16 Ocak 2017, Pazartesi 07:37:39

THY'den ACT Airlines'a başsağlığı mesajı

Türk Hava Yolları (THY) Kırgızistan'da düşen ACT Airlines'a ait kargo uçağıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı.
  • İngiliz tvleı THY uçağı olarak duyurdular şimdi sky news
  • bişkek meydan minimumu 350m 0109z hava durumunda 50m tecrübeli kaptanlarımız belki bir yorum getirebilirler
  • Allah ailelerine sabir versin Bu iste bur bit yeni var adamlar tam pilotu saatleri vardi vs arastirma ekipi gitti mi
  • O uçan Türk kaptanlardan da mı utanmadın, o başsağlığı yazısını yazarken. Hiç mi utanmıyorsun senin için ölen insanların sorumluluğunu üzerine almaktan utanıyorsun. Adamlar Türk uçak Kargo malzemeleri Türk uçuş İstanbul a sen neyin kafasındasın başka firmaya tek başına başsağlığı diliyorsun. Amcan ölmüş se senin de başın sağolmalıdır. Çok talihsiz ve basiretsiz bir açıklama.
  • İletişimcini değiştirmen lazım, uçuş hattının senin olduğunu cümle alem biliyor. Bu Ne kadar gaddar bir açıklama ben ölenlere filan üzülmedim aman aman şakın benim marka ismimi anmayın o hat benim firmayı ve uçağı Benim kiraladığından kimseye bahsetmeyin. Ben kendimden başkasını düşünmem. Ah thy ah sen devam et böyle ahlar almaya star airlance dan atılman an meselesi. Sırf şu açıklama yüzünden adamı koyarlar kapıya. Kim bu iletişim müdürü hemen başka bir yazı yayınlasın. Resmen marka algısı yerlerde.
  • Uçağin dusme sebebi öncelikle kara kutu denilen kokpitteki ses kayit cihazinin bulunmasi lazimdir enkaz içinden ardindan bu kayit cihazi incelenecek dinlenecektir..ayrica da kaza araştirma ekibi de mevcut uçağin enkazinda inceleme yaparak kazanin neden olsuğuna dair de bilgi edinecektir..butun bunlar 6 ay surebilir veya 1 sene..oncelikle kara bulunmasi zorinludur..
  • Butun yabanci basin THY nin forosuyla beraber Turkish Airlines Cargo ucagi dustu diyerektrn haber yapiyor, acil yabanci gazetelere reklam ile bilgilendirne yapilmalidir, THY nin dikkat etmesi gereken bir durum
  • Arkadaşlar uçağın düşme sebebi nezaman belli olur yani kaç gün yada haftada ortalama olarak :(

Türk Hava Yolları (THY) Kırgızistan'da düşen ACT Airlines'a ait kargo uçağıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı.

THY'den yapılan açıklama şöyle denildi;

Kırgızistan'da ACT Havayolları'na ait kargo uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

ACT AIRLINES UÇAĞIYLA İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

THY'den ACT Airlines'a başsağlığı mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tansel ~ 7 yıl önce
İngiliz tvleı THY uçağı olarak duyurdular şimdi sky news

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metar ~ 7 yıl önce
bişkek meydan minimumu 350m 0109z hava durumunda 50m tecrübeli kaptanlarımız belki bir yorum getirebilirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Allah ailelerine sabir versin Bu iste bur bit yeni var adamlar tam pilotu saatleri vardi vs arastirma ekipi gitti mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adi thy ~ 7 yıl önce
O uçan Türk kaptanlardan da mı utanmadın, o başsağlığı yazısını yazarken. Hiç mi utanmıyorsun senin için ölen insanların sorumluluğunu üzerine almaktan utanıyorsun. Adamlar Türk uçak Kargo malzemeleri Türk uçuş İstanbul a sen neyin kafasındasın başka firmaya tek başına başsağlığı diliyorsun. Amcan ölmüş se senin de başın sağolmalıdır. Çok talihsiz ve basiretsiz bir açıklama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 7 yıl önce
Bu yorumu THY'ye ve Türkiye'ye zarar vermek için yazmışsınız belli.
Allahsizlar! ~ 7 yıl önce
Haklisiniz ... Bu kadarida pesss , kendi ucus numarasini bile uzerine almayan bir thy, yaziklar olsun! Her ne kadar ustlerinden atmaya calissalarda kaza kirim raporunda TK6491 gorunecek.. yok biz wet lease yapmistik bizim sorumlulugumuz degil diyemezsiniz! Eee Atlasjet Isparta ucusu da o zaman Atlasjet'in degildi! Pesss pesss ... Allah korkunuz bile kalmamis!
Thy ~ 7 yıl önce
İletişimcini değiştirmen lazım, uçuş hattının senin olduğunu cümle alem biliyor. Bu Ne kadar gaddar bir açıklama ben ölenlere filan üzülmedim aman aman şakın benim marka ismimi anmayın o hat benim firmayı ve uçağı Benim kiraladığından kimseye bahsetmeyin. Ben kendimden başkasını düşünmem. Ah thy ah sen devam et böyle ahlar almaya star airlance dan atılman an meselesi. Sırf şu açıklama yüzünden adamı koyarlar kapıya. Kim bu iletişim müdürü hemen başka bir yazı yayınlasın. Resmen marka algısı yerlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 7 yıl önce
Bu yorumu THY'ye ve Türkiye'ye zarar vermek için yazmışsınız belli. Bir yaranız var size özel!!!
xamaeothy ~ 7 yıl önce
Uçağin dusme sebebi öncelikle kara kutu denilen kokpitteki ses kayit cihazinin bulunmasi lazimdir enkaz içinden ardindan bu kayit cihazi incelenecek dinlenecektir..ayrica da kaza araştirma ekibi de mevcut uçağin enkazinda inceleme yaparak kazanin neden olsuğuna dair de bilgi edinecektir..butun bunlar 6 ay surebilir veya 1 sene..oncelikle kara bulunmasi zorinludur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 7 yıl önce
Butun yabanci basin THY nin forosuyla beraber Turkish Airlines Cargo ucagi dustu diyerektrn haber yapiyor, acil yabanci gazetelere reklam ile bilgilendirne yapilmalidir, THY nin dikkat etmesi gereken bir durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
Uçak zaten thy cargoda kiralık olarak uçuyordu. haberin öyle yapılması da normal.
Uçak THY değiL ~ 7 yıl önce
!!!
İlgili ~ 7 yıl önce
Uçak THY nin kiraladığı ve envanterinde bulunan uçak değil, act nin filosundaki başka bir 747 kuyruk kodlarını karşılaştırdığınızda farkı anlayabilirsiniz.
Musti ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar uçağın düşme sebebi nezaman belli olur yani kaç gün yada haftada ortalama olarak :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin yoksunu ~ 7 yıl önce
2 hafta 3 gun 4 saat 27 dakika. Ya sabir!
Biraz saygı ~ 7 yıl önce
Ben sadece bilmediğimden ortalama olarak bir soru sordum ne bu saygısızlık yani önceki kazalar mesela nekadar sürede öğrenildi burda hakarete gerek yok bilmemekte ayıp değil ama malesef ki asıl cahilin kim olduğu ortada
Gizem ~ 7 yıl önce
THY fetöcüleri hala koruyor toplu üst düzey tutuklamalar olursa şaşırmayın devlet her şeyin farkında

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000