20 Ocak 2016, Çarşamba 13:55:29

THY'den 500 milyon dolarlık sürpriz!

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, yaptığı reklam anlaşması kapsamında büyük bir sürprize imza attı.
  • Nazgul hava yollari
  • Paraları bu işlere harcayın sakın ha işçiye birşey vermeyin8
  • thy paralari reklama,sponsorluklara vs saciyor ama ufak bir yagisda da ucak icinde yolculari saatlerce bekletip de dunyaya rezil olabiliyor!
  • James bond veya hızlı ve öfkeli filmlerine de sponsor olunabilir.
  • Yeniliklere ihtiyaç var. Güzel olmuş. Filmi heyecanla bekliyoruz. Ayrıca yeni bir dünya yıldızı lazım THY ye. Bunun açıklanmasını bekliyoruz.
  • haber tamamen manipülasyonlarla dolu bizim saf insanlarımız bunu paylaşmaya başlamıştır bile. böyle bir haberde temsili fotoğraf olur mu?
  • Uçağın resmi görmediniz ki yakışmadı diyorsunuz
  • O parayı THY vermiyor. O filmin bütçesi.
  • arkadaşlar,bu fotoğraf temsili hemen yakışmamış/beğenmedim gibi eleştirilerde bulunmayın önce bir haberi dikkatlice okuyun lütfen..
  • Çok güzel olmuş devam devam^-^

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, yaptığı reklam anlaşması kapsamında büyük bir sürprize imza attı.

Dünyanın merakla beklediği ‘Batman Superman’e karşı’ filminde gizli reklamda yer alan Türk Hava Yolları’nın söz konusu yapımdaki rolünün bu kadarla sınırlı olmadığı öğrenildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre Türk Hava Yolları, bir uçağını Batman ve Superman logolarıyla boyadı. TC-JJN kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçağının bir tarafını Batman, bir tarafını da Superman logolarıyla boyayan THY’nin uçağı şimdilik sır gibi sakladığı öğrenildi.

UÇAĞI DAHA SONRA TANITACAK

Türk Hava Yolları’nın boyaması yapılan uçağı anlaşma şartları kapsamında daha sonra bir lansman gerçekleştirerek tanıtmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

500 milyon dolara yakın bütçeli filmde gizli reklamda yer alan olan Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ‘Filmdeki en önemli düğümlerden birisi de THY uçağında çözülüyor’ ifadelerini kullanmıştı.

©AirportHaber Özel

*Fotoğraf Temsilidir


THY'den 500 milyon dolarlık sürpriz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Nazgul hava yollari ~ 8 yıl önce
Nazgul hava yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS personeli ~ 8 yıl önce
Paraları bu işlere harcayın sakın ha işçiye birşey vermeyin8

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fisss airlinesss ~ 8 yıl önce
thy paralari reklama,sponsorluklara vs saciyor ama ufak bir yagisda da ucak icinde yolculari saatlerce bekletip de dunyaya rezil olabiliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş boş konus ~ 8 yıl önce
Sen kesin thy ye isbasvurusu yaptin ama alinmadin dime. Thy uçakları parasizliktan değil hava şartlarından kalkamiyor
bos konusana ! ~ 8 yıl önce
Dunyada buyuk havayolu firmalarindan oldugunu iddia eden hangi sirket ucak icinde 7 saat yolcularini kotu hava sartlari yuzunden bekletmis? Var mi bir ornegi? Madem hava kotu ona gore onlem niye alamiyor? Abd,Kanada vs buraya yagan karin kac kati yagiyor orda oluyor mu boyle saatlerce ucak icinde yolcu bekletme? Yalakalik yapacagim diye bos bos yagcilik yapma!
ABD'de olmaz mı? ~ 8 yıl önce
11 Ocak 2016'da Chicago'da uçağın içinde 3 saat bekledik. Biz şanslıydık da 3 saat bekledik. Bizden uzun bekleyenler de oldu ve uçağın içindeki herkes aktarmasını kaçırdı. ABD'de de oluyor yani iptaller, uçak içi beklemeler güzel kardeşim. THY'ye kin kusmayın bu kadar!
007 ~ 8 yıl önce
James bond veya hızlı ve öfkeli filmlerine de sponsor olunabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seri sonu ~ 8 yıl önce
kardeş o seriler bitti artık yenisi çekilmeyecek. bond öldü, paul walker gerçekten öldü.
Harika! ~ 8 yıl önce
Yeniliklere ihtiyaç var. Güzel olmuş. Filmi heyecanla bekliyoruz. Ayrıca yeni bir dünya yıldızı lazım THY ye. Bunun açıklanmasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afferin size ~ 8 yıl önce
haber tamamen manipülasyonlarla dolu bizim saf insanlarımız bunu paylaşmaya başlamıştır bile. böyle bir haberde temsili fotoğraf olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 8 yıl önce
Uçağın resmi görmediniz ki yakışmadı diyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 8 yıl önce
O parayı THY vermiyor. O filmin bütçesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜTÇE ~ 8 yıl önce
Emin ol en az 20 de birini karşılamıştır TK... Yazık günah...
thy ~ 8 yıl önce
arkadaşlar,bu fotoğraf temsili hemen yakışmamış/beğenmedim gibi eleştirilerde bulunmayın önce bir haberi dikkatlice okuyun lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arrow ~ 8 yıl önce
Çok güzel olmuş devam devam^-^

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000