16 Haziran 2011, Perşembe 12:28:06

THY'DEN AIR BOSNA'DA DEĞİŞİKLİK

Türk Hava Yolları Air Bosna'da görev değişimi yaptı. Okan Uluocak'ın yerine kim atandı?
  • Yoksa abuk subuk yorumlar yazamayacaktiniz. Tebrikler thy buyuksun, avrupa dadunya da senin. Hedef buyuk amaulkemizde dusundugunu sananlar sana 3 beden kucuk.
  • 20 Yıldan fazla THY'na hizmet etmiş Romanya, İsviçre son olarak Avusturya'da müdürlük yapmış adamı tanımıyorsun da uzman iken Bosna'ya Gn.Md.Yrd.olmuş adamı mı tanıyorsun? Kargaları bırak sana bademler bile güler artık. Ha bu adamın kim olduğunu bir de kanka'n Okan'a sor, adamsa sana kim olduğunu söyler. Sen de bir özür dilersin artık.
  • Adam gibi adam'ın, torpilsiz:)) (Sn.Uluocak) THY'deki yükselişini/kariyerini sırasıyla buraya yazın bakalım kaç basamak birden atlamış, bir de bu torpilli adamınkini yazın bakalım, aradaki farkı anlayabilecek kapasitede misiniz? Yurtdışında özgün çalışma yapmanın ne demek olduğunu bilmeyen cahiller ise bu işlerin merkeze bağlı olduğunu öğrensinler. Torpilin varsa özgün olursun yoksa adamlığın ile 100 numara olursun.
  • kardesim adam gibi adami aldiniz hic tanimadimiz birini getirdiniz yaaa bu torpille gelen müdürler halen eski senaryolar adam birak avusturyada kalsin yok olmaz adam torpilliya havayollarinin genel müdür yardimcisi yapacaksiniz yazik bu insanlara yazik insanlarin kaderi yle oynuyorlar
  • günlük işler zaten vazifeniz ekstra katma değeri olan hangi özgün çalışmayı yapmış da ?? 100 numara olmuş ? 1 ( bir ) adet örnek lütfen.
  • MEHMET FATIH GUCLU GENEL MUDURLUGE DIREKT BAGLI KOORDINATOR MALI (BH) OLARAK ORTAKLIK DISINDAN ISTIHDAM EDILMIS, BOSNA HERSEK HAVAYOLLARINDA GENEL MUDUR (MALI) YARDIMCISI OLARAK GOREVLENDIRILMIS OLUP ARM .'IN ARKADAŞIDIR.
  • Sayın Mortaş Çok Başarılı Bir Yönetici Geldiği Yer ile görev aldığı ülke ve şehir farklı da olsa yeni görev yerinde de başarılı olcaktır.başarılar dilerim. Thy Emekli S.Ü.
  • ARM 100 numara adamdır.
  • tartışılır, daha üst görev verilmesi ??
  • mevcut yönetimle ilgisi yokmuş...uzaydan mı geldi kendileri...hem yönetimle ilgisi olmak kötü bir şey mi ki ? Belki yönetimin haberi de yoktur atamadan.. :)
Türk Hava Yolları'nın ortak olduğu Air Bosna'da Genel Müdür Yardımcısı Okan Uluocak, görevinden alınarak merkeze çekildi.

Uluocak’tan boşalan koltuğa ise Avusturya’nın başkenti Viyana’da görev yapan Ali Rıza Mortaş getirildi.

THY Viyana Müdürü Ali Rıza Mortaş, 2008 yılından beri bu görevi yürütüyordu.

©Airporthaber.com
THY'DEN AIR BOSNA'DA DEĞİŞİKLİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yoksa abuk subuk yorumlar yazamayacaktiniz. Tebrikler thy buyuksun, avrupa dadunya da senin. Hedef buyuk amaulkemizde dusundugunu sananlar sana 3 beden kucuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
20 Yıldan fazla THY'na hizmet etmiş Romanya, İsviçre son olarak Avusturya'da müdürlük yapmış adamı tanımıyorsun da uzman iken Bosna'ya Gn.Md.Yrd.olmuş adamı mı tanıyorsun? Kargaları bırak sana bademler bile güler artık. Ha bu adamın kim olduğunu bir de kanka'n Okan'a sor, adamsa sana kim olduğunu söyler. Sen de bir özür dilersin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam gibi adam'ın, torpilsiz:)) (Sn.Uluocak) THY'deki yükselişini/kariyerini sırasıyla buraya yazın bakalım kaç basamak birden atlamış, bir de bu torpilli adamınkini yazın bakalım, aradaki farkı anlayabilecek kapasitede misiniz? Yurtdışında özgün çalışma yapmanın ne demek olduğunu bilmeyen cahiller ise bu işlerin merkeze bağlı olduğunu öğrensinler. Torpilin varsa özgün olursun yoksa adamlığın ile 100 numara olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardesim adam gibi adami aldiniz hic tanimadimiz birini getirdiniz yaaa bu torpille gelen müdürler halen eski senaryolar adam birak avusturyada kalsin yok olmaz adam torpilliya havayollarinin genel müdür yardimcisi yapacaksiniz yazik bu insanlara yazik insanlarin kaderi yle oynuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
günlük işler zaten vazifeniz ekstra katma değeri olan hangi özgün çalışmayı yapmış da ?? 100 numara olmuş ? 1 ( bir ) adet örnek lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MEHMET FATIH GUCLU GENEL MUDURLUGE DIREKT BAGLI KOORDINATOR MALI (BH) OLARAK ORTAKLIK DISINDAN ISTIHDAM EDILMIS, BOSNA HERSEK HAVAYOLLARINDA GENEL MUDUR (MALI) YARDIMCISI OLARAK GOREVLENDIRILMIS OLUP ARM .'IN ARKADAŞIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Mortaş Çok Başarılı Bir Yönetici Geldiği Yer ile görev aldığı ülke ve şehir farklı da olsa yeni görev yerinde de başarılı olcaktır.başarılar dilerim. Thy Emekli S.Ü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARM 100 numara adamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tartışılır, daha üst görev verilmesi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mevcut yönetimle ilgisi yokmuş...uzaydan mı geldi kendileri...hem yönetimle ilgisi olmak kötü bir şey mi ki ? Belki yönetimin haberi de yoktur atamadan.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000