25 Şubat 2009, Çarşamba 12:39:29

THY'DEN AÇIKLAMA VAR

THY kaza ile ilgili Acil başlıklı basın bülteni geçti
  • yalan haberlerle sırıtarak millete acıklama yaptı ve özürdileyecegi yerde batmaya devam etti misafir rumuzlu arkadaş dogru söylüyor terliklerle yine sırıtarak hacca gitmek koskoca thy yi özelleştirip taşeronlarla çalışmak bunlar bi genel müdür düşüncesi olamaz istifa et thy de personelinde yolcularında bu sacmalıklarından kurtulsun
  • Deve kesmekle, terlikle hacca gitmekle taşeronlarla iş yapmakla bu işler olmaz. Burada kırk kere yazdılar ettiler. Keşke birazını dinleseydiniz. Şimdi ne yapacaksınız bakalım.
  • Geçmiş olsun Allah hepimize yardım etsin.Bütün yönetim istifa etmeli.Bütün yönetim yeni sistem ve şartlar değişmeli Büyük konuşmamalı.İşte ne reklam kaldı.Ne kocaman yalanlar.Kimse bu kadar kendine güvenmemeli. Bakalım Sayın Genel MD. sırıtarak beyanat verebilecek mi.Bu kadar şımarıklığın ve vurdum duymazlığın bir sonu olacaktı. Büyük Allah hepimizi korusun havacılığın kuralları kan ile yazılmıştır. Üzüntümüz sonsuzdur.İnşallah en az zararla kurtulalım.Herkeze iyi uçuşlar.

Türk Hava yolları’na ait 1951 sefer sayılı İstanbul- Amsterdam uçağı iniş esnasında 5 numaralı pist yakınlarında kaza geçirmiştir.

Saat 11:30 de 737-800 tipi JGE kuyruk adlı Tekirdağ isimli uçağımız kaza anında iniş yapmaktaydı.

Şu anda araştırma ve kurtarma çalışmaları halen devam etmektedir. Elimizde kurtulanlar veya yaralı olanlar hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Türk Hava Yolları yetkilileri olay yerine gidecektir. Kurtarma ekipleri ve yerel yetkililere yardımcı olmak amacıyla Türk Hava Yolları gerekli tüm tedbirleri almıştır.

Uçakta 135 yolcu ve 7 mürettebat bulunmaktadır. Konuyla ilgili ayrıntıları öğrenmek ve yolcu isim listesini kesinleştirmek için çalışmalar sürmektedir.

Yolcuların aile yakınları Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası VIP restorana ulaşabilirler.

Türk Hava Yolları daha detaylı bilgiler ulaşır ulaşmaz kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecektir. Ayrıca en son bilgileri web sitemiz
www.thy.com ‘dan da öğrenebilirsiniz.

Yaşanan olay nedeniyle Türk Hava Yolları camiasının üzüntüsü büyüktür.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

THY'DEN AÇIKLAMA VAR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yalan haberlerle sırıtarak millete acıklama yaptı ve özürdileyecegi yerde batmaya devam etti misafir rumuzlu arkadaş dogru söylüyor terliklerle yine sırıtarak hacca gitmek koskoca thy yi özelleştirip taşeronlarla çalışmak bunlar bi genel müdür düşüncesi olamaz istifa et thy de personelinde yolcularında bu sacmalıklarından kurtulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Deve kesmekle, terlikle hacca gitmekle taşeronlarla iş yapmakla bu işler olmaz. Burada kırk kere yazdılar ettiler. Keşke birazını dinleseydiniz. Şimdi ne yapacaksınız bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçmiş olsun Allah hepimize yardım etsin.Bütün yönetim istifa etmeli.Bütün yönetim yeni sistem ve şartlar değişmeli Büyük konuşmamalı.İşte ne reklam kaldı.Ne kocaman yalanlar.Kimse bu kadar kendine güvenmemeli. Bakalım Sayın Genel MD. sırıtarak beyanat verebilecek mi.Bu kadar şımarıklığın ve vurdum duymazlığın bir sonu olacaktı. Büyük Allah hepimizi korusun havacılığın kuralları kan ile yazılmıştır. Üzüntümüz sonsuzdur.İnşallah en az zararla kurtulalım.Herkeze iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000