28 Kasım 2016, Pazartesi 11:35:55

THY'den Balkanlar kampanyası

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Bu Balkanlara giden ucuslarin Amerika ucuslarina aktarma olmasi lazim, Balkanlarin yolcusunu Lufthansaya kaciriyoruz, Amerkka dan saat 16 civari donen ucuslardan son zamanda verilen Kiev haric aktarma yok
  • Mert Bey, size önerim balkanlardaki müdür. sayısını ciddi şekilde azaltmalısınız. Örneğin kişinevde yolcunuzun % 80 i diğer istasyonlardan satılan biletler. Kişinevin kendi sattığı bilet yaklaşık %20 Böyle yerlerde müdürlüğe de, sözüm ona müdürcüğe de ihtiyaç yok. 5-6 bin dolar maaş alıp , çay kahveden tasarruf haricinde bir faydası olmayan müdürcükleri , şöyle avrupada bi yere mesela LHR ye alın da, o müthiş ingilizceleri ve AÖF de öğrendikleri pazarlama bilgileriyle hünerlerini sergilesinler. Kişinevde benim dedemin babası da müdürlük yapar. Şef yeter buraya. Bu şirketin her kuruşunda 75 milyon insanımızın, dul, yetim ve öksüzün, tüyü bitmemiş yetimin hakkı var, haketmeden kazananlar ahirette hesap sizi bekliyor !!!
  • Adam afrikadan İstanbul aktarmalı amerikaya, benim istanbul'dan direkt uçtuğum fiyattan daha ucuza uçuyor.Bugüne kadar belki en az 100 kez uçuş yapmışımdır. THY ile yaptığım uçuş sayısı 5 bile değildir.Nedeni tabi ki ekonomik. THY'nin kampanya dediği fiyattan daha ucuza diğer havayollarında kampanyasız uçuyorsun. Madem yolcu sayın azaldı zarardasın uçakları indiriyorsun,adam gibi kampanya yap da kendi vatandaşın da faydalansın dimi.
  • İlker Bey ve Bilal Bey'in çok şanssız olduğuna katılıyorum. Maalesef işler kötü. Çok ciddi bir yeniden yapılanma lazım. Yurt dışında haftada 4 frekans , 5 frekans uçulan yerlerde bile hem müdür var hem şef var. Yurt dışında bir müdürün brüt maaşı 7500 usd kirası 1500 usd, telefonu, benzini, yemesi içmesi 1000 usd aylık toplam 10 BİN usd. şirkete yıllık maliyeti yaklaşık 120 BİN DOLAR , şefin yıllık maliyeti yaklaşık 70-75 Bİn dolar. 1 müdür +1 şef toplam alın size yaklaşık 200 Bin dolar. Hattın kazancına bakıyoruz - 100 bin dolar zarar. Yani hat şefle müdürün maaşını bile kazanmıyor. 7 frekansın altındaki yerlere şef +müdür atamayın. Ya şef gitsin ya müdür. Yazık günah değil mi... Sağolsun bizim sevgili müdür arkadaşlarımız 1000 doların altındaki evlerde oturmuyor. Adam İstanbul'da 700 lira kirada otururken y.dışına çıkınca 1000 dolarlık ev tutuyor, sonra da bize ahkam kesip, kul hakkından bahsediyor. Şehir bazında şef ve müdür ev kiralarını bir inceleyin de küçük dilinizi yutun. Öyle yer var ki müdürün kirası şef kirasının 6-7 katı. İlker Bey! çok uzatmayayım ama gidişat kötü. Ben y.dışında bir şefim. İğneyi kendime de batırıyorum, maaşımdan %10 kesintiye de razıyım. Ama lütfen artık bi hamle yapalım. Yoksa yakında ortada hamle yapılacak bir durum da kalmayacak. Allah aşkına soruyorum. Kişinevde müdüre ne gerek var, Varna'da müdüre ne gerek var? Batum'da müdüre ne gerek var? Buraların yolcusu zaten incoming yolcu. . Yani bu uçakları Network kendi dolduruyor. Bizim müdür beyfendiler de , müdürcülük oynayıp 120bin dolar maliyet yaratıyor. Evet 7 frekansın altında olan yerde 1şef 1müdür israftır. Ben burdan yazıyorum, size bunu iletiyorum, vebalden kurtuluyorum. Hatta belki 7 frekans değil 10 frekansa Lazım 1+1 ... Burdan bir mesajda sevgili müdür arkadaşlara iletiyorum: çuvaldızı kendinize batırın iğneyi başkasına. Şirket olanakların kendı şahsi ilikşkileriniz için kullanıp şefin memurun harcırahına , ofiste içtiği çaya , osuna busuna göz dikmeyin. Ahirette bunlar tek tek sorulacak hepinize.
  • ne kanpanaysı zararına ucacağına kapat gitisn!!! yeter vergilerimizi buralara harcvamayaın. kapat hattı uçağı DLM'a park et daha iyi
  • THY ve kampanya ? ahahahah. Güldürmeyin ....

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dahil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.

THY'nin duyurduğu kampanyaya göre; Balkanlar’da Cluj 99 USD, Bükreş, Köstence, Ljubljana, Priştine, Saraybosna, Tiran, Üsküp, Zagreb, Dubrovnik 109 USD; Belgrad, Podgorica 119 USD; Sofya 129 USD; Varna, Kişinev’e 139 USD’den;

Kafkaslar’da Nahcivan, Gence, *Tiflis 129 USD, Batum 149 USD, Bakü 179 USD’den (*Atatürk Havalimanı - Sabiha Gökçen Seferleri);

Ukrayna’da Zaporijya 119 USD, Lviv 139 USD, Kherson, Odessa 159 USD, *Kiev 169 USD’den (*Atatürk Havalimanı - Sabiha Gökçen Seferleri) başlayan fiyatlara gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlıyor.       

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 28 Kasım - 18 Aralık 2016 tarihleri arasında satın almaları hâlinde, seyahatlerini 8 Aralık 2016 – 31 Mart 2017 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

THY'den Balkanlar kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Codesharing ~ 7 yıl önce
Bu Balkanlara giden ucuslarin Amerika ucuslarina aktarma olmasi lazim, Balkanlarin yolcusunu Lufthansaya kaciriyoruz, Amerkka dan saat 16 civari donen ucuslardan son zamanda verilen Kiev haric aktarma yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert Dorman'a ~ 7 yıl önce
Mert Bey, size önerim balkanlardaki müdür. sayısını ciddi şekilde azaltmalısınız. Örneğin kişinevde yolcunuzun % 80 i diğer istasyonlardan satılan biletler. Kişinevin kendi sattığı bilet yaklaşık %20 Böyle yerlerde müdürlüğe de, sözüm ona müdürcüğe de ihtiyaç yok. 5-6 bin dolar maaş alıp , çay kahveden tasarruf haricinde bir faydası olmayan müdürcükleri , şöyle avrupada bi yere mesela LHR ye alın da, o müthiş ingilizceleri ve AÖF de öğrendikleri pazarlama bilgileriyle hünerlerini sergilesinler. Kişinevde benim dedemin babası da müdürlük yapar. Şef yeter buraya. Bu şirketin her kuruşunda 75 milyon insanımızın, dul, yetim ve öksüzün, tüyü bitmemiş yetimin hakkı var, haketmeden kazananlar ahirette hesap sizi bekliyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Adam afrikadan İstanbul aktarmalı amerikaya, benim istanbul'dan direkt uçtuğum fiyattan daha ucuza uçuyor.Bugüne kadar belki en az 100 kez uçuş yapmışımdır. THY ile yaptığım uçuş sayısı 5 bile değildir.Nedeni tabi ki ekonomik. THY'nin kampanya dediği fiyattan daha ucuza diğer havayollarında kampanyasız uçuyorsun. Madem yolcu sayın azaldı zarardasın uçakları indiriyorsun,adam gibi kampanya yap da kendi vatandaşın da faydalansın dimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurt dışından bir teklif ! ,! ~ 7 yıl önce
İlker Bey ve Bilal Bey'in çok şanssız olduğuna katılıyorum. Maalesef işler kötü. Çok ciddi bir yeniden yapılanma lazım. Yurt dışında haftada 4 frekans , 5 frekans uçulan yerlerde bile hem müdür var hem şef var. Yurt dışında bir müdürün brüt maaşı 7500 usd kirası 1500 usd, telefonu, benzini, yemesi içmesi 1000 usd aylık toplam 10 BİN usd. şirkete yıllık maliyeti yaklaşık 120 BİN DOLAR , şefin yıllık maliyeti yaklaşık 70-75 Bİn dolar. 1 müdür +1 şef toplam alın size yaklaşık 200 Bin dolar. Hattın kazancına bakıyoruz - 100 bin dolar zarar. Yani hat şefle müdürün maaşını bile kazanmıyor. 7 frekansın altındaki yerlere şef +müdür atamayın. Ya şef gitsin ya müdür. Yazık günah değil mi... Sağolsun bizim sevgili müdür arkadaşlarımız 1000 doların altındaki evlerde oturmuyor. Adam İstanbul'da 700 lira kirada otururken y.dışına çıkınca 1000 dolarlık ev tutuyor, sonra da bize ahkam kesip, kul hakkından bahsediyor. Şehir bazında şef ve müdür ev kiralarını bir inceleyin de küçük dilinizi yutun. Öyle yer var ki müdürün kirası şef kirasının 6-7 katı. İlker Bey! çok uzatmayayım ama gidişat kötü. Ben y.dışında bir şefim. İğneyi kendime de batırıyorum, maaşımdan %10 kesintiye de razıyım. Ama lütfen artık bi hamle yapalım. Yoksa yakında ortada hamle yapılacak bir durum da kalmayacak. Allah aşkına soruyorum. Kişinevde müdüre ne gerek var, Varna'da müdüre ne gerek var? Batum'da müdüre ne gerek var? Buraların yolcusu zaten incoming yolcu. . Yani bu uçakları Network kendi dolduruyor. Bizim müdür beyfendiler de , müdürcülük oynayıp 120bin dolar maliyet yaratıyor. Evet 7 frekansın altında olan yerde 1şef 1müdür israftır. Ben burdan yazıyorum, size bunu iletiyorum, vebalden kurtuluyorum. Hatta belki 7 frekans değil 10 frekansa Lazım 1+1 ... Burdan bir mesajda sevgili müdür arkadaşlara iletiyorum: çuvaldızı kendinize batırın iğneyi başkasına. Şirket olanakların kendı şahsi ilikşkileriniz için kullanıp şefin memurun harcırahına , ofiste içtiği çaya , osuna busuna göz dikmeyin. Ahirette bunlar tek tek sorulacak hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Memur ~ 7 yıl önce
Son derece doğru bir analiz yapmışsınız.Tebrik ediyorum.Daha önce de burada sürekli olarak yazıldı çizildi,gereğinden çok fazla sayıda hatta 600 den fazla yurtiçi,yurtdışı torpilli müdür kadrosu var diye ama nafile THY aynı tas aynı hamam gidiyor çöküşe doğru.Yurtdışında bir müdürün maliyeti dediğiniz gibi yaklaşık 10 bin Dolar.Yurtdışı noktalarında müdür şart değil,onlar olmadan da işler gayet güzel yürür.Ama müdürlerin çoğu torpilli ve kendi adamları olduğu için onlara elleyemezler ama işini,gücünü hakkıyla yapmaya çalışan gariban memurları çeşitli nedenlerle bir yolunu bulup,şimdiye kadar yaptıkları gibi işten atarlar.THY personelinde yaşanan adaletsizlikler ve torpilcilik,hemşericilik nedeniyle aidiyet duygusu da kalmadı ve şimdiye kadar işten atılmamış olanlar da ne zaman atılacağız korkusuyla stres içinde yaşıyorlar.THY bu kafayla gitmeye devam ederse zararlar daha da artarak şirket daha da kötü bir duruma gelebilir.
TK Memur'a ~ 7 yıl önce
Sen memursan bende dişimi kıracağım. Algı operasyonu yapmaya gerek yok. Konuya gelirsek üstteki yazı ile aynı fikirdeyim. Lâkin statü gereği her istasyona bir müdür şart. Müdür olmadan istasyon resmi olarak yürütülemez (fonksiyonel olarak kasdetmiyorum) Fakat yurtdışı personel maliyeti indirilebilir kesinlikle katılıyorum.
kapat ~ 7 yıl önce
ne kanpanaysı zararına ucacağına kapat gitisn!!! yeter vergilerimizi buralara harcvamayaın. kapat hattı uçağı DLM'a park et daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAMPANYA ? ~ 7 yıl önce
THY ve kampanya ? ahahahah. Güldürmeyin ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayenn öyle ~ 7 yıl önce
Pegasus'un 2/3 katı daha pahalı bide indirim diyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000