19 Şubat 2010, Cuma 17:22:41

THY'den Atletico Madrid hatırası

Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde başarıyla temsil eden takımlarımızdan Galatasaray’ın dün akşam karşılaştığı İspanyol Atletico Madrid kulübüne sponsor olan THY'nin yöneticileri Madridli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
  • siz oradan cevabı alamdanız ali sami yende vericeğiz cevabı.türk takımlarına destek olmayarak çok büyük bir başarıya imza atıyorsunuz tebrikler..
  • atlaticoya sponsor olmakla thy barca ve mancesterdan sonra bir ara uzaya cıktıgını hissettirmişken şimdi hee tamam turkler hala iş basında dedirtti eywallah sagolun hep dogru hamle yapılmaz degilmi.
  • Güzel şeyler ama böyle bir maçlık sponsorluktan ziyade Barca örneği gibi daha büyük işler olmalı bence. ayrıca Avrupa'da ilk 5-10 takımdan birine göğüs reklamı olmalı.. Bu arada Yunanista'ın kıytırık basketbol takımı sponsorluğunu beğenmedim. Olimpiakos, Panatinaikos veya Aris olsa olur da adı sanı duyulmamış bir takıma sponsorluk bir şey kazandırmaz bence.. Barca'ya ek olarak İngiltere ve İtalya liginden de güzel birer takım eklenebilir.. Ayrıca
  • barca dan sonra madrid. tamamen gönül alma :)) para nereye gidiyorsa gidiyor sanane kardeşim. bu şirket sanki devletten aldığı parayı harcıyor. siz gidin belediyelerle alakalı yorum yapın . her yıl yenilenen asfaltlara yorum yapın. thy kendi parasını ülkenin ve kendinin reklamı için harcıyor. karışmayın kardeşim ya
  • YA ARKADAŞLAR SIK SIK PARALAR NEREYE GİDİYOR FALAN DİYE YAZIYORSUNUZ,NEREYE GİTTİGİNİ GÖZÜNLEMİ GÖRDÜN,MALİYET HESABINI SEN Mİ YAPTIN,BU İŞİN UZMANLARI HESAPLARINI YAPMIŞLARDIR.HEM NERDEN ÇIKARIYORSUNUZ ZARAR EDİLDİGİNİ !! YETTİ ARTIK MESNETSİZ YORUMLARINIZ.
  • paralar nereye gidiyorrr
  • hayır,bu bir maçlık sponsorluk.thy aksine taşıma parası bile alıyor az da olsa.karşılıgında foto ve sitesinde teşekkür etme. o kadar da olsun artık.yabancı havayollarının yanında bu thy nin sponsorluk harcamaları devede kulaktır.
  • Unlu futbolcularla bir kac hatira fotografi cektirmek icin biraz fazla para vermiyorlarmi? yakinda real betis'e felan'da sponsor olur THY.

Rövanş karşılaşması için önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek olan Atletico Madrid’in ulaşım sponsoru olan Türk Hava Yolları'nın yöneticileri futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tarihi başarılarla dolu olan İspanya’nın köklü ekiplerinden Atletico Madrid’i İstanbul’a getirecek olan THY'nin anlaşma sağlanması durumunda İspanyol temsilcisiyle uzun süreli anlaşma yapabileceği konuşuluyor.

Atletico Madrid

Atletico Madrid

THY'den Atletico Madrid hatırası

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
siz oradan cevabı alamdanız ali sami yende vericeğiz cevabı.türk takımlarına destek olmayarak çok büyük bir başarıya imza atıyorsunuz tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlaticoya sponsor olmakla thy barca ve mancesterdan sonra bir ara uzaya cıktıgını hissettirmişken şimdi hee tamam turkler hala iş basında dedirtti eywallah sagolun hep dogru hamle yapılmaz degilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel şeyler ama böyle bir maçlık sponsorluktan ziyade Barca örneği gibi daha büyük işler olmalı bence. ayrıca Avrupa'da ilk 5-10 takımdan birine göğüs reklamı olmalı.. Bu arada Yunanista'ın kıytırık basketbol takımı sponsorluğunu beğenmedim. Olimpiakos, Panatinaikos veya Aris olsa olur da adı sanı duyulmamış bir takıma sponsorluk bir şey kazandırmaz bence.. Barca'ya ek olarak İngiltere ve İtalya liginden de güzel birer takım eklenebilir.. Ayrıca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barca dan sonra madrid. tamamen gönül alma :)) para nereye gidiyorsa gidiyor sanane kardeşim. bu şirket sanki devletten aldığı parayı harcıyor. siz gidin belediyelerle alakalı yorum yapın . her yıl yenilenen asfaltlara yorum yapın. thy kendi parasını ülkenin ve kendinin reklamı için harcıyor. karışmayın kardeşim ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YA ARKADAŞLAR SIK SIK PARALAR NEREYE GİDİYOR FALAN DİYE YAZIYORSUNUZ,NEREYE GİTTİGİNİ GÖZÜNLEMİ GÖRDÜN,MALİYET HESABINI SEN Mİ YAPTIN,BU İŞİN UZMANLARI HESAPLARINI YAPMIŞLARDIR.HEM NERDEN ÇIKARIYORSUNUZ ZARAR EDİLDİGİNİ !! YETTİ ARTIK MESNETSİZ YORUMLARINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
paralar nereye gidiyorrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayır,bu bir maçlık sponsorluk.thy aksine taşıma parası bile alıyor az da olsa.karşılıgında foto ve sitesinde teşekkür etme. o kadar da olsun artık.yabancı havayollarının yanında bu thy nin sponsorluk harcamaları devede kulaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Unlu futbolcularla bir kac hatira fotografi cektirmek icin biraz fazla para vermiyorlarmi? yakinda real betis'e felan'da sponsor olur THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000