15 Ekim 2009, Perşembe 17:50:55

THY'DEKİ SEÇİM SONA ERDİ

Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’ndeki çalışanların oy kullandığı Hava-İş sendikası genel seçimi öncesi delegelerin belirleneceği seçimde sonuçlar açıklandı…
  • GENEL MÜDÜRLÜKTE MEVCUT YÖNETİM BU ZAMANA KADAR HİÇ SEÇİM KAZANMADIKİ KAYIP ETSİN THY DE SEÇİM BİTMEDİ ANADOLUYU KARGOYU UNUTMAYIN BİRDE 14 ARALIKTA UTANACAGINIZ ŞEYLERİ YAZMAKTAN KAÇININ ONDAN SONRA YAZACAK ELİNİZDE MALZEME KALSIN
  • Ali Gülçiçek, Hasan Biçer, Bahadır Altan ve Atilay Ayçin listesi olarak mı girilecek genel kurul seçimine? Bu durumda da muhalefet bölünmeyecek mi?
  • Arkadaşlar Genel Müdürlük Delege seçimlerinde mevcut yönetim 228 Ali GÜLÇİÇEK önderliğindeki Muhalefet liste 413 oy alarak 21 Delege ve Yeşilköy Satış Müdürlüğününde 2 Delegesini ezici bir çoğunlukla kazanmıştır.Ben Denel Müdürlük çalışanlarını ve Ali Gülçiçeğinin ekibini canı gönülden kutluyorum.Şimdi benim tavsiyem herkes şapkasını önüne koyup tavizler verilmesi gerekiyorsa muhakkak verilerek Uçuş İşletmede tek listenin çıkartılmasıdır yoksa bütün emekler boşa gidecek arkadaşlar.Gönül isterki bugüne kadar seçilmiş Delegelerin birleşip Uçuş İşletme seçimlerine el koymasıdır birleşmek ve tek liste çıkarmak anlamında lütfen bunu yapın ve Haramilerin saltanatını yıkın arkadaşlar.
  • mesele Ayçin'in yemesi içmesi özel hatayı değildir. mesele mücadeleye,çağın şartlarına ve işe bakış açısıdır. Ayçin bu güne kadar görevini yapmış ve bu anlamda miyadını doldurmuştur. değişim zamanı gelmiştir. diyalog yanlısı bir yönetim iş başına gelmelidir.
  • arkadaşlar, gökkuşağı hareketi liderlik sultasına karşı ortaya çıktı ve bu doğrultuda demokratik ilkeler belirledi. şimdi bahadır kaptan diyerek yeni -tek lider-lafı çıkarmayın ortaya. bahadır kaptanın kendisi en başta buna karşı ve ne başkanlıkta gözü var ne de niyeti.
  • hahahhhahaaa e/k yazısına çok güldüm...biri kel biri de fodul..biri uzun biri kısa...cuk oturmuş valla..yoksa edi ile büdü mü desek ne desek..valla bence oskar ı pos bıyığa , yardımcı rol oskarlarını da bitirim ikili veya kel ve fodul vs çoğaltmak mümkün veririz olur biter..ne diyordu ağa ''kellemi istiyorlar alırlar başka kellemi alırlar ''hahahha şimdi başta kendisi sonra da kel ve fodul aldılar başka kelleleri..emekçilerin başka kellelerini...muhahahaa..
  • arkadaşlar ben HAVA İŞ in sitesinde yer işletme ve genel müdürlük seçim sonuçlarını göremedim.yoksa yok mu?? yoksa ben mi körüm??Allah Allah bi daha bakayım..cık.yok..neden acaba?? her fırsatta demokrasi ve demokratlığı dillerinden düşürmeyen sahtekarlar ordusu neden sonuçları sitelerinde yayınlamadılar??neyse uçuşdaki hezimetten sonra yayınlarlar artık..
  • saltanat artık bitmeli pos bıyık ve avanesi artık defolup gitmeli....yıllardır koltuk sevdasından vazgeçemedin ,emekçilerin aidatlaryıla yedin,içtin her türlü alemi yaptın şimdi aidatını yediğin emekçiler koltuğunu altından alıyor eyy meyhaneler ağası....
  • KİM KAZANIRSA KAZANSIN İNSANLARIN KİŞİLİĞİNE LAF SÖYLEMEK YAKIŞIK ALMAZ LÜTFEN BU KONUDA GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERİN KAZANAN BAŞKANA HAYIRLI OLSUN KAYBEDEN BAŞKAN,ADA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.İNŞALLAH HAYIRLI OLUR HER KİM KAZANDIYSA ÇOCUKÇA DAVRANMANIN MANTIPI YERİ DEĞİLDİR ÜSLUBUMUZU KORUYALIM İYİ AKŞAMLAR .
  • viva viva vivaaa gökkuşağı

Muhalefetle Atilay Ayçin’in katıldığı delege seçiminde muhalefet 428, mevcut yönetim ise 213 oy aldı.

Bu sonuçla birlikte muhalefet, genel merkez binasındaki 21 delegeyi genel seçimdeki oy kullanımında belirleme hakkında sahip oldu.

Bu 21 kişi genel kurulda muhalefet olarak bulunacak ve yeni iktidarı şekillendirecek.

THY'DEKİ SEÇİM SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
GENEL MÜDÜRLÜKTE MEVCUT YÖNETİM BU ZAMANA KADAR HİÇ SEÇİM KAZANMADIKİ KAYIP ETSİN THY DE SEÇİM BİTMEDİ ANADOLUYU KARGOYU UNUTMAYIN BİRDE 14 ARALIKTA UTANACAGINIZ ŞEYLERİ YAZMAKTAN KAÇININ ONDAN SONRA YAZACAK ELİNİZDE MALZEME KALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ali Gülçiçek, Hasan Biçer, Bahadır Altan ve Atilay Ayçin listesi olarak mı girilecek genel kurul seçimine? Bu durumda da muhalefet bölünmeyecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar Genel Müdürlük Delege seçimlerinde mevcut yönetim 228 Ali GÜLÇİÇEK önderliğindeki Muhalefet liste 413 oy alarak 21 Delege ve Yeşilköy Satış Müdürlüğününde 2 Delegesini ezici bir çoğunlukla kazanmıştır.Ben Denel Müdürlük çalışanlarını ve Ali Gülçiçeğinin ekibini canı gönülden kutluyorum.Şimdi benim tavsiyem herkes şapkasını önüne koyup tavizler verilmesi gerekiyorsa muhakkak verilerek Uçuş İşletmede tek listenin çıkartılmasıdır yoksa bütün emekler boşa gidecek arkadaşlar.Gönül isterki bugüne kadar seçilmiş Delegelerin birleşip Uçuş İşletme seçimlerine el koymasıdır birleşmek ve tek liste çıkarmak anlamında lütfen bunu yapın ve Haramilerin saltanatını yıkın arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mesele Ayçin'in yemesi içmesi özel hatayı değildir. mesele mücadeleye,çağın şartlarına ve işe bakış açısıdır. Ayçin bu güne kadar görevini yapmış ve bu anlamda miyadını doldurmuştur. değişim zamanı gelmiştir. diyalog yanlısı bir yönetim iş başına gelmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar, gökkuşağı hareketi liderlik sultasına karşı ortaya çıktı ve bu doğrultuda demokratik ilkeler belirledi. şimdi bahadır kaptan diyerek yeni -tek lider-lafı çıkarmayın ortaya. bahadır kaptanın kendisi en başta buna karşı ve ne başkanlıkta gözü var ne de niyeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hahahhhahaaa e/k yazısına çok güldüm...biri kel biri de fodul..biri uzun biri kısa...cuk oturmuş valla..yoksa edi ile büdü mü desek ne desek..valla bence oskar ı pos bıyığa , yardımcı rol oskarlarını da bitirim ikili veya kel ve fodul vs çoğaltmak mümkün veririz olur biter..ne diyordu ağa ''kellemi istiyorlar alırlar başka kellemi alırlar ''hahahha şimdi başta kendisi sonra da kel ve fodul aldılar başka kelleleri..emekçilerin başka kellelerini...muhahahaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar ben HAVA İŞ in sitesinde yer işletme ve genel müdürlük seçim sonuçlarını göremedim.yoksa yok mu?? yoksa ben mi körüm??Allah Allah bi daha bakayım..cık.yok..neden acaba?? her fırsatta demokrasi ve demokratlığı dillerinden düşürmeyen sahtekarlar ordusu neden sonuçları sitelerinde yayınlamadılar??neyse uçuşdaki hezimetten sonra yayınlarlar artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saltanat artık bitmeli pos bıyık ve avanesi artık defolup gitmeli....yıllardır koltuk sevdasından vazgeçemedin ,emekçilerin aidatlaryıla yedin,içtin her türlü alemi yaptın şimdi aidatını yediğin emekçiler koltuğunu altından alıyor eyy meyhaneler ağası....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KİM KAZANIRSA KAZANSIN İNSANLARIN KİŞİLİĞİNE LAF SÖYLEMEK YAKIŞIK ALMAZ LÜTFEN BU KONUDA GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERİN KAZANAN BAŞKANA HAYIRLI OLSUN KAYBEDEN BAŞKAN,ADA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.İNŞALLAH HAYIRLI OLUR HER KİM KAZANDIYSA ÇOCUKÇA DAVRANMANIN MANTIPI YERİ DEĞİLDİR ÜSLUBUMUZU KORUYALIM İYİ AKŞAMLAR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
viva viva vivaaa gökkuşağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000