21 Nisan 2010, Çarşamba 12:59:53

THY'den arabulucu açıklaması

Türk Hava Yolları ile Hava-İş arasında, Toplu İş Sözleşmesi sürecinde yasa gereği resmi arabulucu ile yapılan görüşmelerin tamamlandığı duyuruldu.
  • biz taşeron firma çalışanları olarakta haklarımızı fazlasıyla almamız lazım bizim emegimiz var thy'de
  • yunan maurossıye para var ama sıra personele gelince yok hadi bakalım
  • THY gelişip büyüyor anck personel yerinde sayıyor. THY omuzlarında taşıyan bu emekcilerin hakları ne olmalı. bence büyüme oranına paralel olarak personel de hakkı olanı almalı.
  • bu işin sonu grev

THY Anonim Ortaklığı, şirketle Türkiye Sivil Havacılık Sendikası arasında 22. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sürecinde yasa gereği resmi arabulucu ile yapılan görüşmelerin tamamlandığını bildirdi.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Toplu İş Sözleşmesi-Arabulucu sürecine ilişkin bilgi verilerek, 13 Nisan tarihinde, arabulucu eşliğinde THY ve Hava-İş arasında yapılan toplantıda tarafların, sürenin 6 gün daha uzatılması konusunda mutabakata vardığı ve arabulucu süresinin 21 Nisan 2010 tarihine kadar uzatıldığının bildirildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, bugün, 22. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sürecinde yasa gereği resmi arabulucu ile yapılan görüşmelerin tamamlandığı belirtilerek, resmi arabulucu raporunun hazırlanması ve görevli makamca taraflara tebliğini takiben sürecin devam edeceği kaydedildi.


 

THY'den arabulucu açıklaması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
biz taşeron firma çalışanları olarakta haklarımızı fazlasıyla almamız lazım bizim emegimiz var thy'de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yunan maurossıye para var ama sıra personele gelince yok hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY gelişip büyüyor anck personel yerinde sayıyor. THY omuzlarında taşıyan bu emekcilerin hakları ne olmalı. bence büyüme oranına paralel olarak personel de hakkı olanı almalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu işin sonu grev

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000