05 Nisan 2014, Cumartesi 10:57:43

THY'DEN AVRUPA'DA İKİ DERECE

Türk Hava Yolları 2013 yılında Avrupa Hava Yolları Birliği (AEA) ilk 10 sıralamasında en az bagaj kaybeden havayolu oldu…
  • Temel KOTİL (FG)ci olmadığını söylüyorsun, ABD'de (FG) cemaatına gönderilen tanıtım ve cemaat malzemeleri kargo ile taşınması neden Genel müdür Yrd. Tlx'i ile ücretsiz taşındı. Bu talımatları Temel Kotil vermeden kim taşıtabir. Bu olaylar şirket kayıtlarında mevcutur.. Başbak bunların inlerine gireceğiz söyleminden sora bütün (FG) cemaatına mensup olanlar başka cemaatlar mensup olduğunu dile getirmeye başladılar. Bunlardan biride THY TEKNİK AŞ. Genel Md.
  • 340-600 serisinden kimse bahsetmiyor.bu uçak çok yolcu alır.
  • 6 Nisan tarihli Tk1986 Londra Istanbul uçuşunda daha önceden dafalarca arıza yapmış olmasına rağmen ısrarla Jet Airways'den kiralanan 777'nin içinde Heathrow'da 3 saat cehennem sıcağında bekledikten sonra bizi İstanbul'a ulaştıran THY'ye, İstanbula geldikten sonra da koca 777'yi gate'e yanaştırmadan iç hatların orda park ettirip yolcuları bir de otobüslerin içinde uzun bir süre bekleten artık TAV mıdır TGS midir bilmiyorum her kimse hepsine teşekkür edip saygılarımı sunuyorum. Az bagaj kaybetsen ne olur kaybetmesen ne olur. 300 kişi connection kaçırdı. Tebrikler Bu 777'lerin çoğu niye gate'e yanaşmaz (TK 12 veya TK 2 gibi uçuşlar da yanaşmıyor genelde), bilen arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
  • Lufthansa dan sonra THY greve gitme kararı alıcak mı
  • thy, genel mudurluk girisindeki yolu yapmayan, personeline kotu kalitede yemek verip yoneticilerine luks restorantlardan yemek getirten, servis organizasyonu rezil olan, guvenlikte 137 sirket icine giremeyen, ucus guvenliginde sondan 3. olan, is barisi ve huzurun yok edildigi, herseyin torpille yapildigi curumus,kokusmus bir yer oldu bagaj odulu alsa ne almasa ne ! Onu bu hale getiren siveyle konusan ve havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenen firinci eskisine ve internetten ogrenen diger hemsehrisine ne mutlu !
  • Okadar çok yabancı pilot çalışıyor ki ödül verirler tabi ! Kendi ülkesine değil avrupaya hizmet ediyor sanki ... Bizim çocuklara iş bulmuşsunuz sağolun der gibiler ....
  • SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ...
  • EN AZ BAGAJ KAYBI VE ZAMANINDA KALKIŞDA EN BUYUK PAY TGS NIN
  • Güzel haber fakat büyüklük ve daha büyük bir şirketin filosunda büyük uçaklar olmalı A350 , 747 , en azından 1 tane A380 kesin olmalı güzek yönetim bekliyoruz İnş.
  • Maşallah diyoruz,daha iyi dereceleri görecegimize inanıyorum.A380 / A350 / B777-9 /B777-10 Tipi uçakları Thy filosunda görmek istiyoruz.

Türk Hava Yolları 2013 yılı sonunda Avrupa'nın en çok yolcu artışı sağlayan ulusal hava yolu şirketi ve binde 5.4'lük bagaj kayıp oranıyla da en çok yolcu taşıyan ilk 10 hava yolu şirketi arasında en az bagaj kaybeden havayolu şirketi oldu.

Türk Hava Yolları yüzde 86,7 oranında zamanında kalkış gerçekleştirerek, en büyük 10 havayolu şirketi arasında 4. sırada yer aldı.

Avrupa'nın büyük hava yolu şirketlerinin de üye olduğu Avrupa Havayolları Birliğinin AEA’nın verilerine göre, Türk Hava Yolları 2013 yılı sonunda 2012’ ye göre yüzde 23,6 artışla en çok yolcu artışı sağlayan ulusal havayolu şirketi oldu.

2013 yılı sonunda binde 5.4'lük bagaj kayıp oranıyla da en çok yolcu taşıyan ilk 10 havayolu şirketi arasında en az bagaj kaybeden 2. havayolu şirketi oldu. Bagaj kayıp oranı ortalaması, Avrupa Havayolları Birliği üyelerinde binde 8,8’ e çıkıyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil “Avrupa’nın en iyi şirketleri arasındayız çalışma arkadaşlarımızın büyük gayretiyle her zaman ilk sıralarda yer alacağız. 106 ülke 246 noktaya uçan dünyanın en çok ülkeye uçan şirketiyiz. Bagaj kayıp oranlarını 5.4 lük bir seviyeye indirdik zamanında kalkış oranlarımız yine Avrupa’daki en iyi şirketler arasına taşıdık bugün 4 yıldızlı bir havayolu şirketiyiz ama çok yakında 5 yıldızlı hava yolu şirketi olacağız. Bu gayretli çalışmaları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

THY'DEN AVRUPA'DA İKİ DERECE

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

FO ~ 10 yıl önce
Temel KOTİL (FG)ci olmadığını söylüyorsun, ABD'de (FG) cemaatına gönderilen tanıtım ve cemaat malzemeleri kargo ile taşınması neden Genel müdür Yrd. Tlx'i ile ücretsiz taşındı. Bu talımatları Temel Kotil vermeden kim taşıtabir. Bu olaylar şirket kayıtlarında mevcutur.. Başbak bunların inlerine gireceğiz söyleminden sora bütün (FG) cemaatına mensup olanlar başka cemaatlar mensup olduğunu dile getirmeye başladılar. Bunlardan biride THY TEKNİK AŞ. Genel Md.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 10 yıl önce
340-600 serisinden kimse bahsetmiyor.bu uçak çok yolcu alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
Bahsetmiyoruz,çünkü A-380 / A-350 / B777-9-10 yanında A340-600 Serisi eski modeldir ve üretimi bitmiştir ,yada bitmek üzeredir.ve A-340 bu yazdıgım tiplerden daha az yolcu kapasitelidir.Onun için burada bitmiş,eski bir model,Yakıt tüketimi fazla olan uçakdan anlayanlar bahsetmez.
Passenger ~ 10 yıl önce
6 Nisan tarihli Tk1986 Londra Istanbul uçuşunda daha önceden dafalarca arıza yapmış olmasına rağmen ısrarla Jet Airways'den kiralanan 777'nin içinde Heathrow'da 3 saat cehennem sıcağında bekledikten sonra bizi İstanbul'a ulaştıran THY'ye, İstanbula geldikten sonra da koca 777'yi gate'e yanaştırmadan iç hatların orda park ettirip yolcuları bir de otobüslerin içinde uzun bir süre bekleten artık TAV mıdır TGS midir bilmiyorum her kimse hepsine teşekkür edip saygılarımı sunuyorum. Az bagaj kaybetsen ne olur kaybetmesen ne olur. 300 kişi connection kaçırdı. Tebrikler Bu 777'lerin çoğu niye gate'e yanaşmaz (TK 12 veya TK 2 gibi uçuşlar da yanaşmıyor genelde), bilen arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
739 ~ 10 yıl önce
Lufthansa dan sonra THY greve gitme kararı alıcak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleme ~ 10 yıl önce
Yok arkadaşım Thy'de grev filan olmıyacak,Thy'den yeni başarılar ve rekorlar bekleyin ,olumsuz beklentiler boşa çıkacaktır.
! ~ 10 yıl önce
thy, genel mudurluk girisindeki yolu yapmayan, personeline kotu kalitede yemek verip yoneticilerine luks restorantlardan yemek getirten, servis organizasyonu rezil olan, guvenlikte 137 sirket icine giremeyen, ucus guvenliginde sondan 3. olan, is barisi ve huzurun yok edildigi, herseyin torpille yapildigi curumus,kokusmus bir yer oldu bagaj odulu alsa ne almasa ne ! Onu bu hale getiren siveyle konusan ve havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenen firinci eskisine ve internetten ogrenen diger hemsehrisine ne mutlu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Okadar çok yabancı pilot çalışıyor ki ödül verirler tabi ! Kendi ülkesine değil avrupaya hizmet ediyor sanki ... Bizim çocuklara iş bulmuşsunuz sağolun der gibiler ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EN BUYUK PAY TGS NIN ~ 10 yıl önce
EN AZ BAGAJ KAYBI VE ZAMANINDA KALKIŞDA EN BUYUK PAY TGS NIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-300ER ~ 10 yıl önce
Güzel haber fakat büyüklük ve daha büyük bir şirketin filosunda büyük uçaklar olmalı A350 , 747 , en azından 1 tane A380 kesin olmalı güzek yönetim bekliyoruz İnş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
A380,,Elbette çok prestijli ve Thy'ye çok yakışır.Ama en az 4 tane olmalı..
777-9 ~ 10 yıl önce
Maşallah diyoruz,daha iyi dereceleri görecegimize inanıyorum.A380 / A350 / B777-9 /B777-10 Tipi uçakları Thy filosunda görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000