28 Kasım 2013, Perşembe 10:43:45

THY’DE YASAKLARA UYMAYAN BAŞKAN

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim’in, başkanlığını yaptığı 7 binden fazla kabin memuruna uyguladığı yasağa kendisinin uymadığı ortaya çıktı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • O zaman kirmizi ruj ve oje surdugunde de elestirilsin ornek olmuyor diye sacinida topuz yapsin gezsin oyle mi(?)
  • Emine Lim in dövmeleri ile uğraşulacağuma, km lere daha iyi bir eğitim verilse, hiç fena olmaz. Geçen bir iç hat uçtum. Suratlar 5 karış. Gecikmeden dolayı yerde su servisi yapıldı. Bardaklar km ların koltuk altında…… su? Diye bir soru, evet dediğinizde, bardakların ağız gelen yerine 5 parmakla elleyip, koltuk altından alınıp, doldurulup, ardından cam kenarındaki yolcuya : uzatamam, koltuk altımda bardaklar var, elimden alın bardağı deniliyor!! Evet, gururumuz THY, süper büyüyor, Allah nazardan saklasın, başarıları daim olsun inşallah. Ama bu tür km lar var iken, 5 yıldızlı olmak biraz zor olacak. Hacı hocaya laf atan arkadaşlar. Unutmayın, başa hacı hocalar geldi de, THY o yüzden THY oldu. Bundan 10 yıl öncesine bakın, bakımsız, güvensiz bir kaç uçak vardı, dünyada THY dediğin zaman, ya kimse tanımıyordu, ya da binmeyin, uçaklar bakımsız deniyordu. Şimdi ise, o beğenmediğiniz hacı hoca ların sayesinde, dünya tanıyor. Km arkadaşlara sesleniyorum, ekmeğini yediğiniz sofraya bıçak sokmak yerine, işinizi dürüstçe, hakkını vererek yapın. Ayrıca her zaman kendinizi o koltukta oturan yolcunun yerine koyun. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, siz de yolcularınıza öyle davranın. Saygılar !
  • Başkanına bak gerisini sen düşün, imam cemaat misali
  • Onlar sevgili yöneticilerimiz onlara herşey serbesttir. Bizlerse sadece bir oyuncak
  • TEKNİKTE İNSANLAR KENDİ ÖZEL HAYATLARINDA İNANÇLARI DOĞRYLTUSUNDA GİYİNİYOR DİYE MANŞETLERE ÇIKARILDI. İŞYERİNDE ZATEN HERKES ÇALIŞMA KIYAFETLERİYLE ÇALIŞIYOR. AMA BAŞKA YERDE OLUNCA YAKIŞTI, GÜZEL OLDU.... NE OLURSA OLSUN HANGİ ZİHNİYETTE OLURSA OLSUN DEMOKRATİK VE UYGAR ÜLKELERDE BİREY VARDIR. KADIN ERKEK CİNSİYET AYRIMI YOKTUR. VE HİÇ KİMSE İNANCINDAN VE YAŞANTISINDAN ÖTÜRÜ SORGULANAMAZ.. SAYGILARIMLA
  • Çok güzel haber yapmışsınız da, dövme yasağına sadece kabin görevlileri tabii. KHB dövme yaptıramaz denmiyor ki, aynen Kokpit personelinin ya da abartayım yolcuların bu yasağa tabii olamayacağı gibi.
  • Camide İmamın biri vaaz veriyormuş. " Kızlarınıza pantalon giydirmeyin, makyaj yaptırmayın, saçı başı açık gezdirmeyin...vs." Cemaatten biri seslenmiş."İyi de hoca, senin bu söylediklerinin hepsini senin kız yapıyor." Hoca yapıştırmış cevabı, " O kerataya yakışıyor." Veya şöyle de denilebilir belki" İmamın dediğini yap, yaptığını yapma." Sizde bilmiyormuş gibi bunu haber yapmışsınız ilahi Airporthaber. Zihniyet bu olunca cami hocası kılıklı yönetimden ne bekliyorsunuz ki?
  • hocanin fikrasindaki gibi, Hoca Nasreddin camide vaaz verir : -Sakin ola kariniz, kiziniz süslenip püslenip açik saçik kiyafetlerle sokaga çikmasinlar. -Ama hoca senin kiz hepsini de yapiyor, diye biri itiraz eder. Hoca da : -Ama haspaya da yakisiyor degil mi?
  • yillardir balcikla sivamaya calisiyorsunuz , at çamur izi kalsin diyorsunuz,olmadik seyleri oldu gibi gosterip karalamaya calisiyorsunuz fakat iste bu bilginin ,tecrubenin, aurasi yuksek bu yoneticinin karsisinda Soyadiniz gibi HERDEM GÜDÜK kaliyorsunuz komik yazarlar ve komik haber. İyiki varsiniz.

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim’in, başkanlığını yaptığı 7 binden fazla kabin memuruna uyguladığı yasağa kendisinin uymadığı ortaya çıktı.

Lim’in yasaklara umursamaz tavrı hem kabin memurların hem de THY yöneticilerinin tepkisini çekiyor.

Türk Hava Yolları şirket kuralları gereği personele bir dizi yasaklar getiriyor. Özellikle yolcularla karşı karşıya gelen kabin memurları üzerinde sıkı bir şekilde denetlenerek uygulanan bu kuralların en başında görünür yerde tatto diye tabir edilen dövme bulunuyor. Dövmenin yanında, kına ve piercing ve hızma gibi takılar da yasaklar arasında bulunuyor.

THY, kabin memurlarının yakalarına taktıkları rozetlere de bir dizi yasaklar getirmişti. Atatürk rozeti dahil olmak üzere her türlü rozete yasak getirilmişti.

Türk Hava Yolları kabin memuru alımları sırasında en görünür yerinde olması nedeniyle en küçük dövmesi olanı bile işe almazken, bu yasakların en katı bir şekilde uygulandığı departmanın başındaki isim herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim kendi personeline uyguladığı dövme yasağına uymuyor. Emine Lim’in bileğine dövme yaptırdığı belirtildi. Emine Lim’in yasaklara uymaması kabin memurları arasında huzursuzluk yaratırken, Lim’in umursamaz tavrı da yöneticileri çileden çıkartıyor.

Şimdi Airporthaber soruyor. Sayın Emine Lim “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu”?

©Airporthaber.com

THY’DE YASAKLARA UYMAYAN BAŞKAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O zaman kirmizi ruj ve oje surdugunde de elestirilsin ornek olmuyor diye sacinida topuz yapsin gezsin oyle mi(?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emine Lim in dövmeleri ile uğraşulacağuma, km lere daha iyi bir eğitim verilse, hiç fena olmaz. Geçen bir iç hat uçtum. Suratlar 5 karış. Gecikmeden dolayı yerde su servisi yapıldı. Bardaklar km ların koltuk altında…… su? Diye bir soru, evet dediğinizde, bardakların ağız gelen yerine 5 parmakla elleyip, koltuk altından alınıp, doldurulup, ardından cam kenarındaki yolcuya : uzatamam, koltuk altımda bardaklar var, elimden alın bardağı deniliyor!! Evet, gururumuz THY, süper büyüyor, Allah nazardan saklasın, başarıları daim olsun inşallah. Ama bu tür km lar var iken, 5 yıldızlı olmak biraz zor olacak. Hacı hocaya laf atan arkadaşlar. Unutmayın, başa hacı hocalar geldi de, THY o yüzden THY oldu. Bundan 10 yıl öncesine bakın, bakımsız, güvensiz bir kaç uçak vardı, dünyada THY dediğin zaman, ya kimse tanımıyordu, ya da binmeyin, uçaklar bakımsız deniyordu. Şimdi ise, o beğenmediğiniz hacı hoca ların sayesinde, dünya tanıyor. Km arkadaşlara sesleniyorum, ekmeğini yediğiniz sofraya bıçak sokmak yerine, işinizi dürüstçe, hakkını vererek yapın. Ayrıca her zaman kendinizi o koltukta oturan yolcunun yerine koyun. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, siz de yolcularınıza öyle davranın. Saygılar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakanına bak ~ 10 yıl önce
Başkanına bak gerisini sen düşün, imam cemaat misali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yöneticim ~ 10 yıl önce
Onlar sevgili yöneticilerimiz onlara herşey serbesttir. Bizlerse sadece bir oyuncak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOKKK GERİDEYİZ. ~ 10 yıl önce
TEKNİKTE İNSANLAR KENDİ ÖZEL HAYATLARINDA İNANÇLARI DOĞRYLTUSUNDA GİYİNİYOR DİYE MANŞETLERE ÇIKARILDI. İŞYERİNDE ZATEN HERKES ÇALIŞMA KIYAFETLERİYLE ÇALIŞIYOR. AMA BAŞKA YERDE OLUNCA YAKIŞTI, GÜZEL OLDU.... NE OLURSA OLSUN HANGİ ZİHNİYETTE OLURSA OLSUN DEMOKRATİK VE UYGAR ÜLKELERDE BİREY VARDIR. KADIN ERKEK CİNSİYET AYRIMI YOKTUR. VE HİÇ KİMSE İNANCINDAN VE YAŞANTISINDAN ÖTÜRÜ SORGULANAMAZ.. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok güzel haber yapmışsınız da, dövme yasağına sadece kabin görevlileri tabii. KHB dövme yaptıramaz denmiyor ki, aynen Kokpit personelinin ya da abartayım yolcuların bu yasağa tabii olamayacağı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 10 yıl önce
Camide İmamın biri vaaz veriyormuş. " Kızlarınıza pantalon giydirmeyin, makyaj yaptırmayın, saçı başı açık gezdirmeyin...vs." Cemaatten biri seslenmiş."İyi de hoca, senin bu söylediklerinin hepsini senin kız yapıyor." Hoca yapıştırmış cevabı, " O kerataya yakışıyor." Veya şöyle de denilebilir belki" İmamın dediğini yap, yaptığını yapma." Sizde bilmiyormuş gibi bunu haber yapmışsınız ilahi Airporthaber. Zihniyet bu olunca cami hocası kılıklı yönetimden ne bekliyorsunuz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fanatik ~ 10 yıl önce
hocanin fikrasindaki gibi, Hoca Nasreddin camide vaaz verir : -Sakin ola kariniz, kiziniz süslenip püslenip açik saçik kiyafetlerle sokaga çikmasinlar. -Ama hoca senin kiz hepsini de yapiyor, diye biri itiraz eder. Hoca da : -Ama haspaya da yakisiyor degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güdük ~ 10 yıl önce
yillardir balcikla sivamaya calisiyorsunuz , at çamur izi kalsin diyorsunuz,olmadik seyleri oldu gibi gosterip karalamaya calisiyorsunuz fakat iste bu bilginin ,tecrubenin, aurasi yuksek bu yoneticinin karsisinda Soyadiniz gibi HERDEM GÜDÜK kaliyorsunuz komik yazarlar ve komik haber. İyiki varsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000