19 Temmuz 2013, Cuma 10:14:33

THY'DEN 15 BİN DOLARLIK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçak içi dergisi Skylife, 'köprüler ile İnsanlar' konulu uluslararası fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın birincisine ödül olarak 15 bin, ikincisine 6 bin, üçüncüsüne ise 3 bin dolar değerinde uçak bileti verilecek.
  • http://www.odatv.com/images/resimler/blpmbxhcaae0oiq.jpg
  • amatör fotoğrafçı olarak neden olmasın ayrıca işim gereği seyahat ediyorum, business class bileti bir kaç tane süper olur.. enfes olur..
  • Ee para odulu nerde. para odulu diye girdim habere bilet veriyorlarmis.

THY'nin uçak içi dergisi Skylife, 'Köprüler ile İnsanlar' konulu yarışma ile tüm fotoğraf meraklılarını, insanlar, kültürler ve medeniyetler arasında kurulan köprüleri fotoğraflarla anlatmaya davet ediyor.

THY tarafından yapılan açıklamada, "Yarışmaya katılmak isteyenlerin; yarisma.skylife.com, mailto: [email protected] üzerinden, başvurularını online olarak yapmaları ve fotoğraflarını siteye yüklemeleri yeterli. 1 Temmuz 2013 itibariyle online başvuruların başlayacağı yarışma başvurusu 16 Kasım 2013'te bitecek. Yarışmanın birincisine ödül olarak 15 bin, ikincisine 6 bin, üçüncüsüne ise 3 bin dolar değerinde uçak bileti verilecek. Dereceye giren fotoğrafçılar, kazandıkları ödül biletlerle THY'nin uçuş sağladığı tüm destinasyonlara uçabilecekler. Yarışmada ayrıca jüri tarafından belirlenen 80 fotoğraf sergilenecek ve fotoğraf sahipleri de THY uçak maketi ile ödüllendirilecek" denildi.

THY'DEN 15 BİN DOLARLIK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bu tam ödüllük ~ 11 yıl önce
http://www.odatv.com/images/resimler/blpmbxhcaae0oiq.jpg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
some one ? ~ 11 yıl önce
adamsın dostum bu tam ödüllük http://www.odatv.com/images/resimler/blpmbxhcaae0oiq.jpg
camaroth ~ 11 yıl önce
amatör fotoğrafçı olarak neden olmasın ayrıca işim gereği seyahat ediyorum, business class bileti bir kaç tane süper olur.. enfes olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut pinar ~ 11 yıl önce
Ee para odulu nerde. para odulu diye girdim habere bilet veriyorlarmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödül belli ~ 11 yıl önce
Ödülün bilet olduğu gayet belli. Niye öyle girdin hocam sen?
gülünç ~ 11 yıl önce
kazandın da para değil bilet olması kaldı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000