05 Kasım 2016, Cumartesi 13:21:19

THY'den 7 milyon dolar daha

THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, kurum olarak sponsorluklarının 2018 yılına kadar devam edeceğini ve toplamda 7 milyon dolarlık bir destekleri olduğunu söyledi.
  • KUZUM ŞİMDİ BU AÇIKLAMANIN SIRASI MI?
  • 330larda antalyada yatıyor. Siz golf oynayın. Sonra size golf oynatırlar, merak etmeyin, az kaldı sonunuza!
  • Sponsorluğa reklam gelince para saçıyorsunuz maşallah bünyenizde çalıştırdışını taşeron memurlar taşeron işçiler evlerini nasıl geçindiriyor hiç düşünüyormusunuz merak ediyorum. Şirket illaki reklam yapacak illaki sponsorluk faaliyetleri içinde bulunacak ama kardeşim el insaf be kadrolu personelle aynı işi yapıp yarısından daha az ücret almak nedir. Personeline önem vermezsen yaptığın reklamın karşılığını alamazsın çalışanı memnun olmayan şirketin müşterisi memnun olmaz. Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz ŞEYTANDIR. MESCİDLERDEN ÇIKMAYAN YÖNETİCİLERE DUYRULUR.
  • 'Hal böyle olunca böylesine bir destek ve sponsorluk varken birçok ünlü tıpış tıpış bu turnuvaya gelecektir' Thy,tıpış tıpış batmasın da dikkat et! Adam sırtını dayamış iktidara onun borazanlığını yaparak para kazanıyor iyi de destek olanlar babalarının hayrına olmuyorlar! Ayrıca tıpış tıpış gelecektir ! dediğin birçok ünlü güvenliği gerekçe göstererek gelmediler onu neden yazmıyorsun? Gelenlere de normalin üstünde para verilmiştir ki gelmişlerdir! 7 milyon dolar az para mı ey torpilli bayan? 2018'den sonra sponsorluklar bitecek mi onu mu anlayalım? Peki mesela daha önce uzun süreli sponsorluk anlaşması yaptığınız euroleague ne olacak? Duyduğumuza göre thy,10 yıllığına 80 milyon euro civarı bir paraya sponsor olmuş ne olacak şirket bunu iptal mi edecek? Böyle abuk sabuk paraları harcayanlardan mesela hamdi'den neden hesap sorulmuyor? İşinize gelmiyor çünkü hepiniz aynı kafadasınız,tek derdiniz gösteriş,hava,gaz,göz boyama ve tabii ki yandaşlarla beraber makam sahibi olup,cep doldurmak!
  • Pazarlama stratejisi.. dunya markasi olmak istiyorsan yapmak zorundasin..
  • Sezon da Almanya uçuşlarını 600 700 euro yap gurbetçi yi sömürmeyin ama her önüne gelen herşeye sponsor ol... thy artık iyice saçmalamaya başladı...
  • ALLAH BELANIZI VERSİN...
  • Gecenlerde iki ayri saldiri oldu, Almanya'da da haliyle manset, az at be adam! Dünya Türkiye'yi AHaber'den takip etmiyor maalesef.
  • THY Hukuk çıkardığı işçiler için ağır ekonomik krizdeyiz,tasarruf için son çare eleman çıkarıyoruz diyiyor,Bir yandanda sponsorluk anlaşması yapıyorsunuz.Hic inansırıcı değilsiniz.Sizi Allaha havale edıyorum.
  • Bu 7M USD, yeni ödenen bir para değil. Yapılan son anlaşma 2018 sonunda bitiyor ve anlaşma başladığında ödenmişti. Golf'ün şirkete ciddi katkısı var. Yüksek gelir gruplarına, kurumsal firma yetkililerine ulaşıp anlaşma imzalanması noktasında ciddi katkıları var. Şirket zararda diye reklam yapmasın mı yani? Yapılacaksa böyle ROI'si yüksek etkinliklerde tabiki THY yer almalı. Eleştirirken konuları saptırarak bir yere varamayız. İnşallah kimse işinden olmasın ama o ve bu aynı şey değil!

THY'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Turkish Airlines Open'a THY'nin desteği devam edecek.

THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, kurum olarak sponsorluklarının 2018 yılına kadar devam edeceğini ve toplamda 7 milyon dolarlık bir destekleri olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili bilgiler aktaran Sabah Gazetesi yazarı Ömer Durna detaylara yer verdi:

Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Turkish Airlines Open 2016, dünyaca ünlü sporcuların katılımıyla başladı ve yarın sona erecek.

Turnuva öncesi Regnum Carya Golf Resort Otel'de düzenlenen basın toplantısına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ile dünyaca ünlü golfçüler Lee Westwood ve Danny Willett katıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bütün dedikodulara rağmen gelen golfçülere teşekkür etti. Bakan, ABD Başkanı Obama'ya da göndermeler yaparak birlikte golf oynama teklifini yineledi.

Birileri sivrisineğin sesinden rahatsız olup köşeyi sıvışıp turnuvaya katılmaktan vazgeçerken İngiliz oyuncu Lee Westwood, Türkiye'ye beşinci defa geldiğini ve her şeyin mükemmel olduğunu belirtti. Ünlü golfçü Westwood, "Hiçbir korku yaşamıyorum.
Hiçbir sıkıntı yok. Yaşadığımız dünyada hemen hemen her yerde, her an her şey olabilir. Türkiye de bundan farklı bir ülke değil.
Güvenlik korkum yok" dedi.

Westwood, "Türkiye'ye gelme ile ilgili güvenlik konusunda endişe yaşamadım.

Kendimi herhangi bir şekilde rahatsız hissetmiyorum" diye de ekledi. Westwood, bazı oyuncuların turnuvadan çekilmesine üzüldüğünü vurgulayıp, "En fazla Rory Mc llroy'un çekilmesi beni üzdü. Burada olmaması kayıp. Güvenlikle ilgili o benimle aynı düşünceleri paylaşmıyor olabilir" ifadelerini kullandı. İngiliz oyuncu Danny Willet ise Antalya'nın çok güzel bir kent olduğuna dikkat çekti. TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bazı golfçülerin turnuvaya katılmaktan vazgeçmesine ilişkin, "Bazı golfçüler sivrisinek korkusundan dolayı galiba gelmedi.

Bu mevsimde sivrisinek de pek görülmüyor.

Her şeye rağmen ünlü golfçüleri burada ağırlıyoruz" ifadeleri ile kaçanları eleştirdi.

Tabi bu konuda herkes yerden göğe kadar haklı. Ortada öyle ahım şahım bir güvenlik sorunumuz yok. Hele hele Antalya'nın hiç yok.

Şunu unutulmamalıdır ki Antalya dünyanın en güvenli şehirlerinden birisidir.

Biraz cesur yürekli olmak gerekiyor.

Tıpkı İngiliz Lee Westwood, Danny Willet, Andy Sullivan ile Alfred Dunhill ve Tyrrell Hatton gibi. Yoksa Tiger Woods ile Rory Mc Ilroy gibi korkup kaçmak kimseye bir şey kazandırmıyor. Çünkü bu turnuvaya katılanlar alacakları puanlarla korkup kaçanların önüne geçerken Türk halkının da gönlünde taht kuracaklar.

Biz böylelerini çok gördük ve ama eninde sonunda yine geleceklerini de iddia edebilirim. Çünkü THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, kurum olarak sponsorluklarının 2018 yılına kadar devam edeceğini ve toplamda 7 milyon dolarlık bir destekleri olduğunu söyledi.

Hal böyle olunca böylesine bir destek ve sponsorluk varken birçok ünlü tıpış tıpış bu turnuvaya gelecektir.

Sağlıcakla kalın.

THY'den 7 milyon dolar daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

SIRASI MI? ~ 7 yıl önce
KUZUM ŞİMDİ BU AÇIKLAMANIN SIRASI MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7milyon dolar ~ 7 yıl önce
330larda antalyada yatıyor. Siz golf oynayın. Sonra size golf oynatırlar, merak etmeyin, az kaldı sonunuza!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Düzen Değişmez Ama Neyse ~ 7 yıl önce
Sponsorluğa reklam gelince para saçıyorsunuz maşallah bünyenizde çalıştırdışını taşeron memurlar taşeron işçiler evlerini nasıl geçindiriyor hiç düşünüyormusunuz merak ediyorum. Şirket illaki reklam yapacak illaki sponsorluk faaliyetleri içinde bulunacak ama kardeşim el insaf be kadrolu personelle aynı işi yapıp yarısından daha az ücret almak nedir. Personeline önem vermezsen yaptığın reklamın karşılığını alamazsın çalışanı memnun olmayan şirketin müşterisi memnun olmaz. Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz ŞEYTANDIR. MESCİDLERDEN ÇIKMAYAN YÖNETİCİLERE DUYRULUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATMAN ~ 7 yıl önce
Sponsurluğuna Cash 35 milyon dolar verildi.
tıpış tıpış ! ~ 7 yıl önce
'Hal böyle olunca böylesine bir destek ve sponsorluk varken birçok ünlü tıpış tıpış bu turnuvaya gelecektir' Thy,tıpış tıpış batmasın da dikkat et! Adam sırtını dayamış iktidara onun borazanlığını yaparak para kazanıyor iyi de destek olanlar babalarının hayrına olmuyorlar! Ayrıca tıpış tıpış gelecektir ! dediğin birçok ünlü güvenliği gerekçe göstererek gelmediler onu neden yazmıyorsun? Gelenlere de normalin üstünde para verilmiştir ki gelmişlerdir! 7 milyon dolar az para mı ey torpilli bayan? 2018'den sonra sponsorluklar bitecek mi onu mu anlayalım? Peki mesela daha önce uzun süreli sponsorluk anlaşması yaptığınız euroleague ne olacak? Duyduğumuza göre thy,10 yıllığına 80 milyon euro civarı bir paraya sponsor olmuş ne olacak şirket bunu iptal mi edecek? Böyle abuk sabuk paraları harcayanlardan mesela hamdi'den neden hesap sorulmuyor? İşinize gelmiyor çünkü hepiniz aynı kafadasınız,tek derdiniz gösteriş,hava,gaz,göz boyama ve tabii ki yandaşlarla beraber makam sahibi olup,cep doldurmak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Pazarlama stratejisi.. dunya markasi olmak istiyorsan yapmak zorundasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 7 yıl önce
Dünya devi olurken personel harcamakta bu strateji içindeyse yazıklar olsun.
Son çare ~ 7 yıl önce
THY hukuk derki son çare olarak personel çıkarımına gidiyoruz.Bu damı bir strateji?
Haha ~ 7 yıl önce
İyi pasrlıyorsunuz!!! Ama kimi????
Betül ay ~ 7 yıl önce
Sezon da Almanya uçuşlarını 600 700 euro yap gurbetçi yi sömürmeyin ama her önüne gelen herşeye sponsor ol... thy artık iyice saçmalamaya başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Son dakikaya alırsan tabi 600 700 euro alırlar..Kaldıkı ben hicbir zaman thy nin almanya icin o kadar fiyat altdigini görmedim
İpek ylnz ~ 7 yıl önce
ALLAH BELANIZI VERSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Bilmukabele
Antalya ~ 7 yıl önce
Gecenlerde iki ayri saldiri oldu, Almanya'da da haliyle manset, az at be adam! Dünya Türkiye'yi AHaber'den takip etmiyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
THY Hukuk çıkardığı işçiler için ağır ekonomik krizdeyiz,tasarruf için son çare eleman çıkarıyoruz diyiyor,Bir yandanda sponsorluk anlaşması yapıyorsunuz.Hic inansırıcı değilsiniz.Sizi Allaha havale edıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Bu 7M USD, yeni ödenen bir para değil. Yapılan son anlaşma 2018 sonunda bitiyor ve anlaşma başladığında ödenmişti. Golf'ün şirkete ciddi katkısı var. Yüksek gelir gruplarına, kurumsal firma yetkililerine ulaşıp anlaşma imzalanması noktasında ciddi katkıları var. Şirket zararda diye reklam yapmasın mı yani? Yapılacaksa böyle ROI'si yüksek etkinliklerde tabiki THY yer almalı. Eleştirirken konuları saptırarak bir yere varamayız. İnşallah kimse işinden olmasın ama o ve bu aynı şey değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000