08 Ocak 2016, Cuma 14:48:24

THY'den Balkanlar fırsatı

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.
  • Petrol fiyatları düştü siz bol keseden atıp tutun bakalım ne Zamana kadar.

Türk Hava Yolları, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna’ya gidiş-dönüş her şey dâhil 99 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuyor.

Son beş yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan Balkanlar’da** Belgrad, Bükreş, Kişinev, Köstence, Ljubljana, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Sofya, Tiran, Üsküp, Varna ve Zagreb’e 109$’dan başlayan fiyatlarla; Kafkaslar’da*** Bakü, Gence, Nahcivan, Tiflis ve Batum’a 129$’dan başlayan fiyatlarla; Ukrayna’da**** Dnepropetrovsk, Kherson, Kiev, Lviv, Odessa ve Zaporijya’ya 99$’dan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabilmekteler.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 05 - 24 Ocak 2016 tarihleri arasında satın almaları hâlinde, seyahatlerini 15 Ocak 2016 – 31 Mart 2016 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dâhil 99 Amerikan Doları’ndan başlayan uçuş biletleri Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY'den Balkanlar fırsatı

Yorumlar

Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Petrol fiyatları düştü siz bol keseden atıp tutun bakalım ne Zamana kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000