21 Mart 2018, Çarşamba 20:01:08

THY'den atılan Bylock mağdurlarında yeni gelişme

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan kişilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
  • Tek hayâlim kübada insanca yaşamak.
  • Hala kripto fetocular cirit atıyor. Kargo, yer işletme,yurtdışı istasyonlar, tgs,saw hatta iga'daki uzman,şef,müdür hatta daha üstlerinin çoğu.Şimdi sosyal medyada, orda burada ellerinde bayrak poz veriyor, milli yorumlar yazıyorlar, hepsi yalan. Thy'den tai gibi kurumlara geçenler de iyi araştırılmalı. Bunların cv'leri, geçmişleri belli, bunlardan neden hesap sorulmuyor,thy'den atılmıyorlar? Bunları kim, neden, nasıl koruyor ? Bu hainler akp değil de başka bir parti mesela chp iktidarken hainlik yapsalardı akp'liler bunları kurumlara kim soktu,makam verdi, bunlar neden korunuyor, niye hesap sorulmuyor vs diye bas bas bağırmaz mıydı? Demek işin ucu nerelere gidiyor ki korkuluyor. Abd,avrupa bunları besliyor, koruyor biz de onlara boyuna ihale, iş veriyoruz,icatlarını alıyoruz, tatile ülkemize çağırıyoruz, vatandaşlarını kimlikle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına izin veriyoruz her işimiz acayip herşeyimiz trajikomedi !
  • Çok iyişeyler yapıyosunuz iki başlı thy fetocu dediğiniz mdlerin yerlerini değiştırın süpersiniz bu da temizlik diyosunuz aferinnn devam bilal yoksa koltuk gider. Yoksa nerde esen bilal ama para tatlı koltuk da temizlik buna deniyo yaa yapmayın komik olmayın
  • Şimdi bizi geri mi alıyorlar içerde yatığımız 5 ay nolucak ?
  • 211 ne olacak ?
  • FETÖ/PDY ile mücadele ediyormuş gibi davranan kriptoları kamudan (özel sektörden) ayıklanmak o kadar kolay mı? Münafıklar en usta yalancılardır, kumpascılardır.
  • Fetö tümtemizleyeceksen tüm Başkan müdürleri görevden alacaksın yepyeni bir organizasyon kuracaksın başka yolu yok bana versinler bir ayda temizlerim
  • Onu bunu boş verinde şu thy taseronların işi ne olacak thy yetkilileri
  • İnşallah en kısa sürede THY bu maduruyeti gidermek adına süreci hızlandırmak için elinden geleni yapar.
  • Polis adamın 5 yıllık kız arkadaşının dayısı fetönün bankasına para yatırmış diye polise o kızla evlenme yasağı veren devlette yaşıyorz.Allah sonumuzu hayrlı etsin.Bu baştakilerin hiç suçu yok onlar kandırıldı yanıldı fakat alt kısmın yanılma ve kandırılma şansı yok!!!
FETÖ/PDY örgüt üyelerinin kullandığı cep telefonu uygulaması bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 kişi için başlatılan güvenlik soruşturmaları tamamlandı.

AirportHaber, geçtiğimiz hafta Bylock mağdurlarının THY tarafından aranmaya başladığını okuyucularına duyurdu. Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan kişilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

THY Teknik A.Ş çalışanlarının bağlı bulunduğu Çelik İş Sendikası tarafından Bylock mağdurlarına gönderilen mesajda THY Teknik İnsan Kaynaklarına belgelerin teslim edilmesi konusunda uyarısında bulunuldu. 

Sendikadan gönderilen mesajda Dilekçe, Mahkeme veya takipsizlik kararı ve kimlik fotokopisi ile İnsan Kaynakları departmanına başvuru yapılması gerektiği belirtildi. 

İşte Sendika'nın mesajı;

Değerli Arkadaşlar;
Mor beyin mağdurları hakkında gelinen süreç çerçevesinde sizlerin aşağıda belirtilen evrakları THY Teknik A.Ş. İnsan Kaynakları departmanına teslim etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla

Dilekçe
Mahkeme veya takipsizlik kararı
Kimlik fotokopisi

©AirportHaber
THY'den atılan Bylock mağdurlarında yeni gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Küba ~ 6 yıl önce
Tek hayâlim kübada insanca yaşamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dokuz koyden kovulan ~ 6 yıl önce
illede memleketim.
Thy'de ~ 6 yıl önce
Hala kripto fetocular cirit atıyor. Kargo, yer işletme,yurtdışı istasyonlar, tgs,saw hatta iga'daki uzman,şef,müdür hatta daha üstlerinin çoğu.Şimdi sosyal medyada, orda burada ellerinde bayrak poz veriyor, milli yorumlar yazıyorlar, hepsi yalan. Thy'den tai gibi kurumlara geçenler de iyi araştırılmalı. Bunların cv'leri, geçmişleri belli, bunlardan neden hesap sorulmuyor,thy'den atılmıyorlar? Bunları kim, neden, nasıl koruyor ? Bu hainler akp değil de başka bir parti mesela chp iktidarken hainlik yapsalardı akp'liler bunları kurumlara kim soktu,makam verdi, bunlar neden korunuyor, niye hesap sorulmuyor vs diye bas bas bağırmaz mıydı? Demek işin ucu nerelere gidiyor ki korkuluyor. Abd,avrupa bunları besliyor, koruyor biz de onlara boyuna ihale, iş veriyoruz,icatlarını alıyoruz, tatile ülkemize çağırıyoruz, vatandaşlarını kimlikle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına izin veriyoruz her işimiz acayip herşeyimiz trajikomedi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 6 yıl önce
Çok iyişeyler yapıyosunuz iki başlı thy fetocu dediğiniz mdlerin yerlerini değiştırın süpersiniz bu da temizlik diyosunuz aferinnn devam bilal yoksa koltuk gider. Yoksa nerde esen bilal ama para tatlı koltuk da temizlik buna deniyo yaa yapmayın komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bylockcu ~ 6 yıl önce
Şimdi bizi geri mi alıyorlar içerde yatığımız 5 ay nolucak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
211 ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
bu 211 kişi içerisinde fotoyla yakından uzakdan hiç ilgisi olmayan personellerde vardı Bunlar kendilerinden olmadıklarını düşündükleri için attılar, ise geri alımlarda bunlara öncelik verilmeliydi.
ÜNAL ~ 6 yıl önce
FETÖ/PDY ile mücadele ediyormuş gibi davranan kriptoları kamudan (özel sektörden) ayıklanmak o kadar kolay mı? Münafıklar en usta yalancılardır, kumpascılardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İcraat ~ 6 yıl önce
Fetö tümtemizleyeceksen tüm Başkan müdürleri görevden alacaksın yepyeni bir organizasyon kuracaksın başka yolu yok bana versinler bir ayda temizlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetici Kadrosunda ki Bilgisizlik ~ 6 yıl önce
Herşeyden tehlikeli olarak görünmesi gerek nokta, son iki yılda atanan mdr, bşk kalitesizliiginin ne kadar yukseldigidir. Yapılan anlasmalar, alinan personeller; ik'nin ne kadar fonksiyonel uzaklikta oldugunun gostergesidir. Ubb nin hali daha vahim... Insanlari toplum icinde kucuk dusuren bir bsk nin eline kalmis, yazik. Ilker Beyin bunu acil gormesi mudehale etmesi gerekiyor.
Taseron ~ 6 yıl önce
Onu bunu boş verinde şu thy taseronların işi ne olacak thy yetkilileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madur ~ 6 yıl önce
İnşallah en kısa sürede THY bu maduruyeti gidermek adına süreci hızlandırmak için elinden geleni yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Polis adamın 5 yıllık kız arkadaşının dayısı fetönün bankasına para yatırmış diye polise o kızla evlenme yasağı veren devlette yaşıyorz.Allah sonumuzu hayrlı etsin.Bu baştakilerin hiç suçu yok onlar kandırıldı yanıldı fakat alt kısmın yanılma ve kandırılma şansı yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dokuz köyden kovulan ~ 6 yıl önce
Doğru

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000