25 Şubat 2014, Salı 10:08:21

THY'DEN 2 ARTIŞ 1 YENİ HAT

Türk Hava Yolları, 2 uçuş noktasında frekans artışına gitme kararı aldı. Şirket, 1 yeni noktayı da uçuş ağına katacak. İşte detaylar..
  • Sydney e karli ucabilecek ucak yok Thy de simdilik
  • Manila, Taipei, Urumçi, Miami, Vancouver, San Francisco, Mexico, Havana, Bogota, Caracas, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Keflavik, Cardiff, Bratislava sıradakiler..
  • Sidney'e ne zaman uçacak acaba....
  • Philadelphia seferleri ne zaman başlıyacak.Pennsylvania ve South Jersey'de ciddi bir potansiyel var.
  • Döküntü kiralık uçakları değiştirin.Marifet her semte uçak indirmek değil.
  • bu yıl frekans derinliği yılı. emirates uçtuğu hemen her noktaya günde bir , birçok yere ise günde 2 kez uçuyor. Yani hatta bir derinlik yakalıyor. THY'nin de bu yıl ki stratejisi bu, Salzburg, Lüksemburg, Marsilya, kuala lumpur her güne, edinburgh,lizbon bazı günler 2 ye , gatwick günde 3'e , tokyo ve seul günde 2'ye, lagos da 737 900er lar yerine 330-200'lere geçilecek. Sağlıklı büyümek için çok güzel adımlar.
  • Ya bu THY neden Istanbul-K.maras seferlerini 9a cikarmaz talep var diyoruz adamlar Filoda yeterli ucak var diye net cevap vermiyor bizde %95 talepte var. Akil birdir bu da seferlerin artmasi gerektirdini acilen gösteriyor

Türk Hava Yolları (THY), 2 uçuş noktasında frekans artırma kararı alırken geçtğimiz yıl sefer başlatılacağını duyurulan 1 noktaya da uçuşların başlayacağı tarihi belirledi.

THY tarafından alınan kararla İstanbul-Tahran arasında haftada 21 frekans olarak düzenlenen uçak seferleri 30 Mart 2014 tarihinden itibaren haftada 28 frekans olarak düzenlenecek. İstanbul-Marsilya arasında haftada 4 frekans olarak düzenlenen seferler de yine aynı tarihten itibaren haftada 7 frekans olarak icra edilecek.

Türk Hava Yolları ayrıca, 2014 yılında planlanan  seferler arasında bulunan ve geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı noktalardan biri olan İstanbul(Sabiha Gökçen)-Stavropol seferlerinin de 21 Nisan 2014 tarihinden itibaren haftada 3 frekans olarak düzenlenecek.

THY'DEN 2 ARTIŞ 1 YENİ HAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sydney e karli ucabilecek ucak yok Thy de simdilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıradakiler.. ~ 10 yıl önce
Manila, Taipei, Urumçi, Miami, Vancouver, San Francisco, Mexico, Havana, Bogota, Caracas, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Keflavik, Cardiff, Bratislava sıradakiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 10 yıl önce
Sidney'e ne zaman uçacak acaba....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
CHP iktidara geldiğinde
Atlantic City ~ 10 yıl önce
Philadelphia seferleri ne zaman başlıyacak.Pennsylvania ve South Jersey'de ciddi bir potansiyel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Döküntü kiralık uçakları değiştirin.Marifet her semte uçak indirmek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frekans derinliği ~ 10 yıl önce
bu yıl frekans derinliği yılı. emirates uçtuğu hemen her noktaya günde bir , birçok yere ise günde 2 kez uçuyor. Yani hatta bir derinlik yakalıyor. THY'nin de bu yıl ki stratejisi bu, Salzburg, Lüksemburg, Marsilya, kuala lumpur her güne, edinburgh,lizbon bazı günler 2 ye , gatwick günde 3'e , tokyo ve seul günde 2'ye, lagos da 737 900er lar yerine 330-200'lere geçilecek. Sağlıklı büyümek için çok güzel adımlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Ya bu THY neden Istanbul-K.maras seferlerini 9a cikarmaz talep var diyoruz adamlar Filoda yeterli ucak var diye net cevap vermiyor bizde %95 talepte var. Akil birdir bu da seferlerin artmasi gerektirdini acilen gösteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
"veriyor" :-)
maraslı ~ 10 yıl önce
olumsuz puan veren akıllılara soruyorum thy satfasına girin bakın bakalım fiyatlara biz maraslılar enayıyımız pahalı uçak bileti almak zorundamıyız 100%116 artış olmuş bizle dalgamı geçiyorlar naısl bir memleketmiş bu ülke anlamadım gitti illaki bakanın olması lazım bu ülkede eskişehire günlük sabah aksam 2 sefer konup boş gidip geldiği günleri gördük ahh yavrucum ahhh
erhan 344 ~ 10 yıl önce
thy yönetimi acilen oturup kahramanmaraş seferlerini gözden geçirmeli bence. Yolcu potansiyelinde her ay ciddi bir artış var ve yer bulunmuyor.sabah akşam sefer düzenlemek zorundalar yoksa şehre gelip giden sanatçılar ve dizi oyuncuları sıkıntı çekecek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000