09 Temmuz 2015, Perşembe 09:54:14

THY'den Arapça çağrı merkezi

Türk Hava Yolları Ortadoğu coğrafyasındaki yolcularını Arapça Çağrı Merkezi hizmetiyle buluşturuyor.
  • Ya arkadaşım bu memleketin adamını anlamak çok zor. Adamlar Arap yarım adasındaki müşteri potansiyelini artırmak için basit bir teknik hizmet yapıyor ona bile hopluyorsunuz. Nedir bu Arap saplantınız. Arabistanın yükünü çeken Avrupa, Amerika hava yolu firmaları sizin kadar dertlenmiyor. Ticaret yapıp para kazanıyor çünkü. Ticarette para kazanmanın dini dili ırkı olmaz.
  • 5 Karis Sakal ile acilis yapan takim elbiseli arkadas nerenin Muduru acaba??
  • Bu lansman 2 temmuz günü yapıldı yani tarihi eski değil o kadar
  • Dünya lisanı İngilizcedir. Her alanda kullanılır. Özellikle de milletlerarası ilişkilerde ve havacılıkta. Arapça konuşulan ülkelerin hepsinde de İngilizce konuşulur. THY'nin yaptığı sadece işgüzarlık ve Araplara yaranmak. O zaman da bir başkası çıkar ve Taiwanca veya Zulu dilinde hizmet isterse ne yapacak milli havayolu THY? Tıpkı Sarıyer yokuşuna Katar yokuşu adı vermek gibi, yobazlar artık iyice saçmaladılar.
  • Canim ulkem
  • Tebrik ederim cok buyuk bir eksiklikti.
  • Nerdesin Airport haber tarihi eski
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • almanyada acilsin
  • Bence kürtcede olmalı. Kürt anons en doğal haklaridir.

Yolcu memnuniyetini artırmak adına geliştirdiği projeleri hız kesmeden hayata geçiren Türk Hava Yolları, bir yeniliği daha yolcularıyla buluşturuyor. Ortadoğu’da yaşayan yolcuları için Arapça Çağrı Merkezi hizmeti sunmaya başlayan küresel taşıyıcı, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da bulunan 10 ülkede hizmet verecek Arapça Çağrı Merkezi’nin lansmanını Amman’da yüksek katılımlı bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Bölgede Arapça Çağrı Merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte BAE, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Mısır, Cezayir, Tunus ve Fas’ta Arapça konuşan Türk Hava Yolları yolcuları kendi ana dillerinde artık kolaylıkla hizmet alabilecekler.

Arapça Çağrı Merkezinin tanıtım etkinliğinde konuşan Türk Hava Yolları Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı (Ortadoğu ve Kıbrıs) Adem Ceylan, Ortadoğu’nun Türk Hava Yolları için çok önemli bir bölge olduğunu ve bölgede 2015 yılının ilk çeyreğinde kaydedilen “Taşınan Toplam Yolcu” sayısının, geçtiğimiz seneye kıyasla %10 artış göstererek 1.18 milyondan 1.30 milyona ulaştığını belirtti. “Bizler yolcumuzun tüm ihtiyaçlarına kulak verip bu ihtiyaçlar doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ortadoğu’da çıkış gösteren başarı grafiğimizi doğrudan besleyen bu yaklaşımımız çerçevesinde bir yeniliği daha hayata geçirerek, Arapça konuşan yolcularımızın Arapça Çağrı Merkezi ihtiyacını da Amman’da gerçekleştirdiğimiz bu lansman sonrasında, bundan böyle karşılamış oluyoruz. Bunun yanı sıra, ülkemiz sınırları içerisinde de hizmet verecek olan çağrı merkezimizin, Arapça bilen ülkemiz vatandaşları için de ileriki dönemlerde oldukça önemli bir istihdam kaynağı oluşturacağına inanıyoruz.” dedi.

Amman Müdürü Mazen Dişi, “Arapça Çağrı Merkezi temsilcilerimiz, yolcularımızdan gelen rezervasyon, uçuş bilgisi ve özel yolcu programımız; Miles&Smiles ile ilgili bilgi talepleri hususlarında destek sağlayacaklar. İletişim çağında yaşadığımız gerçeğini dikkate aldığımız vakit çağrı merkezimizin, bölge genelindeki yolcu memnuniyetini artıracak hizmetler arasında ilk sıralarda yer alacağına inancımız tam.“

Lansmanda bulunan Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi Müdürü Fatih Güver ise, Ortadoğu’nun ve Kuzey Afrika’nın birçok ülkesinde hizmet verecek olan Arapça Çağrı Merkezi’nin açılışını yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Yolcu memnuniyetini karşılama noktasında lâyık görüldüğü sayısız ödülle havacılık alanında küresel bir marka hâline gelen Türk Hava Yolları olarak birincil hedefimiz, yolcularımıza her alanda sorunsuz ve üst düzey bir hizmet anlayışı sunmak. Yolcu memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile de inanıyoruz ki hizmet kalitesinde yükselttiğimiz çıta çok daha yukarılara çıkacaktır.” dedi.

Son 5 yıldır üst üste “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* ilân edilen Türk Hava Yolları, aşağıda kayıtlı bulunan ülkelerdeki Çağrı Merkezi numaralarıyla Arapça konuşan yolcularına hizmet sunacak;





THY'den Arapça çağrı merkezi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Süper Yorumculuk ~ 9 yıl önce
Ya arkadaşım bu memleketin adamını anlamak çok zor. Adamlar Arap yarım adasındaki müşteri potansiyelini artırmak için basit bir teknik hizmet yapıyor ona bile hopluyorsunuz. Nedir bu Arap saplantınız. Arabistanın yükünü çeken Avrupa, Amerika hava yolu firmaları sizin kadar dertlenmiyor. Ticaret yapıp para kazanıyor çünkü. Ticarette para kazanmanın dini dili ırkı olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 9 yıl önce
Arap sevdasını da biz anlamakta zorlanıyoruz
Saygi ~ 9 yıl önce
5 Karis Sakal ile acilis yapan takim elbiseli arkadas nerenin Muduru acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 9 yıl önce
İçerek mi yorum yapıyorsun fotoğrafta 5 karış sakallı varmı?? Nerenden bakıyorsun arkadaş
Birisi ~ 9 yıl önce
Bu lansman 2 temmuz günü yapıldı yani tarihi eski değil o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Dünya lisanı İngilizcedir. Her alanda kullanılır. Özellikle de milletlerarası ilişkilerde ve havacılıkta. Arapça konuşulan ülkelerin hepsinde de İngilizce konuşulur. THY'nin yaptığı sadece işgüzarlık ve Araplara yaranmak. O zaman da bir başkası çıkar ve Taiwanca veya Zulu dilinde hizmet isterse ne yapacak milli havayolu THY? Tıpkı Sarıyer yokuşuna Katar yokuşu adı vermek gibi, yobazlar artık iyice saçmaladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziko ~ 9 yıl önce
Arapça çağrı merkezi arapça konuşup arapça hizmet almak isteyenler için arkadaşım.eğer bir gün tanzanyalılar da araplar kadar para kazandırmaya başlarsa tanzanyaca çağrı merkezi yaparız.
Nereye gidiyor bu ulke-- ~ 9 yıl önce
Canim ulkem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Tebrik ederim cok buyuk bir eksiklikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç haber ~ 9 yıl önce
Nerdesin Airport haber tarihi eski

Yanıtla

Kalan karakter 1000
once vatan ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
german ~ 9 yıl önce
almanyada acilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence kürtcede olmalı. Kürt anons en doğal haklaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ondan ~ 9 yıl önce
Kürtçe anons ne alaka? Kürtçe bu ülkede ikinci resmi dil falan değil. Ayrıca haberi iyi oku anons demiyor çağrı merkezi diyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000