10 Ekim 2017, Salı 12:17:10

THY'den Balkanlar fırsatı

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Her sey ayri yazilir
  • Kafkaslara seyahat otobüsle daha güzel boşver kardeşim uçağı
  • Her şey ayrı yazılır.
  • havalar soguyunca güzel kampanyalar oluyor
  • Almanya , Belçika , Hollanda gibi Avrupa ülkeleri biletlerini 99 dolar yapsanız ya. Yandaşların Komisyon alması için aldığınız yüzlerce uçağı uçuracak yer bulamıyorsunuz , yok orası 99 dolar , yok burası bilmem kaç lira ??? Sahtekarlar sizi.
  • Turklerin en cok yogun oldugu almanya hollanda ve belcika icinde gecerli olsa. Biletlerin fiyati tavana geliyo.
  • Dolar her dakika artmaya devam ediyor. Kısaca en ucuz bilet şu dakika dolar kuru itibariyle 370 TL.

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan;

Balkanlar’da Cluj, Köstence, Varna 99 USD; Priştine, Tiran 109 USD; Bükreş, Ljubljana, Saraybosna, Üsküp, Zagreb, Dubrovnik, Belgrad 119 USD; Podgorica, Kişinev, Sofya 129 USD’den;

Kafkaslar’da Nahçıvan, Gence, *Tiflis 119 USD; Batum, **Tiflis 129 USD, Bakü 169 USD’den (*Sabiha Gökçen - **Atatürk Havalimanı);

Ukrayna’da Lviv, Zaporijya, Kharkiv 119 USD; Kherson 129 USD; Kiev, Odessa 169 USD’den başlayan  fiyatlara gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlıyor.        

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Ukrayna’ya ve Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 10 Ekim - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında satın almaları hâlinde, seyahatlerini 1 Kasım 2017 – 31 Mart 2018 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dâhil 99 Dolar’dan başlayan uçuş biletleri Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

 

THY'den Balkanlar fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yazim hatasi ~ 6 yıl önce
Her sey ayri yazilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Kafkaslara seyahat otobüsle daha güzel boşver kardeşim uçağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 6 yıl önce
Her şey ayrı yazılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezgin ~ 6 yıl önce
havalar soguyunca güzel kampanyalar oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahtekarlar ~ 6 yıl önce
Almanya , Belçika , Hollanda gibi Avrupa ülkeleri biletlerini 99 dolar yapsanız ya. Yandaşların Komisyon alması için aldığınız yüzlerce uçağı uçuracak yer bulamıyorsunuz , yok orası 99 dolar , yok burası bilmem kaç lira ??? Sahtekarlar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 6 yıl önce
Turklerin en cok yogun oldugu almanya hollanda ve belcika icinde gecerli olsa. Biletlerin fiyati tavana geliyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Dolar her dakika artmaya devam ediyor. Kısaca en ucuz bilet şu dakika dolar kuru itibariyle 370 TL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000