26 Kasım 2012, Pazartesi 10:32:28

THY'DEN 4 YENİ ROTA DAHA

THY, 4 yeni noktaya daha sefer başlatacağını duyurdu.
  • afrika için sene sonunda 4 yeni istasyon daha açılacak ve eminim bir tanesi var ki bir çoğunuzun ismini bile duymadığı,haritada göster deseler 5-10 dk. arayacağınız yer; Ouagadougou! thy uçsun tamam iyi hoş avrupada ödüller,birincilikler alsın ama bu kadar işi yürüten personelin de canı çıksın! afrika ülkelerinin yolcu profili ne kadar zordur hiç düşünürler mi acaba? varsa yoksa itibar,para! personel açmış,tokmuş,mesaiye kalmış,parası yatmış ya da yatmamış... kimsenin umurunda değil. olan yine personele olacak.
  • AVRUPADA DAHA ÇOK NOKTAYA UÇULMALI.HALEN TÜRK NÜFUSUNUN FAZLA OLUPDA THY NİN UÇMADIĞI BİR ÇOK ŞEHİR VAR AVRUPADA
  • Eger Salzburg´dan istanbul yerine Ankara´ya uculursa cok daha fazla yolcu olur bence, ben kendim Salzburg´da yasiyorum ve burda oturan Türkler´in %90 i Ankara cevresinden ( Aksaray, Yozgat, Kayseri, Kirsehir, Nevsehir, Konya, Corum, Afyon,...) ve millet Ankara´ya direk ucmak istiyor ve bu yüzden icin Münih´e gidiyor!!!!

Türk Hava Yolları (THY), Kamuyu Aydınlatma Platfomu'na (KAP) yaptığı açıklamada, uçuş ağına 4 yeni hat daha ekleyeceğini duyurdu.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle; “THY Yönetim Kurulu, Avusturya'da Salzburg'a, Mısır'da Luksor ve Aswan'a ve Sri Lanka'nın başkenti Colombo'ya sefer başlatılmasına karar vermiştir. Sefer tarihleri uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak daha sonra açıklanacak."

THY'DEN 4 YENİ ROTA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
afrika için sene sonunda 4 yeni istasyon daha açılacak ve eminim bir tanesi var ki bir çoğunuzun ismini bile duymadığı,haritada göster deseler 5-10 dk. arayacağınız yer; Ouagadougou! thy uçsun tamam iyi hoş avrupada ödüller,birincilikler alsın ama bu kadar işi yürüten personelin de canı çıksın! afrika ülkelerinin yolcu profili ne kadar zordur hiç düşünürler mi acaba? varsa yoksa itibar,para! personel açmış,tokmuş,mesaiye kalmış,parası yatmış ya da yatmamış... kimsenin umurunda değil. olan yine personele olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
varlık içinde yokluk tabiri afrikada görevli personel için geçerlidir. aç kalıyorlar gerçekten ordakiler.
HAYIRLI OLSUN ~ 11 yıl önce
AVRUPADA DAHA ÇOK NOKTAYA UÇULMALI.HALEN TÜRK NÜFUSUNUN FAZLA OLUPDA THY NİN UÇMADIĞI BİR ÇOK ŞEHİR VAR AVRUPADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salzburg ~ 11 yıl önce
Eger Salzburg´dan istanbul yerine Ankara´ya uculursa cok daha fazla yolcu olur bence, ben kendim Salzburg´da yasiyorum ve burda oturan Türkler´in %90 i Ankara cevresinden ( Aksaray, Yozgat, Kayseri, Kirsehir, Nevsehir, Konya, Corum, Afyon,...) ve millet Ankara´ya direk ucmak istiyor ve bu yüzden icin Münih´e gidiyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ve isin kötü tarafi THY nin Münih - Ankara direk ucusu yok, yilllardir Lufthansa bu hattan besleniyor!!!!!!!!!!!
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Brüksel'den Eskişehir'e direk sefer olduğu gibi.. Haftada birkaç kez A319 ile icra edilecek seferler asla zarar etmez.
Viyana´dan yeni basladilar ~ 11 yıl önce
Ankara`ya Viyana´dan bile yeni basladilar ve maalesef haftalik üc sefer var. Yer bulunmuyor bu hatta. Zorunlu olarak pegasus´ile gidiyoruz maalesef...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000