24 Mayıs 2012, Perşembe 12:59:45

THY'DE UMULMADIK SON!

Türk Hava Yolları, yüzde 49’una sahip olduğu Bosna Hersek Havayolları’nın yönetim kurulundan çekildi...
  • Şimdi BH Airlines için yatırılan paralar nerede?THY devlete sırtını dayamış,zarar etse ne yazar etmese ne yazar.Ye gülüm bademler ye.
  • dun lodos mu vardi da ucuslar iptal edildi??? yoktu...az yolcu oldugu icin ucuslar iptal edildi diger ucuslarla birlestirilerek 3-4 saatlik rotarlarla ucuslar gerceklestirildi yolcularda havalanlarinda perisan oldular..eger bu zihniyeti takdir ediyorsaniz bravo soylenecek soz yok...
  • THY iyi yönetilmiyor ve bu nedenle de zarar ettiriliyor ve doğal olarak da insanlar burada yanlış gördükleri şeyleri eleştiriyorlar.herkes sizinle aynı görüşte olacak diye bir kaide yok.bazıları olumlu şeyler yazarken bazılarıda olumsuz şeyler yazabilir ki bu da çok normaldir.önyargılı düşünmyi bir kenara bırakıp daha tarafsız düşünebilirseniz gerçekleri daha iyi görebilirsiniz.yorumları dikkatli bir şekilde okursanız neyin ne olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.ortada çekememezlik gibi birşey yok gerçekler var.yorumlarda yazılanların büyük bir çoğunluğu doğru maalesef bazılarının işine gelmese de bu böyle.kısaca THY iyi yolda değil eski parlak günler geride kaldı.çok büyük hatalar yapıldı...
  • Benim thy ile hiç bir alakam yok sadece havacılık sayfası olduğu için girdiğim bu sitede anlaşılması zor bir thy düşmanlığı var.Yorumlara bakıyorum da Afrika da uçak düşse birileri çıkıp Hamdi Topçu ya ,thy ye,thy tekniğe sallıyor.Pegasus la ilgili haber çıktığında yine thy ye sallıyor,lodos oluyor yine thy ye saldırıyorlar.Nedir bu çekememezlik biri bana da anlatırsa bende anlam versem.
  • Siz merak etmeyin zarar ziyan olsa o kadar uçak o kadar sponsorluk nasıl karşılansın, thy işini iyi bilir saf olmayın yahu:))
  • HAMDİ BEY KHB VE YUNANİSTANA BİRAZ DAHA ÖNEM VERSİN.. ÇÜNKİ ZARARLAR ONUN İLGİSİ DIŞINDA.
  • ehil olmayan,işi bilmeyen ve havacılık bilgisi olmayan torpilli kimselerin işbaşında olduğu THY çok başarısız ve kötü yönetildiği için milyarlık zararlar yapıyor.air bosna işinden de milyonlarca TL zarar edildi ve bu işten yapılan zarar çok büyük olduğu için rakam da verilmiyor.THY artık duvara tosladı.durmak yok tam gaz zarar etmeye devam.bugünler daha iyi günler çok daha kötü şeyler olacak önümüzdeki dönemlerde.yapılan bu devasa büyüklükteki zararlar da halkımızın ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor.
  • kac kere soyledik,hamdiyle,torpilli altanla bu is olmaz diye.bu isler bilgi,tecrube,,zeka gerektirir.simdi kim odeyecek bu zarari,orada gorevdeyken aldiklari maas kacbin euro,geri vereceklermi,,,,
  • THY yonetımıne baştan torpille getirilen Hamdi Topçu batırdın şirketi batırdın Rizelilerden, Trabzonlulardan nefret ettirdiniz insanları. Heryerde amcanın oğlu dayının kızı komşunun oğlu hacının hocanın öğrencileri ile doldurdun batıyor şirket! Başbakan artık gör kimse Hamdi Topcudan memnun değil. İşi kolayca torpille alan elemanların emek vermeden geldiği yerde dedikodudan başka birsey yapmayan salla kafanı al maaşını zihniyetiyle çalışanlar yüzünden şirket ne halle geldi. Dişarda okullarını okumuş havacılık meraklısı bu işe gönül vermiş bir sürü bölümlerden mezun insanlar varken ve bunları kendi adamları değil diye işe almamaya devam ederken bu şirketin sonu kötü olacak. Milletimizin hava yolu bu sahip çıkmak hakkımız THY alehine konuşuyorsunuz diye laf söyleyenler " şirket devletimizin bizlerin tabiki laf söylenecek tabiki sizin gibi torpille işe girenle laf söylenecek işinize gelmiyor çünkü gerçekler herkes biliyor kimin nasıl şef müdür vs olduğunu!!!
  • zararı çıkaracağım diye işçilerin alınterini sömüren beceriksiz yöneticiler verin bunun hesabını hemen. eğer thydeki 15000 işçi bedava çalışsaydı 2011 de 100milyon dolar kasanızda kalırdı. ama zarar bunun tam 10 katı. işçiyi sömüreceğinize bunun hesabını verin. Allah korkunuz varsa verin bunun hesabını

Bosna Hersek Havayolları’nda THY’yi temsilen görev yapan Finans Direktörü ve Pazarlama Müdürü aynı zamanda şirketin CEO’luğunu yapan Altan Büyükyılmaz görevi bıraktı. Bosna Hersek Havayolları’nın yönetiminde etkin söz sahibi olmayı amaçlayan, ortaklığın geleceği için büyük planlar yapan THY, bu havayolu için düşündüğü uygulamaları bir türlü hayata geçiremedi.

THY yönetiminin büyük hayal kırıklığı yaşadığı bu ortaklıktan tamamen çekileceği ve sahip olduğu hisseleri de satmayı planladığı konuşuluyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu bir süre önce yaptığı açıklamada Bosna hükümetinin havayolunu önemsemediğini, bu durumun kendilerinde büyük hayal kırıklığı yarattığını dile getirmişti.
Bosna Hersek hükümetinin önümüzdeki günlerde yeni bir CEO ataması bekleniyor. Saraybosna Havalimanı’nın daha önceki müdürü  Bakir Karahasanović’in bu göreve getirebileceği belirtiliyor.

Konu ile ilgili Bosna Hersek Havayolları’ndan bir açıklama yapılmazken, Bosna Hersek Ulaşım ve Kominikasyon Bakanı Enver Bijedić, THY yönetiminden ortaklıktan ayrılacakları şeklinde kendilerine resmi bir başvuru yapılmadığını söyledi.

THY’nin şirkete ortak olmasıyla Bosna Hersek Havayolları’nı filosunu büyütmüş, Amsterdam ve İskandinav ülkelerinde yeni noktalara uçuş başlatmıştı.

Ancak THY’nin Bosna Hersek Havayolları’na verdiği iki adet uçağı geri çekmesiyle ilişkiler bozulmaya başlamıştı.

Bosna Hersek Havayolları şu an filosundaki tek uçakla İstanbul, Kopenhag, Zürih ve Banya Luka’ya uçuyor.(borsagundum)

THY'DE UMULMADIK SON!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

NEREDE BH İÇİN VERİLEN PARALAR ~ 12 yıl önce
Şimdi BH Airlines için yatırılan paralar nerede?THY devlete sırtını dayamış,zarar etse ne yazar etmese ne yazar.Ye gülüm bademler ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dun lodos mu vardi?? ~ 12 yıl önce
dun lodos mu vardi da ucuslar iptal edildi??? yoktu...az yolcu oldugu icin ucuslar iptal edildi diger ucuslarla birlestirilerek 3-4 saatlik rotarlarla ucuslar gerceklestirildi yolcularda havalanlarinda perisan oldular..eger bu zihniyeti takdir ediyorsaniz bravo soylenecek soz yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
09:13:21 e cevap ~ 12 yıl önce
THY iyi yönetilmiyor ve bu nedenle de zarar ettiriliyor ve doğal olarak da insanlar burada yanlış gördükleri şeyleri eleştiriyorlar.herkes sizinle aynı görüşte olacak diye bir kaide yok.bazıları olumlu şeyler yazarken bazılarıda olumsuz şeyler yazabilir ki bu da çok normaldir.önyargılı düşünmyi bir kenara bırakıp daha tarafsız düşünebilirseniz gerçekleri daha iyi görebilirsiniz.yorumları dikkatli bir şekilde okursanız neyin ne olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.ortada çekememezlik gibi birşey yok gerçekler var.yorumlarda yazılanların büyük bir çoğunluğu doğru maalesef bazılarının işine gelmese de bu böyle.kısaca THY iyi yolda değil eski parlak günler geride kaldı.çok büyük hatalar yapıldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çekememezlik ~ 12 yıl önce
Benim thy ile hiç bir alakam yok sadece havacılık sayfası olduğu için girdiğim bu sitede anlaşılması zor bir thy düşmanlığı var.Yorumlara bakıyorum da Afrika da uçak düşse birileri çıkıp Hamdi Topçu ya ,thy ye,thy tekniğe sallıyor.Pegasus la ilgili haber çıktığında yine thy ye sallıyor,lodos oluyor yine thy ye saldırıyorlar.Nedir bu çekememezlik biri bana da anlatırsa bende anlam versem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Siz merak etmeyin zarar ziyan olsa o kadar uçak o kadar sponsorluk nasıl karşılansın, thy işini iyi bilir saf olmayın yahu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAMDİ BEY - odak noktası ? ~ 12 yıl önce
HAMDİ BEY KHB VE YUNANİSTANA BİRAZ DAHA ÖNEM VERSİN.. ÇÜNKİ ZARARLAR ONUN İLGİSİ DIŞINDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TORPİL HAVA YOLLARI ~ 12 yıl önce
ehil olmayan,işi bilmeyen ve havacılık bilgisi olmayan torpilli kimselerin işbaşında olduğu THY çok başarısız ve kötü yönetildiği için milyarlık zararlar yapıyor.air bosna işinden de milyonlarca TL zarar edildi ve bu işten yapılan zarar çok büyük olduğu için rakam da verilmiyor.THY artık duvara tosladı.durmak yok tam gaz zarar etmeye devam.bugünler daha iyi günler çok daha kötü şeyler olacak önümüzdeki dönemlerde.yapılan bu devasa büyüklükteki zararlar da halkımızın ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eur ~ 12 yıl önce
kac kere soyledik,hamdiyle,torpilli altanla bu is olmaz diye.bu isler bilgi,tecrube,,zeka gerektirir.simdi kim odeyecek bu zarari,orada gorevdeyken aldiklari maas kacbin euro,geri vereceklermi,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artık soyleyecek laf yok ~ 12 yıl önce
THY yonetımıne baştan torpille getirilen Hamdi Topçu batırdın şirketi batırdın Rizelilerden, Trabzonlulardan nefret ettirdiniz insanları. Heryerde amcanın oğlu dayının kızı komşunun oğlu hacının hocanın öğrencileri ile doldurdun batıyor şirket! Başbakan artık gör kimse Hamdi Topcudan memnun değil. İşi kolayca torpille alan elemanların emek vermeden geldiği yerde dedikodudan başka birsey yapmayan salla kafanı al maaşını zihniyetiyle çalışanlar yüzünden şirket ne halle geldi. Dişarda okullarını okumuş havacılık meraklısı bu işe gönül vermiş bir sürü bölümlerden mezun insanlar varken ve bunları kendi adamları değil diye işe almamaya devam ederken bu şirketin sonu kötü olacak. Milletimizin hava yolu bu sahip çıkmak hakkımız THY alehine konuşuyorsunuz diye laf söyleyenler " şirket devletimizin bizlerin tabiki laf söylenecek tabiki sizin gibi torpille işe girenle laf söylenecek işinize gelmiyor çünkü gerçekler herkes biliyor kimin nasıl şef müdür vs olduğunu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekçi ~ 12 yıl önce
zararı çıkaracağım diye işçilerin alınterini sömüren beceriksiz yöneticiler verin bunun hesabını hemen. eğer thydeki 15000 işçi bedava çalışsaydı 2011 de 100milyon dolar kasanızda kalırdı. ama zarar bunun tam 10 katı. işçiyi sömüreceğinize bunun hesabını verin. Allah korkunuz varsa verin bunun hesabını

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000