22 Ocak 2011, Cumartesi 08:23:06

THY'DEN AMSTERDAM'A ÖZEL FIRSATLAR

Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam- İstanbul uçuşlarında yeni kampanya dönemi başladı. 31 Ocak tarihine kadar satışa sunulan fırsat (gidiş-dönüş) biletlerinin son kullanım tarihi 31 Mart olarak açıklandı.
  • THY çarsamba günü oynanan Ajax - Feyenoord derbisinde Ajax'a 1 maça mahsus reklam yapti stad içinde. Amsterdam kazasindan dolayi alay edenler bile oldu, THYnin imaji hala kötü hollandalilarin bazilarinda. Ajax'i gecen hafta Antalya'dan Istanbul'a ucretsiz ucurdu galiba THY. Karsiliginda da stadda derbi macinda reklam yapti 60.000 kisiye.

Başlatılan yeni kampanya dönemi hakkında yazılı bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Amsterdam Müdürü Metin Gözüaçık, 31 Ocak tarihine kadar satın alınacak olan Amsterdam çıkışlı gidiş dönüş biletleriyle 31 Mart tarihine kadar İstanbul'a uçulabileceğini belirtti.

Ayrıca yeni kampanya döneminde 2011 yaz sezonu için en az 3 kişiden oluşan gruplar için indirimli bilet kampanyası dönemi de başladığını söyleyen Gözüaçık, "Yaz sezonunda uçuş yapacak olan en az üç kişilik guruplar için de indirimli bilet dönemi başlattık. Gruplar, 14 Şubat tarihine kadar satın aldıkları biletlerde yüzde 15 indirimden faydalanabilecekler. 15 Şubat - 14 Mart tarihleri arasında da alınan biletler içinde yüzde 10 indirim uygulanacak" dedi.

THY'DEN AMSTERDAM'A ÖZEL FIRSATLAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY çarsamba günü oynanan Ajax - Feyenoord derbisinde Ajax'a 1 maça mahsus reklam yapti stad içinde. Amsterdam kazasindan dolayi alay edenler bile oldu, THYnin imaji hala kötü hollandalilarin bazilarinda. Ajax'i gecen hafta Antalya'dan Istanbul'a ucretsiz ucurdu galiba THY. Karsiliginda da stadda derbi macinda reklam yapti 60.000 kisiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000