyolların kirli projesi thy yi ve fc.barca külübünü 1,5 saatlik bir gecikme ile abu dabi vardırdı.ve tabikide barca külübünün boeing 777 first class uçması ve diğer maçlarda alınacak tutum ne olucak ispanyollar tarafından bence bu olayada bir one minute çekilmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer bu doğruysa var ya, adamlar bizde bölücülüğün misillemesini yapmakla kalmaz, bir de THY ceza alabilir. Biz bir havayolu şirketiyiz. Siyasi şirket değiliz. Aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000