16 Haziran 2012, Cumartesi 10:26:46

THY'DE YENİ MOTİVASYON YÖNTEMİ...

Milli Havayolu Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, personele moral depolamak için yeni bir yöntem geliştirdi...
  • Bu mudur motivasyon ??? Yok sagol sen motive etme beni,eksik olsun boyle motive.....Bu sekilde yazin sicaginda demotive edesiniz ancak !
  • Tk mi 5 yildiz olcakmis guldurmeyin.kaliteli adamlari cikartiniz yeni gelen is bilmezlerle nereye kadar.siz anca torpilden surdan burdan adam alin.arkadasimin ana dili gibi ingilizce ve almanca ya sahipti onunla beraber ingilizcesi sifir olan kiz ayni anda gorusmeye gitti ve bilin bakalim kom alindi? Kizin ingilizcr yada baska bir dil bilmesine gerek yok.onemli olan sozu gecen insanlari olsun.zaten turkiyede isler bole deil mi?
  • tek kelime yazmak istiyorum yaşasin avrupa birligi yaşasin nato yaşasin attaturk bunlar olmasaydi kotil ve kotil gibiler bizi yok etmisti takunyacilara hayir yassasin demokrasi ve (e·u nato )
  • Sn. Kotil, önce dil bilmeyen Baskan vemüdürlerinden kurtul da, ondandonra baskalarını motive et, dil bilmeyen adamın baskan ya da ic/dıs md. olması durumunda ne yaparsanız yapın hickimseyi motive edemezsiniz. sevgiyle degil mecburiyetten çalışılıyor.
  • 5yildiz mi siz daha onu ancak ruyanizda gorursunuz
  • bu yöntemi biliyorum ! kaşının üzerinde gözün var bi ceza vereyim moralin artsın yöntemi ! takunyacılar sizi ...
  • Allahtan benim şirketim böyle yönetilmiyor. Adam motivasyon adı altında yaptıgı baskıya bak. Hadi aslanım diyerek sadece gaz verilir. Tüm THY de çalışan arkadaslarımın motivasyonu yerlerde. İnsanlar artık özveride bulunmuyorlar. Pasif eylem asıl bence şimdi başladı.
  • Bu basit oyunlari birakin arkadaslar. guya Haci I.S adindan biri yaziyor. yani yeni ise girmis bir torpilli!!! nin agzindan yazilmis. Gercek disi sahis Haci I.S nin yorumunu okuyanda, guya alin iste sizin ise aldiginiz adamlar yazi yazmayi bile bilmiyor diyecekler. arkadaslar gecin yaaaaa. cok basit. cok ele veriyor kendini. ona cevap veren sahis ya o yaziyi sen yazdin, ya da bu basit numarayi yutacak kadar sazansin.
  • 1.İŞTEN ATILAN KARDEŞLERİMİZ İŞE GERİ ALINSIN... 2.SENELİK ENFLASYON ARTIŞ ORANLARI KADAR ÜCRET ARTIŞI SAĞLANSIN... 3.HAVA-İŞ YENİ BİR YÖNETİM SEÇMEK ÜZERE SEÇİME GİTSİN...
  • TV lere duyrulur!!!!!Yeni kamera şakası programı THY'de çekime başladı...

Son zamanlarda grev yasağı, eylem ve işten çıkarmalarla gündeme gelen ancak yaptığı hanmlelerle Avrupa ve dünya çapında adından söz ettiren THY’de zaman zaman edilen zararlar da eleştiri konusu olmuştu.

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları’nın Genel Müdürü Temel Kotil, hem çalışanlara moral vermek hem de personelin yaptığı işlerden haberdar olabilmek adına bir yöntem geliştirerek odasına telsiz konuşmalarını dinleyeceği bir sistem kurdurdu.

Burada personelin birbirleriyle yaptığı konuşmaları ve yapılan icraatları duyabilme şansı olan Kotil, çalışmaların nasıl sürdüğünü an be an kontrol edebiliyor. Kotil’in zaman zaman personelin birbirleriyle olan konuşmalarda araya girerek motive eden sözler sarf ettiği öğrenildi.

Personele, yaptığı çalışmaları övücü ve motive edici cümleler kuran Kotil’in ‘yaparsınız arkadaşlar, başarırsınız' gibi ifadeler kullanarak çalışanlara moral depoladığı ifade ediliyor.

©AirportHaber

THY'DE YENİ MOTİVASYON YÖNTEMİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Demotive ~ 12 yıl önce
Bu mudur motivasyon ??? Yok sagol sen motive etme beni,eksik olsun boyle motive.....Bu sekilde yazin sicaginda demotive edesiniz ancak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 12 yıl önce
Tk mi 5 yildiz olcakmis guldurmeyin.kaliteli adamlari cikartiniz yeni gelen is bilmezlerle nereye kadar.siz anca torpilden surdan burdan adam alin.arkadasimin ana dili gibi ingilizce ve almanca ya sahipti onunla beraber ingilizcesi sifir olan kiz ayni anda gorusmeye gitti ve bilin bakalim kom alindi? Kizin ingilizcr yada baska bir dil bilmesine gerek yok.onemli olan sozu gecen insanlari olsun.zaten turkiyede isler bole deil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşasin avrupa birligi ~ 12 yıl önce
tek kelime yazmak istiyorum yaşasin avrupa birligi yaşasin nato yaşasin attaturk bunlar olmasaydi kotil ve kotil gibiler bizi yok etmisti takunyacilara hayir yassasin demokrasi ve (e·u nato )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 12 yıl önce
Sn. Kotil, önce dil bilmeyen Baskan vemüdürlerinden kurtul da, ondandonra baskalarını motive et, dil bilmeyen adamın baskan ya da ic/dıs md. olması durumunda ne yaparsanız yapın hickimseyi motive edemezsiniz. sevgiyle degil mecburiyetten çalışılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serbest atis ~ 12 yıl önce
5yildiz mi siz daha onu ancak ruyanizda gorursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 12 yıl önce
bu yöntemi biliyorum ! kaşının üzerinde gözün var bi ceza vereyim moralin artsın yöntemi ! takunyacılar sizi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birileri ~ 12 yıl önce
Allahtan benim şirketim böyle yönetilmiyor. Adam motivasyon adı altında yaptıgı baskıya bak. Hadi aslanım diyerek sadece gaz verilir. Tüm THY de çalışan arkadaslarımın motivasyonu yerlerde. İnsanlar artık özveride bulunmuyorlar. Pasif eylem asıl bence şimdi başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahahaha ~ 12 yıl önce
Bu basit oyunlari birakin arkadaslar. guya Haci I.S adindan biri yaziyor. yani yeni ise girmis bir torpilli!!! nin agzindan yazilmis. Gercek disi sahis Haci I.S nin yorumunu okuyanda, guya alin iste sizin ise aldiginiz adamlar yazi yazmayi bile bilmiyor diyecekler. arkadaslar gecin yaaaaa. cok basit. cok ele veriyor kendini. ona cevap veren sahis ya o yaziyi sen yazdin, ya da bu basit numarayi yutacak kadar sazansin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAYIN GENEL MÜDÜRDEN 3 İSTEK ~ 12 yıl önce
1.İŞTEN ATILAN KARDEŞLERİMİZ İŞE GERİ ALINSIN... 2.SENELİK ENFLASYON ARTIŞ ORANLARI KADAR ÜCRET ARTIŞI SAĞLANSIN... 3.HAVA-İŞ YENİ BİR YÖNETİM SEÇMEK ÜZERE SEÇİME GİTSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
TV lere duyrulur!!!!!Yeni kamera şakası programı THY'de çekime başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000