24 Kasım 2018, Cumartesi 12:40:54

THY'den 24 Kasım'a özel duygusal kutlama

Türk Hava Yolları, 24 Kasım öğretmenler gününü çok özel bir video ile kutladı.
  • Aklıma başka bir şey daha geldi...Uçakta evlilik teklifi moda idi bir zamanlar..bu ilkellik bitti, şimdi sıra öğretmenler günü denen ne işe yaradığı bilinmeyen bir günün uçaklarda kutlanmasına...Şimdi birisi çıkar da oğlunun sünnetini uçakta yapmaya kalkarsa? Veya uçakta evlilik teklif etmeyi bir halt sanan lümpenler ilk gecelerini uçakta geçirmeye kalkarlarsa....Eh! Öğretmenler günü denen saçmalığı uçakta kutluyorsanız, bu gibi isteklere de hazır olmalısınız. Değil mi bana cevap yazan imla kusurlu güya yorumcular ( ! ) ?
  • Öğretmenlik kutsalsa doktorluk meslek kutsallığının 8. üssü filandır. Bizim öğretmenlerimiz işlerine çok bağlı olduklarından ve işlerini çok iyi yaptıklarından ülkenin eğitim durumu ve gelişmişlik seviyesi böyle işte.
  • İşte, hayatta çoook başarılı olmuş bir insan var karşınızda.Sevmiş,sevilmiş,sadece işinide değil üstelik.İNSANI SEVMİŞ,İNSANLAR TARAFINDAN SEVİLMİŞ. İNSAN BU HAYATTA BAŞKA NE İÇİN YAŞARKİ!!!
  • Onan kaptanımıza sağlıklı nice yıllar diliyoruz. Bazı yorumlarda "Onan kaptan neden ekonomide uçuyor "deniyor neden upgrade edilmemiş deniyor. Bunun cevabını Mehmet SOYLU ya, Bülent MANAV a, Levent YILMAZa, Mehmet KADAİFÇİLER e sorunuz. Yıllar sonra EMEKLİ KAPTANLAR THY de çalışan en alt kademedeki personelinde altında yer alıyor. Busines boş olsa dahi upgrade yapılamıyor. Bırakın upgrade i pass uçmanız hemen hemen imkansız.
  • thynin kurulusunda kimlerin parmagi var ? tabiki thyyi bugunlere taşıyanlara teşekkür etmek lazim ama hic biri babasinin hayrına şirkette çalışmıyor! Mustafa kemala her gun hakaret eden cigersizlerin bu sirket icinde calistigininin duymak üzücü!
  • Vay canına...yorumum pek çok öğretmen fetişistinin kuyruğuna basmış. Ne dediği anlaşılamayan, çocuklarına velilik yapamadığı için en çok öğretmenlerle zaman geçirtenlerden tutun da, alfabeyi nerede öğreneceğime kadar bir sürü saçma sapan negatif yorum almışım. Önemli değil en azında benim gibi düşünen buradaki 93 yorumcu ( ! ) dan çok daha fazla insan benim gibi düşünüyor. Hatta 8 tanesi yorumumu beğenmiş. Siz geçmişte yaşamaya devam edin.
  • Ne duayenler var ama kısmet işte!
  • boş işler bunlar saçmalık ve basit bir reklam ..komedi resmen
  • SELO KAPTAN BELKI DEFALARCA UCUS YAPTIM SIZINLE,,bu kadar babacan,bu kadar guzel yureklı bır kaptan tanıdıgım için cook sanslıyım,,ne guzell baba ogul ,masallah size...
  • Selahattin Kaptanım farkını hissettiren pozitif ve güzel bir insandır. Güzel bir video olmuş. THY doğru bir kişiyi seçmiş. Bütün eğitmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Türk Hava Yolları, 24 Kasım öğretmenler gününü çok özel bir video ile kutladı.

THY, uzun yıllar kaptanlığını yapmış ve sonrasında da öğretmen pilot olarak görev yapan Selahattin Onan'ın öğretmenler gününü uçak içinde sürpriz bir organizasyon ile kutladı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Onan Kaptan gözyaşlarını tutamazken, o anlara şahitlik eden yolcular da duygusal anlar yaşadı.

İşte o anlar:


 

THY'den 24 Kasım'a özel duygusal kutlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

B-52 ~ 5 yıl önce
Aklıma başka bir şey daha geldi...Uçakta evlilik teklifi moda idi bir zamanlar..bu ilkellik bitti, şimdi sıra öğretmenler günü denen ne işe yaradığı bilinmeyen bir günün uçaklarda kutlanmasına...Şimdi birisi çıkar da oğlunun sünnetini uçakta yapmaya kalkarsa? Veya uçakta evlilik teklif etmeyi bir halt sanan lümpenler ilk gecelerini uçakta geçirmeye kalkarlarsa....Eh! Öğretmenler günü denen saçmalığı uçakta kutluyorsanız, bu gibi isteklere de hazır olmalısınız. Değil mi bana cevap yazan imla kusurlu güya yorumcular ( ! ) ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 5 yıl önce
Öğretmenlik kutsalsa doktorluk meslek kutsallığının 8. üssü filandır. Bizim öğretmenlerimiz işlerine çok bağlı olduklarından ve işlerini çok iyi yaptıklarından ülkenin eğitim durumu ve gelişmişlik seviyesi böyle işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B 777 kaptan ~ 5 yıl önce
İşte, hayatta çoook başarılı olmuş bir insan var karşınızda.Sevmiş,sevilmiş,sadece işinide değil üstelik.İNSANI SEVMİŞ,İNSANLAR TARAFINDAN SEVİLMİŞ. İNSAN BU HAYATTA BAŞKA NE İÇİN YAŞARKİ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli Kaptan ~ 5 yıl önce
Onan kaptanımıza sağlıklı nice yıllar diliyoruz. Bazı yorumlarda "Onan kaptan neden ekonomide uçuyor "deniyor neden upgrade edilmemiş deniyor. Bunun cevabını Mehmet SOYLU ya, Bülent MANAV a, Levent YILMAZa, Mehmet KADAİFÇİLER e sorunuz. Yıllar sonra EMEKLİ KAPTANLAR THY de çalışan en alt kademedeki personelinde altında yer alıyor. Busines boş olsa dahi upgrade yapılamıyor. Bırakın upgrade i pass uçmanız hemen hemen imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 5 yıl önce
Dünyanın hiçbir yerinde emekli upgrade edilmez
KADAİFÇİLER ~ 5 yıl önce
Kaptanım ne kadar doğru tespitler yapmışsınız."TANTANACI KADAİFÇİLER" , toplantılarda , 150 kelime/dk debisiyle , nefes almadan konuşurdu. Laf çoktu amma icraat sıfırdı.Esas uğraşması gereken işler yerine , hep boş işlerle uğraşırdı.Üst yönetime ,personelin isteklerinin belki onda birini iletirdi , hayatımda gördüğüm en korkak Başpilot idi.Sonuç ortada.Ömrünü THY ve havacılığa adamış benim emekli kaptanım , işte böyle ekonomide uçar...
L YILMAZ ve M KADAİFÇİLER ~ 5 yıl önce
Bildikleri tek şey , Uçuş İşletmede , işlerini en iyi şekilde icra eden ve sevilen yöneticileri , müslüman oldukları için görevden almak ,kokpiti ikiye bölüp kamplaştırmak ve Gisad ı karargaha çevirmekti.Daha da başka bişey bilmezler.İlker Bey den OSMANLI TOKADINI yiyince anladılar ama geçmiş olsun.
Emekli ~ 5 yıl önce
Boş olsa bile mi? Bütün dünyayı da dolaşmışsın bu arada!!!!
thynin ~ 5 yıl önce
thynin kurulusunda kimlerin parmagi var ? tabiki thyyi bugunlere taşıyanlara teşekkür etmek lazim ama hic biri babasinin hayrına şirkette çalışmıyor! Mustafa kemala her gun hakaret eden cigersizlerin bu sirket icinde calistigininin duymak üzücü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 5 yıl önce
Vay canına...yorumum pek çok öğretmen fetişistinin kuyruğuna basmış. Ne dediği anlaşılamayan, çocuklarına velilik yapamadığı için en çok öğretmenlerle zaman geçirtenlerden tutun da, alfabeyi nerede öğreneceğime kadar bir sürü saçma sapan negatif yorum almışım. Önemli değil en azında benim gibi düşünen buradaki 93 yorumcu ( ! ) dan çok daha fazla insan benim gibi düşünüyor. Hatta 8 tanesi yorumumu beğenmiş. Siz geçmişte yaşamaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanda biraz ~ 5 yıl önce
Utanma olur be... Bu kadar aşağılandıktan sonra hala şu sitede dolaşabiliyorsun...
F-4 Scramble ~ 5 yıl önce
Bebe bir koordinat versene..
B-52 ~ 5 yıl önce
" İnsanda biraz " diye başlayarak saçmalamaya devam eden zavallı...hangi sitede ne kadar dolaşacağımı sana mı soracağım? Seni git öğretmenlerinin g..lerini öp.
ERKEK YAVRUSU ~ 5 yıl önce
O kadar artist ve iddialıysan adını sanını yazsana!
Boş teneke ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
KİMSİN ULAN SEN? ~ 5 yıl önce
Senden olsa olsa B52 nin burun dikmesine takoz olur.
Adam mısın sen? ~ 5 yıl önce
Aynaya bak bence!
YARA ~ 5 yıl önce
Travmanın “ KÖK” nedeni araştırılmalı :)
Piyango ~ 5 yıl önce
Ne duayenler var ama kısmet işte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vrt ~ 5 yıl önce
boş işler bunlar saçmalık ve basit bir reklam ..komedi resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edzo ~ 5 yıl önce
SELO KAPTAN BELKI DEFALARCA UCUS YAPTIM SIZINLE,,bu kadar babacan,bu kadar guzel yureklı bır kaptan tanıdıgım için cook sanslıyım,,ne guzell baba ogul ,masallah size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Selahattin Kaptanım farkını hissettiren pozitif ve güzel bir insandır. Güzel bir video olmuş. THY doğru bir kişiyi seçmiş. Bütün eğitmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000