18 Nisan 2009, Cumartesi 13:12:07

THY'DEN AKTİF BANK AÇIKLAMASI

Türk Havayolları, acentelerine mektup göndererek Aktif Bank'la çalışılmasını istediğine ilişkin olarak yapılan haberlere bir açıklama yayınladı...
  • çevir kazı yanmasın
  • THY yöneticileri herseyin en dogrusunu herseyin en iyisini yaparlar siz kafalari yormayin arkadaslar..
  • THY nin zararını artık devlet karşılamıyor. THY %51 özel olan bir şirket. zararı hissedarlar düşünsün. THY bundan sonra Finansbank, asya finansla iş yapacak, kuveyt türkle iş yapacak. Var mı bir diyeceği olan.
  • Alışacağıııız, alışacağıız
  • Devlet Bankalarinda olmasidir.THY zarar ettiginde bu zarari kim karsiliyor?Devlet,faydalanacak olanda tabii ki devlet bankalari olmalidir.Sahislar degil.THY görevi asla özel Bankalari güclendirmek degildir.Özel Bankalar zaten %50 yabanci sermaye kaynakli degilmi?
  • THY her konuda olduğu gibi bankacılık konusunda da aktif bankı seçerek, aktif banka fırsat eşitliği sağlayacak ve o bankanın da kalkın arak ekonomik platformda hak etttiğ yeri almasına katkıda bulunacak. Ekonomiye katkı.
  • başlığı büyük yazıyorsunuz.yorumları gondermiyorsunuz.
  • Thy Seyahat Acentelerine yine bir iyilik planliyor. bu programin iyi birsey olduğunu zannetmiyorum. Banka-THY işbirliği.

Açıklamada şöyle denildi:

Son günlerde bazı basın yayın organlarında yeralan Türk Hava Yolları’nın acenta tahsilat sistemiyle ilgili haberler eksik bilgiden kaynaklanan farklı yorumlara neden olmaktadır.

Gelişimi ve değişimi büyümenin bir parçası olarak benimsemiş olan Türk Hava Yolları modern bankacılık ürünleriyle ilgili bazı araştırmalar ve testler yapmaktadır. Bu amaçla sözkonusu ürünleri sunan aralarında Garanti Bankası, Akbank, Aktifbank, TEB, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve HSBC bankalarının da dahil olduğu çok sayıda banka ile aynı anda pilot uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Acenta tahsilat sistemiyle ilgili olarak yapılan pilot uygulama için yaklaşık 50 acenta 10’lu gruplar halinde farklı bankalarla çalışma için yönlendirilmiştir. Yapılan uygulama sadece test çalışması olup acenta tahsilat sistemi için bu aşamada alınan bir karar bulunmamaktadır. Ayrıca bu uygulama için Türk Hava Yolları’nın bir ücret ödemesi de sözkonusu değildir.

Rekabetçi ortamı oluşturmak için yapılan çalışmalar sonucu Türk Hava Yolları’nın menfaati çercevesinde çalışılacak banka ya da bankalar belirlenecektir. Uygulamalar halihazırdaki tahsilat sistemini etkilememekte olup  zaman içerisinde diğer birçok banka da bu çalışmalara dahil edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Hava Yolları
Basın Müşavirliği

THY'DEN AKTİF BANK AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
çevir kazı yanmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY yöneticileri herseyin en dogrusunu herseyin en iyisini yaparlar siz kafalari yormayin arkadaslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin zararını artık devlet karşılamıyor. THY %51 özel olan bir şirket. zararı hissedarlar düşünsün. THY bundan sonra Finansbank, asya finansla iş yapacak, kuveyt türkle iş yapacak. Var mı bir diyeceği olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Alışacağıııız, alışacağıız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Devlet Bankalarinda olmasidir.THY zarar ettiginde bu zarari kim karsiliyor?Devlet,faydalanacak olanda tabii ki devlet bankalari olmalidir.Sahislar degil.THY görevi asla özel Bankalari güclendirmek degildir.Özel Bankalar zaten %50 yabanci sermaye kaynakli degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY her konuda olduğu gibi bankacılık konusunda da aktif bankı seçerek, aktif banka fırsat eşitliği sağlayacak ve o bankanın da kalkın arak ekonomik platformda hak etttiğ yeri almasına katkıda bulunacak. Ekonomiye katkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
başlığı büyük yazıyorsunuz.yorumları gondermiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy Seyahat Acentelerine yine bir iyilik planliyor. bu programin iyi birsey olduğunu zannetmiyorum. Banka-THY işbirliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000