01 Ocak 2018, Pazartesi 09:03:46

THY'den 2017'nin son 2018'in ilk yolcusuna jest

Türk Hava Yolları (THY), 2017'nin son yolcusu ile 2018'in ilk yolcusuna yeni yıl hediyesi olarak gidiş-dönüş yurtdışı bileti armağan etti. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi Atatürk Havalimanında çalışan personellerin yanına giderek yeni yıllarını kutladı.
  • Arkadaşlar bilet talihlisi benim daha biletimi Kullanmadım Tamamen şans eseri artı bilalbeyide Tanımam Ogüntanıştık kendisi ile bazılarınız reklam Bazılarınız hayin bazılarınız ileri geri Yakışıksız kelimeler sarfetmiş Benyerinizde olsam güzel ülkemin Havayollarını gider bir ziyaret ederim Özellikle lobisini İlgiyi alakayı ozaman anlarsınız İnşallah sizede nasip olur
  • yalan hemde sonuna kadar. RTE reklamları
  • Bu kadar ülkeni seviyorsan bu kadar rte hayranlığı varsa niye bu güzel ülkende değilde tası tarağı toplayıp bütün akrabaların Türkiye ye en uzak noktalardan biri olan Japonya da yaşarsın. Hele gel de bu kadar sevip sayıyorsan bu güzel ülkenin güzel şartlarından mahrum kalma ne yapıcan 3. Dünya ülkesi hak hukuk olmayan elin Japonya'sında
  • Tgs thy alt kademe görev yapması acıklı çalışanlar hepsı esas duruşta
  • Ilk öncelikle THY yi kutlarim. Benim icin gurur verici bir şirket. Hem hobbym, hem zevkim, hem hayalim ve Vatanimin bayrak taşiyici hava yolu. Benim icin cok büyük bir gurur. Ama şöyle düşünsek nasıl ? Ilk öncelikle THY yi kötü bir düşünceyle kesinlikle eleştirmek gibi bir dururum yok. Sonuçta yazdigim gibi hem hobbym hem zevkim hem hayalim ve Vatanimin bayrak taşiyici hava yolu. Bütün Dünyanin tanidigi ve iyi bildiği bir Hava yolu. Reklam reklam reklam. illaki olacak Allahin izniyle dahada büyüyecez. Yalniz burdan THY nin bütün görevli yetkililerine ve bütün başkanlara sesleniyorum. Inşallah Airport haberi okuyanlar vardir. Ya insaf biraz vicdanla olsada herşey birde vatandasi düsünseniz. Ben almanyada yasiyorum. Benim ailemle yazin bir izine gitmem (4 kişi) yaklasik 2000 €uro. En azindan yaz sezonunda a320 veya a321 koyacaginiza günde iki üc ucak kaldircaniza birini a330 koyupta Vatandasa en azindan bilet fiyatlarinda biraz indirim yapsaniz nasil olur. Kalkip yari yariya kesinlikle demiyorum. En azindan yaz sezonundan yararlanipta 250 euro olan bileti 450 euroya satmasaniz. Sonucta THY kendiliginden Dünyanin en iyi Hava yollarindan biri olmadi. Başta Başkanlar ve bütün yöneticiler ve calişanlar haric biz yolcularinda büyük bir payi var. Umarim anlatmak istedigimi iyi bir şekilde yazmişimdir. Niyetim kesinlikle art niyet değildir.Herkeze selam.
  • Danışıklı dövüş.Birbirine benzeyen iki yolcu genç adam aynı kafa ve zihniyet ne tesadüf.Bu biletleri hak etmeleri için yapmaları gereken yandaş açıklama.Ve hakedilmeyen en pahalı mil Japonya ve Kore biletleri.Yulbaşı ikramiyesi 2 yandaşa çıkmış.Neyse kazasız belasız
  • nasılda çıldırıyorsunuz ama RTE dediği için bu kadar kindarlık fazla sizlere kafanıza takmayın.başörtüsü yada sakal görüntüde kötü değil bunu da eleştirmeniz humanist olmadığınızı gösterir pozitif ayrımcılık zihninizde yatıyor belliki.
  • Reklam, tanitim, sponsorluk, uculan destineyşin(!) vs, vs, hepsi cok iyi derken müdürün karsisinda el pence divan duran bir banko görevlisi tüm imaji yerle bir ediyor.
  • Ula sakal sakal.. iqum 50 demiyon da sakalina bak sunun demeyi biliyon. Sakal trasiyla olsa keske hersey. Beyin bedave.
  • O eller ne öyle? İbadet mi ediyorsun? Vatandaş bu kadar hizmet etmiyorsun ama TGS Personeli!!!!

Türk Hava Yolları (THY), her yılbaşında düzenlediği etkinlikle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde iki yolcusuna gidiş dönüş yurtdışı bileti hediye etti. Yeni yılın şanslı yolcuları olan Kim Irona ile Mustafa Kızılyer’e biletlerini Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi verdi.

Türk Hava Yollarının 2017 yılındaki son yolcusu olarak hediye bilet kazanan Kim Irona , ”Çok mutlu oldum. Hiç beklemiyordum. Bu hediye biletleri yine Pekin-İstanbul uçuşunda kullanacağım” dedi.
2018 yılının ilk yolcusu olarak Türk Hava Yollarından hediye bilet kazanan Mustafa Kızılyer ise, “Japonya’ya gideceğim. Japonya’da yaşıyorum. Oradaki tüm akrabalarımda Türk Hava Yollarını tercih etmekte. Türk Hava Yolları ile gurur duyuyoruz. Allah’ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Ödül bilet kazanan iki yolcuya biletlerini veren Ekşi, ”2017 Allah’a şükürler olsun çok iyi geçti. Türk Hava Yolları yüzde dokuzun üstünde bir büyüme gerçekleştirdi. Finansal olarak da rekor bir sonuçla kapatacağız. 2018’de daha büyük ümitlerle giriyoruz. Şu anki bütün rakamlar 2018’in 2017’den daha iyi geçeceğini gösteriyor. Bu bizim belki bu havalimanındaki son yılbaşı kutlamamız. Biliyorsunuz 2018’in Ekim ayında yeni havalimanına geçeceğiz. Yeni havalimanı büyük heyecan oluşturuyor tabi bizim için. Çünkü büyük imkanlar sağlayacak Türk Hava Yollarına. Bu havalimanı çok güzel hizmetlerde bulundu. İnşallah yeni havalimanımız çok büyük imkanlarla Türk Sivil Havacılığının önünü açacaktır" şeklinde konuştu.

2019’u büyük bir aşkla şevkle bekliyoruz
3. Havalimanında THY’nin atılıma geçeceğini söyleyen Ekşi, ”2019’u büyük bir aşkla şevkle bekliyoruz. İnşallah 2019 Türk Hava Yollarının atılım yılı haline gelecektir. 3. Havalimanında bizim için en büyük yenilik kapasite problemi olmayacak. Yolcumuzun istediği saatte seferlerimizi koyacağız. Daha çok dijitalleşen bir terminal ile karşı karşıya kalacağız. Yolcumuza dijital deneyimleri sunuyor halde olacağız. Longe’larımızı buradan daha iyi bir şekilde planlıyoruz. Orada en uygun yerler Türk Hava Yollarına tahsis edilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Şanslı yolcular, kazandıkları biletleri, 2018'de THY'nin uçtuğu herhangi bir hatta istedikleri zaman diliminde kullanabilecek.









THY'den 2017'nin son 2018'in ilk yolcusuna jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Kızılyer ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar bilet talihlisi benim daha biletimi Kullanmadım Tamamen şans eseri artı bilalbeyide Tanımam Ogüntanıştık kendisi ile bazılarınız reklam Bazılarınız hayin bazılarınız ileri geri Yakışıksız kelimeler sarfetmiş Benyerinizde olsam güzel ülkemin Havayollarını gider bir ziyaret ederim Özellikle lobisini İlgiyi alakayı ozaman anlarsınız İnşallah sizede nasip olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 6 yıl önce
yalan hemde sonuna kadar. RTE reklamları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hum ~ 6 yıl önce
Bu kadar ülkeni seviyorsan bu kadar rte hayranlığı varsa niye bu güzel ülkende değilde tası tarağı toplayıp bütün akrabaların Türkiye ye en uzak noktalardan biri olan Japonya da yaşarsın. Hele gel de bu kadar sevip sayıyorsan bu güzel ülkenin güzel şartlarından mahrum kalma ne yapıcan 3. Dünya ülkesi hak hukuk olmayan elin Japonya'sında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Tgs thy alt kademe görev yapması acıklı çalışanlar hepsı esas duruşta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yildirim ~ 6 yıl önce
Ilk öncelikle THY yi kutlarim. Benim icin gurur verici bir şirket. Hem hobbym, hem zevkim, hem hayalim ve Vatanimin bayrak taşiyici hava yolu. Benim icin cok büyük bir gurur. Ama şöyle düşünsek nasıl ? Ilk öncelikle THY yi kötü bir düşünceyle kesinlikle eleştirmek gibi bir dururum yok. Sonuçta yazdigim gibi hem hobbym hem zevkim hem hayalim ve Vatanimin bayrak taşiyici hava yolu. Bütün Dünyanin tanidigi ve iyi bildiği bir Hava yolu. Reklam reklam reklam. illaki olacak Allahin izniyle dahada büyüyecez. Yalniz burdan THY nin bütün görevli yetkililerine ve bütün başkanlara sesleniyorum. Inşallah Airport haberi okuyanlar vardir. Ya insaf biraz vicdanla olsada herşey birde vatandasi düsünseniz. Ben almanyada yasiyorum. Benim ailemle yazin bir izine gitmem (4 kişi) yaklasik 2000 €uro. En azindan yaz sezonunda a320 veya a321 koyacaginiza günde iki üc ucak kaldircaniza birini a330 koyupta Vatandasa en azindan bilet fiyatlarinda biraz indirim yapsaniz nasil olur. Kalkip yari yariya kesinlikle demiyorum. En azindan yaz sezonundan yararlanipta 250 euro olan bileti 450 euroya satmasaniz. Sonucta THY kendiliginden Dünyanin en iyi Hava yollarindan biri olmadi. Başta Başkanlar ve bütün yöneticiler ve calişanlar haric biz yolcularinda büyük bir payi var. Umarim anlatmak istedigimi iyi bir şekilde yazmişimdir. Niyetim kesinlikle art niyet değildir.Herkeze selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlaşmalı yolcu ~ 6 yıl önce
Danışıklı dövüş.Birbirine benzeyen iki yolcu genç adam aynı kafa ve zihniyet ne tesadüf.Bu biletleri hak etmeleri için yapmaları gereken yandaş açıklama.Ve hakedilmeyen en pahalı mil Japonya ve Kore biletleri.Yulbaşı ikramiyesi 2 yandaşa çıkmış.Neyse kazasız belasız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygı ~ 6 yıl önce
nasılda çıldırıyorsunuz ama RTE dediği için bu kadar kindarlık fazla sizlere kafanıza takmayın.başörtüsü yada sakal görüntüde kötü değil bunu da eleştirmeniz humanist olmadığınızı gösterir pozitif ayrımcılık zihninizde yatıyor belliki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OXI ~ 6 yıl önce
Reklam, tanitim, sponsorluk, uculan destineyşin(!) vs, vs, hepsi cok iyi derken müdürün karsisinda el pence divan duran bir banko görevlisi tüm imaji yerle bir ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakal sakal diyen ~ 6 yıl önce
Ula sakal sakal.. iqum 50 demiyon da sakalina bak sunun demeyi biliyon. Sakal trasiyla olsa keske hersey. Beyin bedave.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 6 yıl önce
O eller ne öyle? İbadet mi ediyorsun? Vatandaş bu kadar hizmet etmiyorsun ama TGS Personeli!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000