18 Mart 2009, Çarşamba 13:08:48

THY'den Air Bosna'ya uçak takviyesi

Türk Hava Yolları (THY), yüzde 49'una ortak olduğu Bosna Havayolları'nın (Air Bosna) filosunu güçlendirmek için Boeing 737-400 tipi uçak takviyesi yapacak.
  • Önce şu lionu adınızdan kaldırın,millet size laf çakayım derken koskoca GS'nin alameti farikası elden gidiyor ben bile bir fenerli olarak lion'a laf ettirmem.Nick mi kalmaı yaw!Bi de burası politika forumu değil terlik ve deve muhabbeti yapmak istiyorsanız başka yerler var (bu arada o kurbanın neden kesildiğini bir araştırın istersen,yani günde üç öğün bilip bilmeden kul hakkı alınan ve çoğu da AKP li falan olmayan insanlar bir uçak giderken arkasından kurban kesmeye neden ahdetmiş olabilirler bir öğreniverin )
  • Herkes birbirine saldirmaktan, adam gibi yorum yapamamis! :) Ben izin verirseniz (!) konuya farkli bir açidan bakmak istiyorum: Neden ATR uçaklari Turkiye'de kullanilmiyor gerçekten? Fikri olan var mi?
  • moscow lions sen ne kadar arsız bir insansın. nickini değiştir ya da sus.
  • ya moscow menseeli arkadas, sen kendine lion felan demesen. yorumlarini takip ediyorum, bir lionun karakteri ile örtüsecek bir asalet simdiye kadar tespit edemedim. iki tane sloganin var. her yazdigin yorum terlik veya deve ile bitiyor. bu iki nesneyi bu kadar konu ile nasil iliskilendirebildigini anlayabilmis degilim.!!!
  • kardesim sen git rusyadaki islerine bak,maasallah herseyi sen biliyorsun her konuda mutlaka bir yorumun var.
  • SENI BIRILERI MOSKOVAYA SURDU GALIBA BEN THY DE CALISMIYORUM ALLAHA COK SUKURKU AKP LIDE DEGILIM SADECE THY ILE NICIN BUKADAR ILGILENDIGINI ANLAMADIM.BEN SUNA INANIYORUMKI THY CALISANLARI AYRI BIR SANDIKTA OY KULLANSA CHP AKP YI OY OLARAK GECER BELKI DEMOKRASI OLSA SENDE THY GENEL MUDURU OLURDUN.TAKUNYALI DEDIGIN GENEL MUDUR UCAK MUHENDISI VE DONEMINE BAKARSAN COK BASARILI BIRAZ OBJEKTIF YORUM YAPALIM.TABIYKI KUYRUK ACISI OLANLAR YAPAMAZ DEGIL MI?
  • Vatanima dusman birisimiyim??cok komiksin ya beni guldurdun ya allah ta seni guldursun..Bakiyorum AKP li olmak sana guc vermis anlasilan.Bu konusma gucunu % 47 gibi AKPlilerden aliyorsun sanirim.Ne de olsa tayyip demiyor mu,begenmeyen gitsin bu ulkeden..Giden gidiyor,ama kimse peslerinin basi bos oldugunu zannetmesin.Gun gelecek,yerleri degistirecegiz.Bizler Turkiyeye,onlar ve yandaslari Irana..
  • Moskof Lions sen bizim ucaklarimizla ilgilenme bakayim. Sen git rus ucaklarinla ilgilen. Herkes kendi ülkesinin ucaklariyla ilgilensin. Kendini birsey biliyorum diye o kadar ciddiye alma. Vatanina bu kadar yabanci ve düsman olan birisin. Uzaktan ahkam kesme. Senin bildigin yanildigina yetmiyor!!!
  • Tanriya sukurler olsun 10 senedir Rusyadayim.Bu demek degildir ki ucaklardan,thy den arastirmadan uzak kalmali.Ilk 737-800 eski adı ile Rize'ydi.Bu ucaga ben 23.12.1998'de Istanbul-Antalya arasini ucmustum.Illa Turkiyede olmak,yasamak gerekmiyor,bir seyleri bilmek icin.Moskovada yasadigim icin sansli sayilirim.En azindan buralarda develer kesilip,mudurler terliklerle ulu orta gezmiyor.En azindan cevremde AKP dusuncesi ile omrunu yok eden insanlar mevcut degil.Sansli oldugum icin gurur duyuyorum.
  • VALLA BUTUN UCAKLARI KUYRUK ADINA KADAR BILDIGINE GORE YA SEN MOSKOVADA DEGILSIN YADA THY NIN BAZI BIRIMLERI MOSKOVAYA TASINMIS ANLIYAMADIK

THY, filosunda iki ATR 72 tipi turboprob uçağı bulunan şirkete, yolcu sayısını artırmak için ilk etapta B 737-400 uçak vermeyi kararlaştırdı. THY yetkilileri, görüşmelerin devam ettiğini, kısa süre sonra B 737-400 uçağının Air Bosna'ya verilmesi ile ilgili anlaşmanın imzalanacağını söyledi.

Mustafa GÜN
ZAMAN

THY'den Air Bosna'ya uçak takviyesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
Önce şu lionu adınızdan kaldırın,millet size laf çakayım derken koskoca GS'nin alameti farikası elden gidiyor ben bile bir fenerli olarak lion'a laf ettirmem.Nick mi kalmaı yaw!Bi de burası politika forumu değil terlik ve deve muhabbeti yapmak istiyorsanız başka yerler var (bu arada o kurbanın neden kesildiğini bir araştırın istersen,yani günde üç öğün bilip bilmeden kul hakkı alınan ve çoğu da AKP li falan olmayan insanlar bir uçak giderken arkasından kurban kesmeye neden ahdetmiş olabilirler bir öğreniverin )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herkes birbirine saldirmaktan, adam gibi yorum yapamamis! :) Ben izin verirseniz (!) konuya farkli bir açidan bakmak istiyorum: Neden ATR uçaklari Turkiye'de kullanilmiyor gerçekten? Fikri olan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
moscow lions sen ne kadar arsız bir insansın. nickini değiştir ya da sus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya moscow menseeli arkadas, sen kendine lion felan demesen. yorumlarini takip ediyorum, bir lionun karakteri ile örtüsecek bir asalet simdiye kadar tespit edemedim. iki tane sloganin var. her yazdigin yorum terlik veya deve ile bitiyor. bu iki nesneyi bu kadar konu ile nasil iliskilendirebildigini anlayabilmis degilim.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardesim sen git rusyadaki islerine bak,maasallah herseyi sen biliyorsun her konuda mutlaka bir yorumun var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SENI BIRILERI MOSKOVAYA SURDU GALIBA BEN THY DE CALISMIYORUM ALLAHA COK SUKURKU AKP LIDE DEGILIM SADECE THY ILE NICIN BUKADAR ILGILENDIGINI ANLAMADIM.BEN SUNA INANIYORUMKI THY CALISANLARI AYRI BIR SANDIKTA OY KULLANSA CHP AKP YI OY OLARAK GECER BELKI DEMOKRASI OLSA SENDE THY GENEL MUDURU OLURDUN.TAKUNYALI DEDIGIN GENEL MUDUR UCAK MUHENDISI VE DONEMINE BAKARSAN COK BASARILI BIRAZ OBJEKTIF YORUM YAPALIM.TABIYKI KUYRUK ACISI OLANLAR YAPAMAZ DEGIL MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vatanima dusman birisimiyim??cok komiksin ya beni guldurdun ya allah ta seni guldursun..Bakiyorum AKP li olmak sana guc vermis anlasilan.Bu konusma gucunu % 47 gibi AKPlilerden aliyorsun sanirim.Ne de olsa tayyip demiyor mu,begenmeyen gitsin bu ulkeden..Giden gidiyor,ama kimse peslerinin basi bos oldugunu zannetmesin.Gun gelecek,yerleri degistirecegiz.Bizler Turkiyeye,onlar ve yandaslari Irana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Moskof Lions sen bizim ucaklarimizla ilgilenme bakayim. Sen git rus ucaklarinla ilgilen. Herkes kendi ülkesinin ucaklariyla ilgilensin. Kendini birsey biliyorum diye o kadar ciddiye alma. Vatanina bu kadar yabanci ve düsman olan birisin. Uzaktan ahkam kesme. Senin bildigin yanildigina yetmiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tanriya sukurler olsun 10 senedir Rusyadayim.Bu demek degildir ki ucaklardan,thy den arastirmadan uzak kalmali.Ilk 737-800 eski adı ile Rize'ydi.Bu ucaga ben 23.12.1998'de Istanbul-Antalya arasini ucmustum.Illa Turkiyede olmak,yasamak gerekmiyor,bir seyleri bilmek icin.Moskovada yasadigim icin sansli sayilirim.En azindan buralarda develer kesilip,mudurler terliklerle ulu orta gezmiyor.En azindan cevremde AKP dusuncesi ile omrunu yok eden insanlar mevcut degil.Sansli oldugum icin gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
VALLA BUTUN UCAKLARI KUYRUK ADINA KADAR BILDIGINE GORE YA SEN MOSKOVADA DEGILSIN YADA THY NIN BAZI BIRIMLERI MOSKOVAYA TASINMIS ANLIYAMADIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000