05 Aralık 2011, Pazartesi 11:05:16

"THY'DE YAPTIĞINI SAKIN YAPMA"

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, köşesinden haftanın en çok konuşulan olayını irdeledi...
  • isg deki tum gelişmelerde çalışanını küçümseyen,çalışanını ezen,çalışanı köle mantığıyla daha da çalıştıran muhatap olmayan isg yonetimi sucludur. çalışana isg tarafından kapatılan tum kapılar havaiş tarafından tek tek açıldı. sorunlarımızı iletebileceğimiz, çözüm bulabileceğimiz bir kapımız oldu.
  • HERKES BİLSİN BEN YANDIM ONLAR YANMASIN SENDİKADA GİRİŞ KAMERA KAYITLARI NI ŞİRKET LERE PEŞKEŞ CEKİP 50 TL BU İŞÇİLERİ SATIYOLAR HERKES BİLSİN
  • kazanılmış hak dıyorsun bak korkusuda varmıs kım kazanmıs o haklarını nıye cıkıcakmısın ? bırakın boyle bos seylerı...sendika olmasaydı . ne gibi haklardan marum olacagını sen dusundum mu hıc
  • Bu güzel, gerçekçi yorum için teşekkürler, uzun zamandır sendikadan çıkmayı düşünüyorum ama kazanılmış haklarımızın yitirilmesi korkusuyla ayrilamiyorum. Kalemine saglık..
AirportHaber'in Başyazarı deneyimli kalem Sefa İnan, AirportHaber'in geçtiğimiz hafta içinde özel haber olarak duyurduğu İSG'deki işçi kıyımını köşesine taşıdı.
 
İSG ile anlaşmanın bozularak yüzlerce işçinin işinden olması büyük yankı uyandırmış ve herkes birilerini suçlamıştı. Asıl suçlunun kim olduğu konuşula dursun, olan işçilere olmuştu. Şimdiye kadar yazdığı köşelerde her zaman için çalışanın yanında durmasıyla iz bırakan Sefa İnan'ı en çok kızdıran bu işçilerin işsiz kalması oldu.
 
İSG-TGS-Çelebi-Pegasus dörtlüsünün icraatları sonrasında kaosa neden olan gelişmelerin aritmetiğini ortaya çıkaran Başyazar İnan, sorumluları yerden yere vurdu.
Özellikle Hava-İş Sendikası'nın hamlelerini(!) eleştiren İnan, koltuk merakının sonunun iyi olmadığını belirtti.
 
22 yıldır sendikanın başında olup da bu gelişmelere sessiz kalanları adeta topa tutan Sefa İnan 'yatacak yerin olmaz haydi gir artık çadıra' ifadelerini kullandı.
 
*İSG'deki gelişmelerde kim suçlu...
 
*Hava-İş neyi bekliyor...
 
*Sendikanın kapalı kapılar ardında planladığı birşeyler mi var...
 
*İSG'deki durum ne olacak...
 
*TGS ve Çelebi'nin potansiyeli İSG'de nelere mâl olacak...
 
*Pegasus'un bu olaylarda rolü ne...
 
*Atilay Ayçin'in Ankara'daki planları neler...
 
*Sendika Pegasus işçisini neden örgütleyemedi...
 
*Pegasus'un Genel Müdürü Sertaç Haybat sendika hakkında neler demişti...
 
*Kazanılacağı kesin olan davalarla gösteri yapan Hava-İş'in içeriğinde neler dönüyor...
 
*Koltuk merakının arkasında neler var...

*İSG'nin bırakılmasının asıl nedeni...

AirportHaber'in Başyazarı Sefa İnan'ın ısrarla 'çadıra davet' ettiği Hava-İş ile Pegasus-İSG-TGS-Çelebi dörtlüsünün amaçları ve elde edilen ve elde edilecek tüm gelişmelerden bahsettiği köşesi bir tık ötede...

"THY'DE YAPTIĞINI SAKIN YAPMA"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
isg deki tum gelişmelerde çalışanını küçümseyen,çalışanını ezen,çalışanı köle mantığıyla daha da çalıştıran muhatap olmayan isg yonetimi sucludur. çalışana isg tarafından kapatılan tum kapılar havaiş tarafından tek tek açıldı. sorunlarımızı iletebileceğimiz, çözüm bulabileceğimiz bir kapımız oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HERKES BİLSİN BEN YANDIM ONLAR YANMASIN SENDİKADA GİRİŞ KAMERA KAYITLARI NI ŞİRKET LERE PEŞKEŞ CEKİP 50 TL BU İŞÇİLERİ SATIYOLAR HERKES BİLSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kazanılmış hak dıyorsun bak korkusuda varmıs kım kazanmıs o haklarını nıye cıkıcakmısın ? bırakın boyle bos seylerı...sendika olmasaydı . ne gibi haklardan marum olacagını sen dusundum mu hıc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu güzel, gerçekçi yorum için teşekkürler, uzun zamandır sendikadan çıkmayı düşünüyorum ama kazanılmış haklarımızın yitirilmesi korkusuyla ayrilamiyorum. Kalemine saglık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000